angel
کاربر نمونه
Ms- تاریخ ثبتنام
- 12/10/22
- نوشتهها
- 954
- پسندها
- 3,478
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 5
- جنسیت
- خانم👩
این پیتزا یکی از پیتزا های پر طرفدار است که ایده خوبی برای زمانی است که شما زمان کافی برای تهیه نان پیتزا ندارید و می خواهید یک پیتزا سالم و خانگی داخل ماهیتابه تهیه کنید. این پیتزا اصلا خشک نمی شود و خیلی راحت و فوری است و دیگر نیازی به فر ندارید و نیازی نیست دو ساعت خمیر را آماده کنید در کمتر ۲۰ دقیقه یک پیتزای سالم و خانگی داشته باشید. شما می توانید این پیتزا را با انواع مواد های مختلف مانند گوشت یا مرغ یا سوسیس و کالباس تهیه کنید و کافی است کمی خلاقیت به خرج دهید.
نوش جانتون💙
🌈مواد لازم برای تهیه پیتزا با نان لواش:
- نان لواش نرم ۱ عدد
- سس کچاب ۲ ق غذا خوری
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- مرغ یا گوشت چرخ کرده یا سوسیس و کالباس به مقدار لازم
- ذرت پخته شده ۱/۴ پیمانه
- فلفل دلمه ۱ عدد
- قارچ ۵ عدد
- فلفل سیاه، آویشن به مقدار لازم
🌈مراحل تهیه پیتزا با نان لواش:
🌈مرحله اول:آماده سازی مواد میانی
شما می توانید از مرغ ریش ریش شده یا خرد شده استفاده کنید. برای این کار مرغ را به همراه ۱ عدد پیاز و کمی ادویه بگذارید تا پخته شود و ریش ریش کنید یا می توانید سوسیس و کالباس را خرد کنید و کمی تفت دهید. اگر می خواهید از گوشت استفاده کنید باید گوشت را به همراه یک پیاز کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد از روی حرارت بردارید.🌈مرحله دوم:خرد کرد مواد
فلفل دلمه را بشورید و در اندازه ریز خرد کنید. قارچ ها را بشورید و اسلایس کنید و به همراه حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. ذرت را می توانید خودتان در منزل بخارپز کنید و یا از کنسرو استفاده کنید که کاملا دلخواه می شود.🌈مرحله سوم:مخلوط کردن مواد
حالا باید تابه مورد نظر را کمی چرب کنید و نان لواش را در اندازه تابه برش بزنید و کف تابه قرار دهید و بعد سس کچاب را روی نان پخش کنید و بعد پنیر اضافه کنید و حالا نوبت اضافه کردن مرغ و یا کالباس و گوشت است و بعد قارچ و ذرت و فلفل دلمه و در انتها کمی فلفل سیاه و آویشن روی مواد بریزید.🌈مرحله چهارم:پخت پیتزا با نان لواش در تابه
حالا باید این لایه ها را تکرار کنید یعنی دوباره نان لواش برش بزنید و روی مواد قبلی قرار دهید و بعد مواد مرغی و پنیر پیتزا و همین طور به هر تعداد که دوست دارید لایه ها را ادامه دهید و در انتها روی مواد را باید کمی آب اسپری کنید و با پنیر پیتزا کاور کنید و درب تابه را بسته و با شعله پخش کن از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود.نوش جانتون💙
آخرین ویرایش توسط مدیر: