A
ali.hunter
Mr
کاربر اخراج شده
- تاریخ ثبتنام
- 5/10/22
- نوشتهها
- 2,119
- پسندها
- 5,646
- امتیازها
- 115
- مدال ها
- 1
- جنسیت
- آقا👨
روغن کرمانشاهیا خودشون می دونند چه طمع و مزه لذیذ داره برای ریختن رو برنج یا رو کباب بمالید یا کباب برگ طمعش بیداد می کنه
بچه کرمانشاه اصیل همیشه روغن کرمانشاهی خودشو تو پوست بز یا گوسفند میزاره تو یخچال نگه میداره بچه کرمانشاهی همیشه اینجوری نگهش میداره تو یخچال تو مسافرتی که بودم ازشون یاد گرفتم
بگذریم بریم سر اصل مطلب
شما باید حتما کره حیوانی تهیه بکنید یک کیلو نیاز به کره حیوانی دارید چه کره ای؟خیلی دقت کنید یا کره گوسفند باشه یا کره گاو باشه رنگش زرد رنگه این دو تا perfect در میاد
کره گوسفندی بهتر از گاو در میادش حتما مطمئن بشید این کره از شیر تهیه شده پس مطمئن باشید از جایی که خرید می کنید قابل اعتماد باشه پس یادتون نره تو انتخاب کره دقت بکنید
این از این ما می خوایم به صورت حرفه ای درست بکنیم
اگر کره شما بسوزه بوی خیلی بدی می گیره کل کره خراب میشه دقت و صبوری لازمه
یکبار کره خودتونو بزارید تو قابلمه کوچیک بزارید بجوشه با شعله کم اب بشه یه کفی روش در میاد بهش می گن دوغ اون دوغ رو رو باید ازش جدا کنید
یک بارم باز از صافی رد می کنید که یک روغن زلال داده بشه کار جمع بشه یه پارچه لازمه برای رد کردن از صافی
خوب برای درست کردنش
کره خودمونو میزاریم توی قابلمه کوچیک میزاریم روی گاز فقط خواهشا شعله گاز زیاد نباشه شعله خیلی کم باشه بهش فرصت بدید تا اب بشه
خوب حالا که صبوری کردید کره اب شد تمام کف روی قابلمه رو گرفته فقط نگران نباشید فقط ماهرانه تمام کفارو بزنید کنار و قاشق رو میزارید فقط کفهای روی اون روغن رو بر میدارید انقدر که کفی نمونه هر چی کفته باید برش دارید کارو جمع کنید اگر بسوزه همینا بوی بعد می گیره طمع رو خراب می کنه
ما می خوایم یک روغن زالا در بیاریم حدود 15 دقیقه زمان می گیره که فقط کف روشو جمع کنید
حرارت باید کم کم باشه بهش زمان بدید اصلا عجله نکنید بهش زمان بدید
خوب حالا که همه کفاشو گرفتیدا باید الان از صافی ردش کنید صافی گفتم یه پارچه باشه و یک توری زیرش باشه
حالا روغن ما بدست امده اما اینبار خودم باز همون روغن زالال رو باز روی حرارت قرارش میدم اما اینبار با شعله کمتر خیلی کم باشه کمتر از قبل
بعدش که روغنو صاف کردیم دوباره گذاشتیم برای جوشیدن یک مقدار که قل خورد دیگه تبدیل به یک مایه زلال تبدیل شده هیچ کفی نداره
دیگه قل خورد هیچ کفی نبود دیگه روغن شما امادس می تونید یه روغن خوب و درجه یک داشته باشید اینو اگر برای کباب برگ استفاده کنید بیداد می کنه یا رو برنج بریزید
خوب کار ما تمومه دیگه شما خیلی راحت یه روغن سالم و خوشمزه بدست اوردید فقط نکته بعدی مهم حتما تو ظرف شیشه ای بریزید چون ظرف پلاستکیی بعداز یک مدت مواد پلاستیک خودشو حل می کنه با موادش
پس حتما شیشه ای باشه ظرف شما چون مدتها می تونید نگهش دارید یک روغن شفاف دیگه شما دارید می تونید رو کباب یا رو برنج بریزید
شما وقتی ریختید توی ظرف بزارید بمونه خودشو بگیره سفت بشه بعد بزارید تو یخچال که بمونه می تونید باهاش یه املت قهوه خونه مشتی هم درست کنید خیلی حال میده
مشتی هستی ملوان کشتی هستی 😂
بچه کرمانشاه اصیل همیشه روغن کرمانشاهی خودشو تو پوست بز یا گوسفند میزاره تو یخچال نگه میداره بچه کرمانشاهی همیشه اینجوری نگهش میداره تو یخچال تو مسافرتی که بودم ازشون یاد گرفتم
بگذریم بریم سر اصل مطلب
شما باید حتما کره حیوانی تهیه بکنید یک کیلو نیاز به کره حیوانی دارید چه کره ای؟خیلی دقت کنید یا کره گوسفند باشه یا کره گاو باشه رنگش زرد رنگه این دو تا perfect در میاد
کره گوسفندی بهتر از گاو در میادش حتما مطمئن بشید این کره از شیر تهیه شده پس مطمئن باشید از جایی که خرید می کنید قابل اعتماد باشه پس یادتون نره تو انتخاب کره دقت بکنید
این از این ما می خوایم به صورت حرفه ای درست بکنیم
اگر کره شما بسوزه بوی خیلی بدی می گیره کل کره خراب میشه دقت و صبوری لازمه
یکبار کره خودتونو بزارید تو قابلمه کوچیک بزارید بجوشه با شعله کم اب بشه یه کفی روش در میاد بهش می گن دوغ اون دوغ رو رو باید ازش جدا کنید
یک بارم باز از صافی رد می کنید که یک روغن زلال داده بشه کار جمع بشه یه پارچه لازمه برای رد کردن از صافی
خوب برای درست کردنش
کره خودمونو میزاریم توی قابلمه کوچیک میزاریم روی گاز فقط خواهشا شعله گاز زیاد نباشه شعله خیلی کم باشه بهش فرصت بدید تا اب بشه
خوب حالا که صبوری کردید کره اب شد تمام کف روی قابلمه رو گرفته فقط نگران نباشید فقط ماهرانه تمام کفارو بزنید کنار و قاشق رو میزارید فقط کفهای روی اون روغن رو بر میدارید انقدر که کفی نمونه هر چی کفته باید برش دارید کارو جمع کنید اگر بسوزه همینا بوی بعد می گیره طمع رو خراب می کنه
ما می خوایم یک روغن زالا در بیاریم حدود 15 دقیقه زمان می گیره که فقط کف روشو جمع کنید
حرارت باید کم کم باشه بهش زمان بدید اصلا عجله نکنید بهش زمان بدید
خوب حالا که همه کفاشو گرفتیدا باید الان از صافی ردش کنید صافی گفتم یه پارچه باشه و یک توری زیرش باشه
حالا روغن ما بدست امده اما اینبار خودم باز همون روغن زالال رو باز روی حرارت قرارش میدم اما اینبار با شعله کمتر خیلی کم باشه کمتر از قبل
بعدش که روغنو صاف کردیم دوباره گذاشتیم برای جوشیدن یک مقدار که قل خورد دیگه تبدیل به یک مایه زلال تبدیل شده هیچ کفی نداره
دیگه قل خورد هیچ کفی نبود دیگه روغن شما امادس می تونید یه روغن خوب و درجه یک داشته باشید اینو اگر برای کباب برگ استفاده کنید بیداد می کنه یا رو برنج بریزید
خوب کار ما تمومه دیگه شما خیلی راحت یه روغن سالم و خوشمزه بدست اوردید فقط نکته بعدی مهم حتما تو ظرف شیشه ای بریزید چون ظرف پلاستکیی بعداز یک مدت مواد پلاستیک خودشو حل می کنه با موادش
پس حتما شیشه ای باشه ظرف شما چون مدتها می تونید نگهش دارید یک روغن شفاف دیگه شما دارید می تونید رو کباب یا رو برنج بریزید
شما وقتی ریختید توی ظرف بزارید بمونه خودشو بگیره سفت بشه بعد بزارید تو یخچال که بمونه می تونید باهاش یه املت قهوه خونه مشتی هم درست کنید خیلی حال میده
مشتی هستی ملوان کشتی هستی 😂
آخرین ویرایش: