آموزش روغن کرمانشاهی اصیل به ساده ترین روش ali.hunter

  • نویسنده موضوع ali.hunter
  • تاریخ شروع
A

ali.hunter

Mr
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
2,119
پسندها
5,646
امتیازها
115
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
روغن کرمانشاهیا خودشون می دونند چه طمع و مزه لذیذ داره برای ریختن رو برنج یا رو کباب بمالید یا کباب برگ طمعش بیداد می کنه
بچه کرمانشاه اصیل همیشه روغن کرمانشاهی خودشو تو پوست بز یا گوسفند میزاره تو یخچال نگه میداره بچه کرمانشاهی همیشه اینجوری نگهش میداره تو یخچال تو مسافرتی که بودم ازشون یاد گرفتم
5eToktE9PoHJBy504UKHuwdK4oUrRUoBU5HQhfn5tboeY8MZQP 256X256X70

بگذریم بریم سر اصل مطلب

شما باید حتما کره حیوانی تهیه بکنید یک کیلو نیاز به کره حیوانی دارید چه کره ای؟خیلی دقت کنید یا کره گوسفند باشه یا کره گاو باشه رنگش زرد رنگه این دو تا perfect در میاد

کره گوسفندی بهتر از گاو در میادش حتما مطمئن بشید این کره از شیر تهیه شده پس مطمئن باشید از جایی که خرید می کنید قابل اعتماد باشه پس یادتون نره تو انتخاب کره دقت بکنید


این از این ما می خوایم به صورت حرفه ای درست بکنیم

اگر کره شما بسوزه بوی خیلی بدی می گیره کل کره خراب میشه دقت و صبوری لازمه
یکبار کره خودتونو بزارید تو قابلمه کوچیک بزارید بجوشه با شعله کم اب بشه یه کفی روش در میاد بهش می گن دوغ اون دوغ رو رو باید ازش جدا کنید

یک بارم باز از صافی رد می کنید که یک روغن زلال داده بشه کار جمع بشه یه پارچه لازمه برای رد کردن از صافی

خوب برای درست کردنش
کره خودمونو میزاریم توی قابلمه کوچیک میزاریم روی گاز فقط خواهشا شعله گاز زیاد نباشه شعله خیلی کم باشه بهش فرصت بدید تا اب بشه

خوب حالا که صبوری کردید کره اب شد تمام کف روی قابلمه رو گرفته فقط نگران نباشید فقط ماهرانه تمام کفارو بزنید کنار و قاشق رو میزارید فقط کفهای روی اون روغن رو بر میدارید انقدر که کفی نمونه هر چی کفته باید برش دارید کارو جمع کنید اگر بسوزه همینا بوی بعد می گیره طمع رو خراب می کنه

ما می خوایم یک روغن زالا در بیاریم حدود 15 دقیقه زمان می گیره که فقط کف روشو جمع کنید

حرارت باید کم کم باشه بهش زمان بدید اصلا عجله نکنید بهش زمان بدید

خوب حالا که همه کفاشو گرفتیدا باید الان از صافی ردش کنید صافی گفتم یه پارچه باشه و یک توری زیرش باشه
حالا روغن ما بدست امده اما اینبار خودم باز همون روغن زالال رو باز روی حرارت قرارش میدم اما اینبار با شعله کمتر خیلی کم باشه کمتر از قبل


بعدش که روغنو صاف کردیم دوباره گذاشتیم برای جوشیدن یک مقدار که قل خورد دیگه تبدیل به یک مایه زلال تبدیل شده هیچ کفی نداره

دیگه قل خورد هیچ کفی نبود دیگه روغن شما امادس می تونید یه روغن خوب و درجه یک داشته باشید اینو اگر برای کباب برگ استفاده کنید بیداد می کنه یا رو برنج بریزید


خوب کار ما تمومه دیگه شما خیلی راحت یه روغن سالم و خوشمزه بدست اوردید فقط نکته بعدی مهم حتما تو ظرف شیشه ای بریزید چون ظرف پلاستکیی بعداز یک مدت مواد پلاستیک خودشو حل می کنه با موادش
پس حتما شیشه ای باشه ظرف شما چون مدتها می تونید نگهش دارید یک روغن شفاف دیگه شما دارید می تونید رو کباب یا رو برنج بریزید

شما وقتی ریختید توی ظرف بزارید بمونه خودشو بگیره سفت بشه بعد بزارید تو یخچال که بمونه می تونید باهاش یه املت قهوه خونه مشتی هم درست کنید خیلی حال میده

مشتی هستی ملوان کشتی هستی 😂

2936833
 
آخرین ویرایش:
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,397
پسندها
22,690
امتیازها
113
مدال ها
6
بسیار عالی
به زبان عربی به این روغن میگن «حر»
با کره گاو درست میشه سمت ما
سمت شهرهای بختیاری نشین با کره گوسفندی
زرد چوبه و پیاز (تیکه های بزرگ) بهش می زنیم
آخرش صافش می کنیم
 
A

ali.hunter

Mr
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
2,119
پسندها
5,646
امتیازها
115
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
بسیار عالی
به زبان عربی به این روغن میگن «حر»
با کره گاو درست میشه سمت ما
سمت شهرهای بختیاری نشین با کره گوسفندی

زرد چوبه و پیاز (تیکه های بزرگ) بهش می زنیم
آخرش صافش می کنیم
خیلی عالی میشه بسیار سالم و خوش طمع میشه دیگه سمت بختیار و عرب که دیگه عالیتر
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,397
پسندها
22,690
امتیازها
113
مدال ها
6
خیلی عالی میشه بسیار سالم و خوش طمع میشه دیگه سمت بختیار و عرب که دیگه عالیتر
البته روغن بختیاری یه بوی خاصی داره
که مورد پسند همه نیست
و اینکه روغن حر بیشتر دارو به حساب میاد
 
A

ali.hunter

Mr
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
2,119
پسندها
5,646
امتیازها
115
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
البته روغن بختیاری یه بوی خاصی داره
که مورد پسند همه نیست
و اینکه روغن حر بیشتر دارو به حساب میاد
بایدم دارو به حساب بیاد
اما زیاده روی تو هر چیزی خوب نیست حتی اب هم که مایه حیاطه زیاده روی کنیم ضرر داره
درسته ممکنه مورد پسند هر شخصی نباشه بخاطر بو یا طمع
اما خودم عاشق همه ی غذاها و نعمتهای خدا هستم و لذت میبرم از هر غذای محلی و دست پختشون اصلا بد غذا خودم نیستم
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,397
پسندها
22,690
امتیازها
113
مدال ها
6
بایدم دارو به حساب بیاد
اما زیاده روی تو هر چیزی خوب نیست حتی اب هم که مایه حیاطه زیاده روی کنیم ضرر داره
درسته ممکنه مورد پسند هر شخصی نباشه بخاطر بو یا طمع
اما خودم عاشق همه ی غذاها و نعمتهای خدا هستم و لذت میبرم از هر غذای محلی و دست پختشون اصلا بد غذا خودم نیستم
روغن گاومیش بهترین روغنه ولی کم یاب
کاملا حرفهای شما درسته
خیلی خوبه بد غذا نیستین آفرین
 
A

ali.hunter

Mr
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
2,119
پسندها
5,646
امتیازها
115
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
روغن گاومیش بهترین روغنه ولی کم یاب
کاملا حرفهای شما درسته
خیلی خوبه بد غذا نیستین آفرین
نظر لطفتونه
بله یه مدت رفتم خونه عمه خودم زندگی کردم بهم گفت تو اصلا بد غذا نیستی برعکس بچه های خودم همش ایراد می گیرن
 
رویای ابی

رویای ابی

همه زندگیم پسرم
تاریخ ثبت‌نام
2/1/23
نوشته‌ها
405
پسندها
1,205
امتیازها
93
روغن کرمانشاهیا خودشون می دونند چه طمع و مزه لذیذ داره برای ریختن رو برنج یا رو کباب بمالید یا کباب برگ طمعش بیداد می کنه
بچه کرمانشاه اصیل همیشه روغن کرمانشاهی خودشو تو پوست بز یا گوسفند میزاره تو یخچال نگه میداره بچه کرمانشاهی همیشه اینجوری نگهش میداره تو یخچال تو مسافرتی که بودم ازشون یاد گرفتم
مشاهده فایل‌پیوست 13617
بگذریم بریم سر اصل مطلب

شما باید حتما کره حیوانی تهیه بکنید یک کیلو نیاز به کره حیوانی دارید چه کره ای؟خیلی دقت کنید یا کره گوسفند باشه یا کره گاو باشه رنگش زرد رنگه این دو تا perfect در میاد

کره گوسفندی بهتر از گاو در میادش حتما مطمئن بشید این کره از شیر تهیه شده پس مطمئن باشید از جایی که خرید می کنید قابل اعتماد باشه پس یادتون نره تو انتخاب کره دقت بکنید


این از این ما می خوایم به صورت حرفه ای درست بکنیم

اگر کره شما بسوزه بوی خیلی بدی می گیره کل کره خراب میشه دقت و صبوری لازمه
یکبار کره خودتونو بزارید تو قابلمه کوچیک بزارید بجوشه با شعله کم اب بشه یه کفی روش در میاد بهش می گن دوغ اون دوغ رو رو باید ازش جدا کنید

