دانش ما در مورد ظروف آشپزی پیشینیان بسیار محدود است. اما از آنجایی که هنر زندگی در هر کشور متمدن تقریباً یکسان است، وسایل آشپزی باید تا حد زیادی شباهت زیادی به یکدیگر داشته باشند. - از کتاب مدیریت خانوار خانم بیتون اثر ایزابلا مری بیتون (1861). در این مقاله در سایت وطن وی برای شما دوستان عزیز 42 نوع مختلف ظروف آشپزخانه را همراه با عکس و کاربرد های آنها را در ادامه ارائه می دهیم، لطفا با ما همراه باشید.
قاشق آشپزخانه استاندارد
همه ما نسخه هایی از قاشق آشپزخانه را دیده و بزرگ شده ایم. این ابزار بزرگی است که برای کارکردن غذا و مایعات در قابلمه های بزرگ مفید است. این یک ابزار ضروری برای انجام همه کارها از نظر جمع کردن، جابجایی، هم زدن و نگه داشتن غذا در جای خود در حین کار بر روی آن است.
این ظروف آشپزخانه قرن هاست که وجود داشته است و فرهنگ های باستانی اغلب آنها را از چوب و گاهی از فلز مانند مس می ساخته اند.
قاشق آشپزخانه به دو صورت توپر و شکاف دار عرضه می شود. قاشق شکاف دار به کاربر مزیت اضافی تخلیه مایع از زیر را می دهد و در عین حال غذاهای جامد گرفته شده در ظرف قاشق را کنترل می کند.
ملاقه سوپ
این ظروف منحنی یا با دسته چوبی بلند و یک ظرف قاشقی فنجان مانند بزرگ در انتهای آن طراحی شده است.
دستگیره ها گاهی دارای انحنا یا قلاب هستند تا مطمئن شوند که ملاقه در حین پخت و پز یا سرویس دهی داخل قابلمه های بزرگ نمی لغزد.
برخی از بهترین نسخه های امروزی برای کار با آنها فولاد ضد زنگ هستند.
این ظروف به جز دو تفاوت عمده، بسیار شبیه به سایر قاشقهای سوپخوری است: یک لبه با دندانهها و یک سوراخ در وسط لگن.
دندان ها به شما این امکان را می دهند که پاستا را به سرعت در آب داغ بگیرید و سوراخ اجازه می دهد تا آب خارج شود. هنگام بیرون کشیدن غذا از یک قابلمه در حال جوش، در نهایت پاستا را بدون آشفتگی به دست می آورید.
برخی از بهترین نسخه های امروزی برای کار با آنها فولاد ضد زنگ هستند.
فولاد ضد زنگ هستند.
ملاقه پاستا
این ظروف به جز دو تفاوت عمده، بسیار شبیه به سایر قاشقهای سوپخوری است: یک لبه با دندانهها و یک سوراخ در وسط لگن.
دندان ها به شما این امکان را می دهند که پاستا را به سرعت در آب داغ بگیرید و سوراخ اجازه می دهد تا آب خارج شود. هنگام بیرون کشیدن غذا از یک قابلمه در حال جوش، در نهایت پاستا را بدون آشفتگی به دست می آورید.
برای سرو پاستا از ظرف اصلی پخت ایده آل است.
اسکوپور بستنی
آیا تا به حال سعی کرده اید بستنی را با قاشق معمولی بردارید؟ این واقعا ایده آل نیست و ممکن است در نهایت قاشق را خم کنید.
Ice Cream Scooper با دسته قوی تر و قاشقی با انحنای عمیق اهرم بهتری به شما می دهد که به بستنی اجازه می دهد تا برای آن توپ دسر عالی که در یک کاسه سرو می شود، خم شود.
Scooper معمولا به دو شکل ارائه می شود، طراحی پایه ایستا یا یکی با عملکرد جداکننده. عملکرد جداکننده به آسانی میتوان بستنی را پس از برداشتن از قاشق، با یک محرک شست که بستنی را از سطح قاشق برش میدهد، از قاشق خارج کرد.
کاردک
این واقعا قاشق نیست، اگرچه انواع مختلفی از کفگیر وجود دارد . کاردک املت نمونه ای از یک نوع کاردک است.
این ابزار در طبیعت مسطح به شما امکان می دهد زیر غذا بلغزانید و آن را بردارید تا از یک ماهیتابه داغ سرو کنید یا طرف دیگر را برگردانید و بپزید. همچنین به عنوان یک چاقوی سریع در پخت غذا و همچنین یک همزن عمل می کند، اما در این نقش های فرعی به خوبی کار نمی کند.
