اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,973
- پسندها
- 22,644
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
امروز روش تکه تکه کردن مرغ درسته را مرحله به مرحله همراه با عکس به شما آموزش می دهیم.
نیازی به پوشیدن دستکش پلاستیکی نیست. این احمقانه است. فقط کافی است با آب داغ و صابون را دست های خود را بشوید
شما به یک چاقوی تیز نیاز دارید .
مرحله 1: سمت سینه مرغ را به سمت بالا بچرخانید
گوشت سینه و پای مرغ شما در همان سمت مرغ شما قرار دارد. این به این معنی است که گوشت سینه شما به سمت بالا است و پاها به تخته برش برخورد نمی کنند.
مرحله 2: ران ها و پاها را در محل مفصل برش دهید
از ران شروع کنید، به آرامی ساق و ران را به سمت بیرون بکشید و مستقیماً تا مفصل برش دهید. بسیاری از افراد این اشتباه را مرتکب می شوند که سعی می کنند استخوان را برش دهند، اما شما می خواهید نوک چاقوی خود را در خود مفصل قرار دهید و آن را قطع کنید.
مرحله 3: بال ها را قطع کنید
یک بال را بیرون بکشید و تا محل اتصال آن به بدن برش دهید. با استفاده از نوک چاقو، آن را در محل اتصال قرار دهید و بال آن را جدا کنید.
مرغ شما با برداشتن ران ها و بال ها به این شکل خواهد بود
مرحله 4: قسمت پشت گوشت سینه را جدا کنید
سینه را در انتهای آن بایستید و حفره به سمت بالا باشد. مستقیماً از طریق دنده ها به پایین برش دهید تا قسمت پشت را بردارید.
دو قسمت پشت و سینه مرغ جدا شده.
مرحله 5: گوشت سینه را جدا کنید.
گوشت سینه را وارونه، سمت استخوان را به سمت بالا برگردانید و طول آن را کم کنید تا دو سینه جدا از استخوان ایجاد شود.
گوشت سینه را نصف کنید و چهار قسمت کنید. استخوان سینه مرغ بسیار ضخیم است و زمان زیادی طول می کشد تا درست بپزد، بنابراین برش دادن آنها به یک چهارم به کوتاه شدن زمان پخت کمک می کند. شما می توانید آنها را کامل جدا کنید.
نیازی به پوشیدن دستکش پلاستیکی نیست. این احمقانه است. فقط کافی است با آب داغ و صابون را دست های خود را بشوید
شما به یک چاقوی تیز نیاز دارید .
مرحله 1: سمت سینه مرغ را به سمت بالا بچرخانید
گوشت سینه و پای مرغ شما در همان سمت مرغ شما قرار دارد. این به این معنی است که گوشت سینه شما به سمت بالا است و پاها به تخته برش برخورد نمی کنند.
مرحله 2: ران ها و پاها را در محل مفصل برش دهید
از ران شروع کنید، به آرامی ساق و ران را به سمت بیرون بکشید و مستقیماً تا مفصل برش دهید. بسیاری از افراد این اشتباه را مرتکب می شوند که سعی می کنند استخوان را برش دهند، اما شما می خواهید نوک چاقوی خود را در خود مفصل قرار دهید و آن را قطع کنید.
مرحله 3: بال ها را قطع کنید
مرغ شما با برداشتن ران ها و بال ها به این شکل خواهد بود
مرحله 4: قسمت پشت گوشت سینه را جدا کنید
سینه را در انتهای آن بایستید و حفره به سمت بالا باشد. مستقیماً از طریق دنده ها به پایین برش دهید تا قسمت پشت را بردارید.
دو قسمت پشت و سینه مرغ جدا شده.
مرحله 5: گوشت سینه را جدا کنید.
گوشت سینه را وارونه، سمت استخوان را به سمت بالا برگردانید و طول آن را کم کنید تا دو سینه جدا از استخوان ایجاد شود.
گوشت سینه را نصف کنید و چهار قسمت کنید. استخوان سینه مرغ بسیار ضخیم است و زمان زیادی طول می کشد تا درست بپزد، بنابراین برش دادن آنها به یک چهارم به کوتاه شدن زمان پخت کمک می کند. شما می توانید آنها را کامل جدا کنید.