اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,998
- پسندها
- 22,648
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
برای شما دستور پخت یک کوکی بسیار آسان را آورده ایم
مواد اولیه
½ پیمانه کره بدون نمک، نرم شده
½ پیمانه شکر دانه ریز
¼ پیمانه شکر قهوه ای بسته بندی شده
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 ¼ فنجان آرد همه منظوره
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
⅛ قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه نارگیل خرد شده شیرین شده
1 پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین
1 پیمانه بادام خرد شده
طرز تهیه شیرینی بادام
در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن، کره، شکر دانهریز، شکر قهوهای، تخممرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. با استفاده از میکسر، این باید حدود 3 دقیقه طول بکشد.
در یک کاسه جداگانه آرد، جوش شیرین و نمک را الک کنید.
به مخلوط کره، مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. من ترجیح می دهم این کار را با دست انجام دهم تا اینکه از مخلوط کن فقط برای جلوگیری از مخلوط شدن بیش از حد استفاده کنم.
به خمیر، چیپس های شکلات، تکه های نارگیل و بادام را هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شوند.
به مدت 20-30 دقیقه خمیر را در جای خنک قرار دهید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا یک صفحه پخت سیلیکونی بپوشانید.
خمیر کوکی را روی سینی پخت آماده شده با فاصله حداقل 2 اینچ از هم بریزید
به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا زمانی که بیرون قهوه ای شود.
اجازه دهید کوکی ها به مدت 10 دقیقه روی سینی پخت قرار گیرند و سپس آنها را در توری سیمی بردارید تا خنک شوند.
باقی مانده کوکی ها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید
نکات مهم
هر کدام از شکلات ها را می توانید در دستور اضافه کنید.
در حالی که ضروری نیست، توصیه می کنم خمیر را حداقل 20 دقیقه قبل از پخت سرد کنید. کوکیها هنگام سرد شدن، نرمتر میمانند و جویدنیتر میشوند در حالی که صاف میشوند و وقتی در دمای اتاق پخته میشوند، در اطراف لبهها کمی ترد میشوند.
این دستور غذا برای 4 تا 5 روز روی پیشخوان (زمانی که در ظرف دربسته از هوا است) خوب است. اگر بخواهید کوکی ها را به این ترتیب نگهداری کنید، 7 تا 10 روز در یخچال باقی می مانند.
اگر دوست دارید کوکی ها طعم و مزه نارگیل داشته باشند
نیمی از کره را با روغن نارگیل جایگزین کنید
عصاره وانیل را جایگزین عصاره نارگیل کنید
مواد اولیه
½ پیمانه کره بدون نمک، نرم شده
½ پیمانه شکر دانه ریز
¼ پیمانه شکر قهوه ای بسته بندی شده
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 ¼ فنجان آرد همه منظوره
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
⅛ قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه نارگیل خرد شده شیرین شده
1 پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین
1 پیمانه بادام خرد شده
طرز تهیه شیرینی بادام
در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن، کره، شکر دانهریز، شکر قهوهای، تخممرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. با استفاده از میکسر، این باید حدود 3 دقیقه طول بکشد.
در یک کاسه جداگانه آرد، جوش شیرین و نمک را الک کنید.
به مخلوط کره، مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. من ترجیح می دهم این کار را با دست انجام دهم تا اینکه از مخلوط کن فقط برای جلوگیری از مخلوط شدن بیش از حد استفاده کنم.
به خمیر، چیپس های شکلات، تکه های نارگیل و بادام را هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شوند.
به مدت 20-30 دقیقه خمیر را در جای خنک قرار دهید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا یک صفحه پخت سیلیکونی بپوشانید.
خمیر کوکی را روی سینی پخت آماده شده با فاصله حداقل 2 اینچ از هم بریزید
به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا زمانی که بیرون قهوه ای شود.
اجازه دهید کوکی ها به مدت 10 دقیقه روی سینی پخت قرار گیرند و سپس آنها را در توری سیمی بردارید تا خنک شوند.
باقی مانده کوکی ها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید
نکات مهم
هر کدام از شکلات ها را می توانید در دستور اضافه کنید.
در حالی که ضروری نیست، توصیه می کنم خمیر را حداقل 20 دقیقه قبل از پخت سرد کنید. کوکیها هنگام سرد شدن، نرمتر میمانند و جویدنیتر میشوند در حالی که صاف میشوند و وقتی در دمای اتاق پخته میشوند، در اطراف لبهها کمی ترد میشوند.
این دستور غذا برای 4 تا 5 روز روی پیشخوان (زمانی که در ظرف دربسته از هوا است) خوب است. اگر بخواهید کوکی ها را به این ترتیب نگهداری کنید، 7 تا 10 روز در یخچال باقی می مانند.
اگر دوست دارید کوکی ها طعم و مزه نارگیل داشته باشند
نیمی از کره را با روغن نارگیل جایگزین کنید
عصاره وانیل را جایگزین عصاره نارگیل کنید