sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
استپ وزنی یا رشد و کم نکردن وزن میتونه علت های مختلفی داشته باشه گاهی کاذب گاهي واقعی است، چندمورد از علت های توقف وزن
عدم رعایت برنامه غذایی
کاهش میزان فعالیت جسمانی
دست کم گرفتن کالریهای مصرفی
وزن کشی غلط
حبس شدن مایعات در بدن است
...
عوامل و دلایل کاذب و غیر حقیقی در استپ وزنی
عوامل و دلایل مختلفی که به شکل کاذب و غیر حقیقی باعث استپ وزنی میشوند عبارتند از:
رعایت نکردن رژیم غذایی و کالری مصرفی روزانه
رعایت نکردن برنامه تمرینی و کاهش فعالیت جسمی
وزن کشی نادرست (مثلا روزی صبح و روزی شب این کار را انجام دهیم، لباس متفاوت و…)
تجمع مایعات در بدن (به دلیل مصرف نمک، افزایش کربوهیدراتها، مکمل کراتین، داروی کورتون، دوره قاعدگی در بانوان و…)
عوامل و دلایل واقعی در استپ وزنی
عوامل و دلایل مختلفی که به شکل واقعی باعث استپ وزنی میشوند عبارتند از:
کند شدن کاهش وزن (به دلیل کم شدن چربی بدن، به دلیل کم شدن کالری مصرفی و…)
کاهش فعالیت بدنی و تمرین ورزشی
پیشگیری و درمان استپ وزنی
مصرف زیاد فیبر (موثر در سیری و افزایش کاهش وزن)
نوشیدن زیاد آب، چای (سیاه سبز) و قهوه (برای افزایش متابولیسم یا سوخت و ساز بدن)
کنترل و مدیریت استرس (موثر در کنترل پر خوری)
کنترل کالری مصرفی روزانه (مثلا افزایش میزان پروتئین و فیبر، برای سیری و افزایش سوخت و ساز بدن)
انجام تمرینات شدت بالا (سوزاندن کالری در هنگام فعالیت و استراحت)
مصرف پروتئین زیاد (برای افزایش متابولیسم)
ویتامینهای موثر در کاهش وزن و چربی سوزی
در ادامه مقاله به توضیح مختصر و مفیدی در مورد هر کدام خواهیم پرداخت.
1- مصرف زیاد فیبر (موثر در سیری و افزایش کاهش وزن)
فیبر و مصرف آن برای دستگاه گوارش ما لازم و ضروری است تا سلامت دستگاه گوارش، سرطان، سلامت قلبی و عروقی و … کاهش یابد. میزان بالای مصرف فیبر روزانه در وعدههای غذایی، باعث افزایش باکتریهای مفید در دستگاه گوارش شده و سلامت آن را تامین میکند و کسانی که دچار یبوست هستند نیز میتوانند با این کار جلوی یبوست خود را بگیرند. همچنین فیبر بالا در کاهش وزن نیز موثر است. میزان فیبر غذایی در میوهها، سبزیجات و حبوبات مصرفی به شرح زیر میباشند.
فیبر غذایی در هر فنجان از میوهها عبارتند از:
آووکادو، 10.5 گرم
گلابی متوسط با پوست، 9.9 گرم
تمشک قرمز، 8 گرم
نارگیل، 7.2 گرم
انجیر خشک، 14.6 گرم
فیبر غذایی در هر فنجان از سبزیجات عبارتند از:
کنگر فرنگی متوسط، 10.3 گرم
نخود فرنگی پخته، 8.6 گرم
شلغم، 4.8 گرم
کلم بروکسل، 7.6 گرم
فیبر غذایی در هر فنجان از حبوبات عبارتند از:
لوبیای قرمز، 12.2 گرم
نخود، 8 گرم
لوبیا چیتی، 13.2 گرم
لپه، 16.3 گرم
عدس، 10.4 گرم
2- نوشیدن زیاد آب، چای (سیاه و سبز) و قهوه (برای افزایش متابولیسم یا سوخت و ساز بدن)
آب، چای (سیاه و سبز) و قهوه = باعث افزایش سوخت و ساز بدن (آب (25%) و چای و قهوه (15%)) میشوند.
آب، چای (سیاه و سبز) و قهوه = باعث خوردن غذای کم، به علت اشغال فضای معده با آب، چای (سیاه سبز) و قهوه میشود.
آب، چای (سیاه و سبز) و قهوه = مفید برای افزایش چربی سوزی و متابولیسم بدن میباشند.
عدم رعایت برنامه غذایی
کاهش میزان فعالیت جسمانی
دست کم گرفتن کالریهای مصرفی
وزن کشی غلط
حبس شدن مایعات در بدن است
...
عوامل و دلایل کاذب و غیر حقیقی در استپ وزنی
عوامل و دلایل مختلفی که به شکل کاذب و غیر حقیقی باعث استپ وزنی میشوند عبارتند از:
رعایت نکردن رژیم غذایی و کالری مصرفی روزانه
رعایت نکردن برنامه تمرینی و کاهش فعالیت جسمی
وزن کشی نادرست (مثلا روزی صبح و روزی شب این کار را انجام دهیم، لباس متفاوت و…)
تجمع مایعات در بدن (به دلیل مصرف نمک، افزایش کربوهیدراتها، مکمل کراتین، داروی کورتون، دوره قاعدگی در بانوان و…)
عوامل و دلایل واقعی در استپ وزنی
عوامل و دلایل مختلفی که به شکل واقعی باعث استپ وزنی میشوند عبارتند از:
کند شدن کاهش وزن (به دلیل کم شدن چربی بدن، به دلیل کم شدن کالری مصرفی و…)
کاهش فعالیت بدنی و تمرین ورزشی
پیشگیری و درمان استپ وزنی
مصرف زیاد فیبر (موثر در سیری و افزایش کاهش وزن)
نوشیدن زیاد آب، چای (سیاه سبز) و قهوه (برای افزایش متابولیسم یا سوخت و ساز بدن)
کنترل و مدیریت استرس (موثر در کنترل پر خوری)
کنترل کالری مصرفی روزانه (مثلا افزایش میزان پروتئین و فیبر، برای سیری و افزایش سوخت و ساز بدن)
انجام تمرینات شدت بالا (سوزاندن کالری در هنگام فعالیت و استراحت)
مصرف پروتئین زیاد (برای افزایش متابولیسم)
ویتامینهای موثر در کاهش وزن و چربی سوزی
در ادامه مقاله به توضیح مختصر و مفیدی در مورد هر کدام خواهیم پرداخت.
1- مصرف زیاد فیبر (موثر در سیری و افزایش کاهش وزن)
فیبر و مصرف آن برای دستگاه گوارش ما لازم و ضروری است تا سلامت دستگاه گوارش، سرطان، سلامت قلبی و عروقی و … کاهش یابد. میزان بالای مصرف فیبر روزانه در وعدههای غذایی، باعث افزایش باکتریهای مفید در دستگاه گوارش شده و سلامت آن را تامین میکند و کسانی که دچار یبوست هستند نیز میتوانند با این کار جلوی یبوست خود را بگیرند. همچنین فیبر بالا در کاهش وزن نیز موثر است. میزان فیبر غذایی در میوهها، سبزیجات و حبوبات مصرفی به شرح زیر میباشند.
فیبر غذایی در هر فنجان از میوهها عبارتند از:
آووکادو، 10.5 گرم
گلابی متوسط با پوست، 9.9 گرم
تمشک قرمز، 8 گرم
نارگیل، 7.2 گرم
انجیر خشک، 14.6 گرم
فیبر غذایی در هر فنجان از سبزیجات عبارتند از:
کنگر فرنگی متوسط، 10.3 گرم
نخود فرنگی پخته، 8.6 گرم
شلغم، 4.8 گرم
کلم بروکسل، 7.6 گرم
فیبر غذایی در هر فنجان از حبوبات عبارتند از:
لوبیای قرمز، 12.2 گرم
نخود، 8 گرم
لوبیا چیتی، 13.2 گرم
لپه، 16.3 گرم
عدس، 10.4 گرم
2- نوشیدن زیاد آب، چای (سیاه و سبز) و قهوه (برای افزایش متابولیسم یا سوخت و ساز بدن)
آب، چای (سیاه و سبز) و قهوه = باعث افزایش سوخت و ساز بدن (آب (25%) و چای و قهوه (15%)) میشوند.
آب، چای (سیاه و سبز) و قهوه = باعث خوردن غذای کم، به علت اشغال فضای معده با آب، چای (سیاه سبز) و قهوه میشود.
آب، چای (سیاه و سبز) و قهوه = مفید برای افزایش چربی سوزی و متابولیسم بدن میباشند.