آموزش روغن کرمانشاهی اصیل به ساده ترین روش ali.hunter

  • نویسنده موضوع ali.hunter
  • تاریخ شروع
مهرانه عسلی : )

مهرانه عسلی : )

ارزشمند
تاریخ ثبت‌نام
16/11/22
نوشته‌ها
2,019
پسندها
2,591
امتیازها
113
مدال ها
4
نه دیگه بار اول کافیه اما بخوایم زلال ترش کنیم گفتم دوبار بزاریم رو شعله اتیش که اینو من انجام میدم
اهان متوجه شدم
بعد این روغن چند هفته یا چندماه تو یخچال باشه میشه استفاده کرد ؟
مثلا 1 ماه بمونه خراب نمیشه ؟
 
A

ali.hunter

Mr
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
2,119
پسندها
5,646
امتیازها
115
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
اهان متوجه شدم
بعد این روغن چند هفته یا چندماه تو یخچال باشه میشه استفاده کرد ؟
مثلا 1 ماه بمونه خراب نمیشه ؟
هر چیزی که تو ظروف پلاستیکی باشه بعداز یک ماه قابل استفاده نیست چون پلاستیک خودشو حل می کنه با اون مواد داخلش
اما تو ظرف شیشه ای بریزید می تونید استفاده کنید من خودم نهایت تا سه ماه
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,397
پسندها
22,690
امتیازها
113
مدال ها
6
اهان متوجه شدم
بعد این روغن چند هفته یا چندماه تو یخچال باشه میشه استفاده کرد ؟
مثلا 1 ماه بمونه خراب نمیشه ؟
با اجازه آقای هانتر جواب میدم
بستگی به دمای هوا داره
سمت ما فساد پذیری مواد غذایی بیشتره
 
آفتابگردان

آفتابگردان

آفتابِ من بتاب
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
1,779
پسندها
3,827
امتیازها
113
مدال ها
3
چند ماه پیش خونه مادرشوهرم ، یه کوزه اوردن سر میز با قاشق ازش برداشتن گذاشتن کنار برنج پرسیدم چیه گفت کره محلی چون هیچ بوی بدی نداشت کنجکاو شدم ببینم، دیدم دیواره های کوزه کپک داره، گفتم این فاسد شده ولی پدر همسرم گفت فاسد نشده از جایی که خریدم سوال کردم گفت خاصیتش همینه یه مدت که گذشت ممکنه رنگش ابی بشه ولی فاسد نیست
جالب بود که این قضیه رو برای یکی از دوستام تعریف کردم گفت این کپکها کاملا طبیعیه ،من بخاطر همین چیزها ترجیح میدم کره پاستوریزه مصرف کنم
 
رویای ابی

رویای ابی

همه زندگیم پسرم
تاریخ ثبت‌نام
2/1/23
نوشته‌ها
405
پسندها
1,205
امتیازها
93
سایه پدر و مادر شما مستدام
هر چیزی که ادم می خوره اصلا خودمون هر کالری بالا میل می کنیم باید بعدش بتونیم بسوزنیمش که بتونیم درست زندگی کنیم
روش درست زندگی کردن منظورمه
مامان بابام همیشه میرن پیاده روی تابستان هم میرن باغ درسته خودشون کار نمیکنن ولی خیلی میان و میرن بابام با کارگرها مامانمم اونجا نهار درست میکنه میاد و میره میوه میاره خلاصه سالم زندگی میکنن
 
مهرانه عسلی : )

مهرانه عسلی : )

ارزشمند
تاریخ ثبت‌نام
16/11/22
نوشته‌ها
2,019
پسندها
2,591
امتیازها
113
مدال ها
4
هر چیزی که تو ظروف پلاستیکی باشه بعداز یک ماه قابل استفاده نیست چون پلاستیک خودشو حل می کنه با اون مواد داخلش
اما تو ظرف شیشه ای بریزید می تونید استفاده کنید من خودم نهایت تا سه ماه
با اجازه آقای هانتر جواب میدم
بستگی به دمای هوا داره
سمت ما فساد پذیری مواد غذایی بیشتره
بچه ها مرسی
چند ماه پیش خونه مادرشوهرم ، یه کوزه اوردن سر میز با قاشق ازش برداشتن گذاشتن کنار برنج پرسیدم چیه گفت کره محلی چون هیچ بوی بدی نداشت کنجکاو شدم ببینم، دیدم دیواره های کوزه کپک داره، گفتم این فاسد شده ولی پدر همسرم گفت فاسد نشده از جایی که خریدم سوال کردم گفت خاصیتش همینه یه مدت که گذشت ممکنه رنگش ابی بشه ولی فاسد نیست
جالب بود که این قضیه رو برای یکی از دوستام تعریف کردم گفت این کپکها کاملا طبیعیه ،من بخاطر همین چیزها ترجیح میدم کره پاستوریزه مصرف کنم
تو خونه ما اگه رب زیاد بمونه استفاده نکنیم کپک میزنه دیگه کلا میندازیم نمیتونیم استفادش کنیم
بعد یه سوال
اون غذا طعم کپک نمیداد ؟؟؟؟
 
A

ali.hunter

Mr
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
2,119
پسندها
5,646
امتیازها
115
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
درست....آخه زحمت میکشن وقت می زارن
ممکنه دست فرمونشون خوب نباشه شعله زیاد بشه زیرش
اون دوغ روی روغن بسوزه کل کره خراب میشه
برای بار اول که دستشون راه بیفته یک کیلو کافیه اما قدرت ریسک دارن و می تونند مدیریت کنند چند کیلو اضافه کنند
مثلا خودم زیاد استفاده می کنم قدرت ریسکم بالاس
 
رویای ابی

رویای ابی

همه زندگیم پسرم
تاریخ ثبت‌نام
2/1/23
نوشته‌ها
405
پسندها
1,205
امتیازها
93
چند ماه پیش خونه مادرشوهرم ، یه کوزه اوردن سر میز با قاشق ازش برداشتن گذاشتن کنار برنج پرسیدم چیه گفت کره محلی چون هیچ بوی بدی نداشت کنجکاو شدم ببینم، دیدم دیواره های کوزه کپک داره، گفتم این فاسد شده ولی پدر همسرم گفت فاسد نشده از جایی که خریدم سوال کردم گفت خاصیتش همینه یه مدت که گذشت ممکنه رنگش ابی بشه ولی فاسد نیست
جالب بود که این قضیه رو برای یکی از دوستام تعریف کردم گفت این کپکها کاملا طبیعیه ،من بخاطر همین چیزها ترجیح میدم کره پاستوریزه مصرف کنم
من خودم خیلی کم مصرف میکنم
 
آفتابگردان

آفتابگردان

آفتابِ من بتاب
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
1,779
پسندها
3,827
امتیازها
113
مدال ها
3
بچه ها مرسی

تو خونه ما اگه رب زیاد بمونه استفاده نکنیم کپک میزنه دیگه کلا میندازیم نمیتونیم استفادش کنیم
بعد یه سوال
اون غذا طعم کپک نمیداد ؟؟؟؟
من که نخوردمش ولی هیچ بویی نمیداد حتی بوی کره محلی هم نمیداد شاید چون داغش نکرده بودن بو نداشت همینطوری جامد گذاشتن لای برنجشون،کناره های ظرف کپک داشت نمیدونم داخل کره هم کپک بود یا نه
 
A

ali.hunter

Mr
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
2,119
پسندها
5,646
امتیازها
115
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
با اجازه آقای هانتر جواب میدم
بستگی به دمای هوا داره
سمت ما فساد پذیری مواد غذایی بیشتره
خواهش می کنم به اشتراک بزارید نظرات خودتونو
درست می فرمایید
دمای هر جایی فرق داره
 
بالا