🪔رسپی کوکی‌ بادامی بسیار آسان و خوشمزه مرحله به مرحله همراه با عکس و نکات مهم

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,998
پسندها
22,648
امتیازها
113
مدال ها
6
برای شما دستور پخت یک کوکی‌ بسیار آسان را آورده ایم

مواد اولیه
½ پیمانه کره بدون نمک، نرم شده
½ پیمانه شکر دانه ریز
¼ پیمانه شکر قهوه ای بسته بندی شده
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 ¼ فنجان آرد همه منظوره
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
⅛ قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه نارگیل خرد شده شیرین شده
1 پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین
1 پیمانه بادام خرد شده
Almond Joy Cookie Ingredients 720x1070

طرز تهیه شیرینی بادام
در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن، کره، شکر دانه‌ریز، شکر قهوه‌ای، تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. با استفاده از میکسر، این باید حدود 3 دقیقه طول بکشد.
Almond Joy Cookie 1 720x1080

در یک کاسه جداگانه آرد، جوش شیرین و نمک را الک کنید.

به مخلوط کره، مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. من ترجیح می دهم این کار را با دست انجام دهم تا اینکه از مخلوط کن فقط برای جلوگیری از مخلوط شدن بیش از حد استفاده کنم.

به خمیر، چیپس های شکلات، تکه های نارگیل و بادام را هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شوند.
Almond Joy Cookie 2 720x1080

به مدت 20-30 دقیقه خمیر را در جای خنک قرار دهید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا یک صفحه پخت سیلیکونی بپوشانید.

خمیر کوکی را روی سینی پخت آماده شده با فاصله حداقل 2 اینچ از هم بریزید
Almond Joy Cookie 3 720x1080

به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا زمانی که بیرون قهوه ای شود.

اجازه دهید کوکی ها به مدت 10 دقیقه روی سینی پخت قرار گیرند و سپس آنها را در توری سیمی بردارید تا خنک شوند.

باقی مانده کوکی ها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید

Almond Joy Cookie 7 720x1080


نکات مهم
هر کدام از شکلات ها را می توانید در دستور اضافه کنید.

در حالی که ضروری نیست، توصیه می کنم خمیر را حداقل 20 دقیقه قبل از پخت سرد کنید. کوکی‌ها هنگام سرد شدن، نرم‌تر می‌مانند و جویدنی‌تر می‌شوند در حالی که صاف می‌شوند و وقتی در دمای اتاق پخته می‌شوند، در اطراف لبه‌ها کمی ترد می‌شوند.

این دستور غذا برای 4 تا 5 روز روی پیشخوان (زمانی که در ظرف دربسته از هوا است) خوب است. اگر بخواهید کوکی ها را به این ترتیب نگهداری کنید، 7 تا 10 روز در یخچال باقی می مانند.

اگر دوست دارید کوکی ها طعم و مزه نارگیل داشته باشند

نیمی از کره را با روغن نارگیل جایگزین کنید
عصاره وانیل را جایگزین عصاره نارگیل کنید
 

پیوست‌ها

  • Almond-Joy-Cookie-1-720x1080.jpg
    Almond-Joy-Cookie-1-720x1080.jpg
    80 کیلوبایت · بازدیدها: 9
بالا