یک بارم باز از صافی رد می کنید که یک روغن زلال داده بشه کار جمع بشه یه پارچه لازمه برای رد کردن از صافی

خوب برای درست کردنش
کره خودمونو میزاریم توی قابلمه کوچیک میزاریم روی گاز فقط خواهشا شعله گاز زیاد نباشه شعله خیلی کم باشه بهش فرصت بدید تا اب بشه

خوب حالا که صبوری کردید کره اب شد تمام کف روی قابلمه رو گرفته فقط نگران نباشید فقط ماهرانه تمام کفارو بزنید کنار و قاشق رو میزارید فقط کفهای روی اون روغن رو بر میدارید انقدر که کفی نمونه هر چی کفته باید برش دارید کارو جمع کنید اگر بسوزه همینا بوی بعد می گیره طمع رو خراب می کنه

ما می خوایم یک روغن زالا در بیاریم حدود 15 دقیقه زمان می گیره که فقط کف روشو جمع کنید

حرارت باید کم کم باشه بهش زمان بدید اصلا عجله نکنید بهش زمان بدید

خوب حالا که همه کفاشو گرفتیدا باید الان از صافی ردش کنید صافی گفتم یه پارچه باشه و یک توری زیرش باشه
حالا روغن ما بدست امده اما اینبار خودم باز همون روغن زالال رو باز روی حرارت قرارش میدم اما اینبار با شعله کمتر خیلی کم باشه کمتر از قبل


بعدش که روغنو صاف کردیم دوباره گذاشتیم برای جوشیدن یک مقدار که قل خورد دیگه تبدیل به یک مایه زلال تبدیل شده هیچ کفی نداره

دیگه قل خورد هیچ کفی نبود دیگه روغن شما امادس می تونید یه روغن خوب و درجه یک داشته باشید اینو اگر برای کباب برگ استفاده کنید بیداد می کنه یا رو برنج بریزید


خوب کار ما تمومه دیگه شما خیلی راحت یه روغن سالم و خوشمزه بدست اوردید فقط نکته بعدی مهم حتما تو ظرف شیشه ای بریزید چون ظرف پلاستکیی بعداز یک مدت مواد پلاستیک خودشو حل می کنه با موادش
پس حتما شیشه ای باشه ظرف شما چون مدتها می تونید نگهش دارید یک روغن شفاف دیگه شما دارید می تونید رو کباب یا رو برنج بریزید

شما وقتی ریختید توی ظرف بزارید بمونه خودشو بگیره سفت بشه بعد بزارید تو یخچال که بمونه می تونید باهاش یه املت قهوه خونه مشتی هم درست کنید خیلی حال میده

مشتی هستی ملوان کشتی هستی 😂

مشاهده فایل‌پیوست 13616
مامانم همیشه برای خودش و بابام با کره حیوانی غذا درست میکنه من فقط برنجش رو میخورم چون خیلی نرم درست میکنه مامانم قلیا درست میکنه یعنی گوشت گاو ی گوسفند رو کلا میزاره با روغن خودش پخته و سرورخ بشه بعد میریزه تو کوزه ی دبه هر دفعه ی مقدار میاره و گرم میکنه ک واقعا لذیذ و خوشمزه ست
 
A

ali.hunter

Mr
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
2,119
پسندها
5,646
امتیازها
115
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
مامانم همیشه برای خودش و بابام با کره حیوانی غذا درست میکنه من فقط برنجش رو میخورم چون خیلی نرم درست میکنه مامانم قلیا درست میکنه یعنی گوشت گاو ی گوسفند رو کلا میزاره با روغن خودش پخته و سرورخ بشه بعد میریزه تو کوزه ی دبه هر دفعه ی مقدار میاره و گرم میکنه ک واقعا لذیذ و خوشمزه ست
خوب زیاده روی نباید کرد تو خوردن روغن و کره ممکنه کبد چرب بشه یا رگ قلب رو ببنده
چون از طریق معده جذب میشه و کبد میاد قاطی خون میشه میاد راهای رگ قلب رو می گیره باعث میشه که پمپاز قلب درست نزنه چربی بگیره
و باعث مشکل قلبی بشه خدایی نکرده
برای همینه گفتن غذای چرب شب خوردید فرداش برای نماز یا صبح شدید سریع بلند نشید از خواب ممکنه باعث عوارض زیادی بشه خدایی نکرده سکته قلبی
 
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
من از این روغن خوشم نمیاد میگفتم بو میده..ولی یه بار عروسمون درست کرد و با شیره خرما قاطی کرد..گفت حالا با هرچی خواستی بهش بزن و مصرف کن..خوشمزه شد🥴
 
بالا