کفگیرها معمولاً در اندازههای بزرگ و گاهی شکافدار هستند، اما آشپزها میدانند که دو نوع، یکی بزرگ و دیگری کوچک، در آشپزخانههای شلوغ بهترین کار را دارند. برای ظروف کوچکتر و ماهیتابه ها، کفگیر بزرگ بیش از حد می شود اما اندازه کوچکتر ایده آل است.
ب. چاقو و برش
چاقوی اصلی آشپزخانه
چاقوی آشپزخانه بیسیک با اندازه بزرگ و تیز دارای تیغه نیم پا یا بزرگتر است. این برای برش قطعات غذای بزرگ و متوسط که نیاز به برش، برش یا جدا کردن دارند، ایده آل است.
این یک ظروف ضروری در هر آشپزخانه ای است که کار می کند، و بسیاری از آشپزهای حرفه ای تیغه مخصوص خود را برای کار با مارک های عمومی دارند.
چاقوی پرینگ
یک چاقوی کوچک با تیغهای به اندازه یک انگشت، این ابزار برای بریدن تکههای کوچک غذا، جدا کردن تکههای تکهای، خرد کردن میوهها، خرد کردن یا بریدن قطعات کوچک بسیار مناسب است. در بخش های بزرگتر غذا به خوبی عمل نمی کند، اما چاقوی خرد کن برای کارهای ظریف برش ایده آل است.
چاقوی نان
متوجه تفاوت این تیغه به دلیل لبه دندانه دار خواهید شد. برخلاف اکثر چاقوهای آشپزخانه که لبه برش صافی دارند، چاقوی نان خشن و شرور به نظر می رسد.
این دندانه برای بریدن سریع نان، مانند اره، به جای جدا کردن آن از هم بسیار مهم است. تلاش برای برش نان با تیغه جامد اغلب باعث می شود نان به جای جدا شدن، له شود، مگر اینکه تیغه آن بسیار تیز باشد. لبه دندانه دار مشکل را حل می کند.
چاقوی دندانه دار
چاقوی دندانه دار با دندانه ای بسیار کمتر نسبت به چاقوی نان و تیغه بلندتر، برای بریدن سریع تکه های بزرگ گوشت، به خصوص زمانی که پخته شده است، ایده آل است.
دندانه زدن اجازه می دهد تا یک عمل اره بر روی برش تأثیر بگذارد، چیزی که با یک تیغه معمولی امکان پذیر نیست. مردم اغلب می بینند که از این نوع تیغه هنگام برش کباب های بزرگ استفاده می شود.
چاقوی برش استخوان
این ظروف با یک تیغه نازک بلند برای جدا کردن گوشت از استخوان مانند ماهی ایده آل است. با یک تیغه معمولی برش میدهد، اما طراحی نازکتر به آشپز اجازه میدهد تا داخل غذا فرو برود تا برش را بهتر انجام دهد. همچنین می توان از این ابزار برای اندازه برش های گوشت مخصوص مانند فیله استفاده کرد.
چاقو تیزکن
اکثر کیتهای چاقو دارای یکی هستند، اما میتوان آنها را جداگانه خریداری کرد. چاقو تیزکن شبیه یک میله فلزی بلند با دسته است. با این حال، اگر سطح میله را احساس کنید، ناهموار خواهد بود.
چاقوی آشپزخانه بر روی این سطح به صورت برشی و اصطکاکی کار می شود که به نوبه خود لبه تیغه را دوباره تیز می کند.
آشپزها به طور مرتب از این ابزار استفاده میکنند تا تیغههای خود را در بهترین حالت نگه دارند، اما مردم نیز باید مراقب باشند زیرا لبههای تیز نوک انگشتان و دستها را بسیار سریع میبرند.
قیچی آشپزخانه
مطمئناً، از هر قیچی می توان برای جدا کردن چیزها استفاده کرد، اما قیچی آشپزخانه برای بریدن سریع چیزهایی مانند شاخه ها، سینوس ها، استخوان ها، تاندون ها و قسمت های سخت تر غذا کمی قوی تر طراحی شده است. داشتن این ظروف به توانایی شما در تهیه سریعتر، هوشمندانه و کارآمدتر غذا می افزاید.
تخته برش
آخرین جایی که می خواهید غذا را برش دهید، سطح پیشخوان شماست. تخته برش برای ضرب و شتم طراحی شده است، مکانی امن برای بریدن یا کار کردن روی غذا فراهم می کند و سپس می تواند به سرعت شسته شود.
استفاده از تخته های پلاستیکی در مقابل چوب به شدت توصیه می شود، زیرا تخته های چوبی تمایل به جذب آب غذا دارند که می تواند محل رشد باکتری ها باشد. با پلاستیک، تخته راحتتر تمیز میشود، هیچ چیزی نفوذ نمیکند و باکتریها نمیتوانند در داخل سطح تخته جای پایی پیدا کنند.
ج. ابزار بلانت
پتک آشپزخانه
اوقات یک آشپز فقط نیاز به استفاده از نیروی بی رحم دارد. یک پتک آشپزخانه خوب امروزه از آلومینیوم ساخته شده است، با یک طرف صاف و سپس یک طرف برآمدگی یا نوک تیز عرضه می شود.
سمت صاف اساساً برای چکش زدن مواد غذایی است که معمولاً منجمد شده اند تا آن را از هم جدا یا نرم کنند. سمت نوک تیز یا برآمده یک ویژگی نرم کننده است که اغلب برای نرم کردن گوشت ها به همراه کبودی استفاده می شود که به نوبه خود اجازه می دهد آب و مارینادها قبل از پخت راحت تر به گوشت نفوذ کنند.
اوقات یک آشپز فقط نیاز به استفاده از نیروی بی رحم دارد. یک پتک آشپزخانه خوب امروزه از آلومینیوم ساخته شده است، با یک طرف صاف و سپس یک طرف برآمدگی یا نوک تیز عرضه می شود.
سمت صاف اساساً برای چکش زدن مواد غذایی است که معمولاً منجمد شده اند تا آن را از هم جدا یا نرم کنند. سمت نوک تیز یا برآمده یک ویژگی نرم کننده است که اغلب برای نرم کردن گوشت ها به همراه کبودی استفاده می شود که به نوبه خود اجازه می دهد آب و مارینادها قبل از پخت راحت تر به گوشت نفوذ کنند.
آجیل شکن
بیایید با آن روبرو شویم، آجیل یک درد است. یک فندق شکن پوسته را کوتاه می کند و به شما امکان می دهد سریع به داخل آن برسید. هنگامی که می خواهید از گردو یا موارد مشابه برای مواد تشکیل دهنده و رویه ها استفاده کنید، اغلب یک ابزار مناسب برای پخت است.
دستگاه پرس کننده سیر
میتوانید زمان زیادی را صرف برشهای ریز حبههای سیر کنید، یا میتوانید فقط یک حبه را در پرس سیر قرار دهید و داخل غذا را فشار دهید یا سریع مخلوط کنید. نیروی بی رحمی که به یک ابزار کوچک تبدیل شده است، به سرعت کار می کند.
است، به سرعت کار می کند.
د. سایر ابزارهای آشپزخانه
این ابزار در اندازه های کوچک یا بزرگ، با انتهای فلزی معمولی یا پوشیده عرضه می شود. به هر شکلی که باشد، انبر برای گرفتن غذا، به خصوص در زمان گرم، عالی است.
انبر ابزاری اساسی برای باربیکیو کردن یا کار با شعله است که به آشپز اجازه میدهد غذا را برگرداند، آن را جابجا کند، آن را برای سرو قرار دهد یا خارج کند و همه آن فعالیتها را بدون سوزاندن دست انجام دهد.
انبر همچنین با دور نگه داشتن دست از غذا در فرآیند پخت به جلوگیری از آلودگی کمک می کند. هنگامی که غذا در حال پختن یا سرو شدن است، آنها را به عنوان امتداد انگشتان خود در آشپزخانه در نظر بگیرید.
پوست کن آشپزخانه
لایه بردار برای از بین بردن پوست بیرونی سبزیجات به روشی ایمن و سریع ضروری است.
برخی از سازهای فلزی بسیار ساده هستند و برخی دیگر با دسته های ارگونومیک عرضه می شوند. اگر سبزیجات را با پوست جدا شده زیاد تهیه می کنید، پس باید یک لایه بردار در جعبه ابزار ظروف آشپزخانه شما باشد.
این در واقع دو عملکرد را ارائه می دهد: پوست کندن که از عنصر تیغه بلند مشخص است و نوک لبه نوک تیز که به فرد اجازه می دهد چشم های سیب زمینی و لکه های گیاهی را از بین ببرد. لایه بردارها همچنین در یک نسخه صاف برای برداشتن عرض های بزرگتر از مواد غذایی، در صورت نیاز عرضه می شوند.
رنده فولادی
چه خرد کردن پنیر باشد و چه فر کردن پوست لیمو، یک سوهان دندانه دار به آشپز اجازه می دهد تا به سرعت یک تکه غذای آماده را به قطعات بسیار کوچکتر برای استفاده از پخت و پز تبدیل کند.
رنده فولادی به صورت تخته ای با دسته یا جعبه ای با اشکال دندانه های متعدد در هر یک از چهار طرف موجود است. این یک ابزار اولیه آماده سازی غذا است که به جای تلاش برای انجام همان کار با چاقو، غذای بزرگ را خیلی سریع و ایمن به اندازه های کوچکتر کاهش می دهد.
ویسک(هم زن دستی)
به نظر می رسد یک آنتن ارتباطی بیگانه است، اما Whisk یک مخلوط کن دستی سوپ یا مایع است. وقتی فقط نیاز دارید که مواد را سریع هم بزنید، دستی مخلوط کنید یا مطمئن شوید که قوام سوپ یا سس درست شده است، Whisk بهترین راه است.
یک میکسر خودکار اغلب زیاده روی می کند. Whisk در اندازه های کوچک یا بزرگتر عرضه می شود و امکان مخلوط کردن سریع چرخشی را برای انجام سریع کار فراهم می کند.
برای مثال، برای زدن تخممرغها و آماده کردن آنها برای پخت یا پخت و پز بدون اینکه دستهایتان در این فرآیند آشفته شود، ایدهآل است. همزن به اشکال مختلف وجود دارد، اما علامت نشان دهنده انتهای مارپیچ یا چند سیم است که برای مخلوط کردن غذا استفاده می شود.
درب قوطی باز کن
اگر از هر نوع غذای کنسرو شده ذخیره شده در قوطی مواد غذایی ساخته شده استفاده می کنید، درب بازکن کنسرو، چه پوست کن به سبک قدیمی باشد و چه به سبک پیچ پیچی مدرن، ضروری است.
امروزه، تولیدکنندگان، باز کردن قوطیهای مصرفی را با زبانه کششی داخلی آسانتر کردهاند، اما قوطیهای بزرگتر هنوز برای دسترسی به مواد غذایی داخل، به یک قوطی بازکن با حسن نیت نیاز دارند.
بهترین نسخه برای دریافت، نوع پیچی است که به سادگی روی لبه قوطی میچسبد. همانطور که کاربر پیچ را می چرخاند، درب بازکن در امتداد لبه قوطی حرکت می کند و درب آن را جدا می کند تا زمانی که بتوان آن را به عقب خم کرد و خارج کرد.
پوره سیب زمینی ساز
وقتی به این ابزار نگاه می کنید ممکن است فکر کنید که یک پرس وافل یا چیزی شبیه به آن است. در عوض، Potato Masher برای له کردن و له کردن غذای سبزیجات طراحی شده است، به طوری که می توان آن را در قالب پوره سرو کرد.
این ابزار برای سیب زمینی پخته شده و آماده سازی سریع به شکل پوره سیب زمینی ایده آل است، این ابزار همچنین روی سایر غذاهای نرم که باید به سرعت در یک کاسه با هم ترکیب شوند، به خوبی عمل می کند.
باستر ترکیه
مشکل پختن گوشت های بزرگ این است که تمایل به خشک شدن دارند. وقتی گوشت پخته می شود، رطوبت و چربی آزاد می شود.
این تا ته ماهیتابه تخلیه می شود. گوشت گرم می شود و در هنگام خوردن به چیزی تبدیل می شود که ما با آن آشنا هستیم، اما اگر بیش از حد خشک شود، خوردن غذا سخت می شود، بیشتر شبیه جویدن چرم است.
Baster به آشپز اجازه می دهد تا به معنای واقعی کلمه آب و چربی را مکش کند و در اواسط پخت از کف تابه، آن را دوباره روی گوشت قرار دهد تا دوباره مرطوب شود.
این فرآیند تفاوت زیادی در نتیجه ایجاد می کند. Baster همچنین برای مکیدن آب باقیمانده پس از برداشتن گوشت و درست کردن سس رایگان است.
برش پیتزا
اگر تا به حال غذای صافی داشته باشید که باید به قطعات کوچکتر بریده شود، مثلاً پیتزا، مدیریت آن با یک چاقوی معمولی سخت است. اما با یک پیتزا کاتر، شما فقط در امتداد خط برش غلت می زنید و لبه کار را از طریق فشار انجام می دهد.
آخرین ویرایش توسط مدیر: