با عرق کاسنی آشنا بشید!

  • نویسنده موضوع فاطیما
  • تاریخ شروع
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,216
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت
کاسنی گیاهی علفی و جاودانه است. این گیاه می‌تواند تا ارتفاع یک متر رشد کند. گیاه کاسنی دارای برگ‌های گرد است که تلخ مزه بوده و شاخه‌های سخت این گیاه، گل‌های آبی دارد. این گل‌ها بین 15 تا 20 گلبرگ دارند که در صبح زود باز می شوند و در اواخر روز بسته می‌شوند. گیاه کاسنی میوه‌هایی به رنگ آبی روشن داشته و ریشه‌ای گوشتی و بلند دارد که بی‌شباهت به دم گاو نیست. جالب است بدانید که برگ‌های کاسنی را می‌توان به سالاد اضافه کرد.
فواید عرق کاسنی
کاهش رشد تومور‌ها‌ی سرطانی
ترکیبات عرق کاسنی به گونه‌ای است که از رشد تومور‌ها‌ جلوگیری می‌کند و خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند. از جمله این ترکیبات پلی فنول‌ها‌ هستند که در جلوگیری از انواع سرطان به خصوص سرطان پستان و روده نقش دارند.
عرق کاسنی و قلب و خون
عرق کاسنی خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و به این ترتیب موجب تصفیه خون می‌شود و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند. عرق کاسنی در نهایت موجب بهبود جریان خون و کارایی و فعالیت بهتر قلب می‌شود.

کمک به عملکرد مثانه و کلیه
از دیگر خاصیت‌ها‌ی عرق کاسنی می‌توان به ادرارآوری اشاره کرد که این خاصیت باعث دفع سموم کلیه و مثانه می‌شود و برای کسانی که سنگ کلیه دارند می‌تواند مفید باشد.
بهبود گوارش
کاسنی دارای نوعی باکتری مفید است که باعث کاهش سوزش معده می‌شود و همچنین هضم را بهبود می‌بخشد.

درمان سرفه و گلو درد
اگر ریشه‌‌ ‌گیاه کاسنی را دم کنید و بنوشید باعث خلط آوری می‌شود که برای درمان گلو درد و سرفه‌ها‌ی خشک مفید است.
تب بر
عرق کاسنی حاوی ویتامین C و خاصیت آنتی اکسیدانی است و با دفع سموم دمای بدن را تنظیم می‌کند و یک تب بر طبیعی محسوب می‌شود.
مواردی که به آن اشاره کردیم همه‌‌ ‌خواص عرق کاسنی نبودند و این گیاه خواص بسیار جالب دیگری دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
عرق کاسنی را کی بخوریم؟
بهترین زمان برای مصرف عرق کاسنی صبح ناشتا است. بهتر است که آن را با میزان دلخواهی آب نیز ترکیب کنید و بنوشید و از خواص آن بهره مند شوید. به علت اینکه کاسنی طبع سردی دارد خوردن خوراکی‌ها‌یی با طبع گرم همراه آن می‌تواند بهتر باشد. البته اگر می‌خواهید در دوران بارداری نیز از خواص عرق کاسنی بهره مند شوید، حتما با پزشک متخصص خود صحبت کنید.
آیا ممکن است عرق کاسنی برای ما مضر باشد؟
در این بخش به مضرات عرق کاسنی می‌پردازیم. لازم است بدانیم که اغلب خوراکی‌ها‌ در صورت مصرف بیش از حد نه تنها فایده‌ای نخواهند داشت، بلکه ممکن است مضر باشند.‌ عرق کاسنی نیز از این قضیه مستثنی نیست. مشکلاتی که عرق کاسنی در صورت استفاده بیش از حد می‌تواند ایجاد کند شامل:

درد معده
تخریب شبکیه چشم
افت فشار خون
افزایش ترشحات صفرا
زایمان زودرس
خطر سقط جنین برای زنان باردار
جالب است بدانید که عرق کاسنی برای مردان خواص متمایزی دارد. عرق کاسنی موجب تنظیم هورمون‌ها‌ و با افزایش حجم اسپرم‌ها‌، باعث افزایش قدرت باروری می‌شود. همچنین عرق کاسنی میل جنسی مردان را نیز افزایش می‌دهد و مردانی که با مشکلات عدم تمایلات جنسی مواجه‌اند می‌توانند از فواید عرق کاسنی بهره‌مند شوند.
مصرف عرق کاسنی در دوران بارداری خطرناک است؟
از جمله خواص عرق کاسنی در بارداری که می‌توان به آن اشاره کرد

تسکین مشکلات گوارشی
استفاده از کاسنی باعث کاهش یا رفع مشکلات گوارشی دوران بارداری می‌شود و می‌تواند در بهبود بخشیدن ناراحتی‌ها‌یی مثل یبوست، سوزش سردل و رفلاکس مفید باشد.
تقویت سیستم ایمنی
خواص ضد باکتریایی گیاه کاسنی فرد را از عفونت‌ها‌ی باکتریایی در دوران بارداری حفظ می‌کند.
دفع سموم کبد و کلیه
ریشه کاسنی ادرارآور است و می‌تواند در دوران بارداری مفید واقع شود؛ چرا که با دفع ادرار به از بین بردن سموم کبد و کلیه‌ها‌ نیز کمک می‌کند.

توجه داشته باشید که مصرف عرق کاسنی در دوران بارداری باید زیر نظر پزشک متخصص باشد.
مصرف عرق کاسنی در اواخر بارداری
یکی از رایج‌ترین مشکلات نوزادان در بدو تولد، بیماری زردی است. این بیماری در موارد بسیار شدیدتر باعث ایجاد آسیب‌ها‌ی مغزی می‌شود و برای درمان آن از راه‌ها‌ی مختلفی مثل دارو درمانی، نور درمانی، تعویض خون یا طب سنتی استفاده می‌کنند. عرق کاسنی می‌تواند با پاک سازی کبد و دفع سموم کبد و نیز تصفیه خون مادر، نقش موثری در جهت جلوگیری از ایجاد زردی نوزادان در دوران بارداری داشته باشد.
عرق کاسنی برای پوست
علت بعضی از جوش‌ها‌ی صورت خون ناپاک و کثیف است. اکنون اگر کبد درست کار کند و پاک باشد، خون تمیزتری نیز خواهیم داشت. بنابراین عرق کاسنی با بهبود وضعیت خون و کبد، باعث صاف‌تر شدن پوست و کمتر شدن جوش‌ها‌ می‌شود.
علت بعضی دیگر از جوش‌ها‌ اختلالات هورمونی است که منشا این اختلالات نیز کبد است. عرق کاسنی می‌تواند باعث دفع صفرا از بدن شود، عملکرد کبد را بهبود بخشد و در نتیجه جوش‌ها‌ی ناشی از اختلالات هورمونی کاهش می‌یابند یا از بین می‌روند.
همچنین عرق کاسنی مملو از ویتانین C و فسفر است که با تقویت کبد، موجب روشن شدن پوست می‌شود. علاوه بر این عرق کاسنی می‌تواند در درمان بیماری‌ها‌ی پوستی مثل اگزما و التهابات پوستی نیز موثر باشد.
عرق کاسنی برای کبد
در این بخش از مقاله خاصیت کاسنی برای کبد را بررسی می‌کنیم. کاسنی تاثیرات مثبتی روی کبد دارد و باعث دفع صفرا از بدن می‌شود از زردی جلوگیری می‌کند و کبد را پاکسازی می‌کند. کبد اندامی سم زدا است و اعمال حیاتی مهمی را در بدن انجام می‌دهد بنابراین کارکرد درست آن نقش بسزایی در سلامت بدن ما دارد. تفکیک مواد مغذی از مواد زاید، سم زدایی، تجزیه مواد شیمیایی، تنظیم هورمون‌ها، سوخت و ساز چربی‌ها و … از جمله وظایف کبد است. اگر این عضو دچار اختلال شود، همه بدن را درگیر کرده و علائم آن می‌تواند در هر نقطه از بدن بروز داده شود. علائمی چون زردی پوست، خستگی مفرط، التهاب بدن، عطش، چربی خون بالا و… از جمله علائم بروز مشکل در کبد هستند.
همان‌گونه که قبل‌تر به آن اشاره شد، عرق کاسنی ادرارآور است و باعث خروج سموم از بدن و کاهش التهاب، تب‌های صفراوی و یرقان می‌شود. همچنین کیسه صفرا، کلیه و مثانه را نیز پاک کرده و عملکردشان را بهبود می‌بخشد.
خواص شاتره و کاسنی برای یک زندگی لذت‌بخش
عرق کاسنی و شاتره هر یک به تنهایی فواید زیادی دارند، اما ترکیب آن نیز می‌تواند یک معجون بسیار مقوی با خواص فراوان باشد. از طرفی دیگر کاسنی طبع سردی دارد و اگر با خوراکی دیگری ترکیب شود که طبع متعادل یا گرم دارد، مثل عرق شاتره، بهتر است. تعدادی از خواص بی‌شمار شاتره و کاسنی شامل موارد زیر است.
مالش ترکیب عرق کاسنی و شاتره روی محل خارش، تسکین دهنده است.
این ترکیب سموم کبد را دفع می‌کند.
غرغره کردن عرق کاسنی و شاتره می‌تواند گلو درد را بهبود ببخشد. این ترکیب برای درمان التهابات معده مفید است و پاک کننده‌‌ ‌مجاری گوارشی است.
این ترکیب پاک کننده و تصفیه کننده‌‌ ‌مناسبی برای خون است.
عرق شاتره و کاسنی توان و نیروی بدنی را قوت می‌بخشد.
برای رفع تورم و التهاب پوست می‌توان عرق کاسنی و شاتره را به طور مستقیم روی پوست استفاده کنیم.
عرق کاسنی و شاتره ترکیب مناسبی برای دفع صفرا از بدن است.
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: Vafa68

موضوعات مشابه

اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
24
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
75
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
56
تابان
تابان
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
23
تابان
تابان
بالا