اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,973
- پسندها
- 22,644
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
پیراشکی پنیر روسی غذای آسان و کامل به راحتی در خانه درست می شود. یک نان ساده پر شده با پنیر و سرخ شده تابه این یکی از دستور العمل هایی است که دوباره و دوباره آن را دوست خواهید داشت.برای یک میان وعده سریع یا به عنوان یک وعده غذایی سبک عالی است
مواد اولیه
1 ¼ پیمانه دوغ (300 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
2 ½ پیمانه آرد همه منظوره (400 گرم)
1 ½ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده (300 گرم)
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
طرز تهیه پیروشکی
دوغ، نمک، جوش شیرین و آرد را با همزن بزنید تا خمیر شروع به تشکیل شدن کند.
با قاشق یا دست تمیز مخلوط را هم بزنید تا به صورت یک گلوله خمیر ضخیم درآید.
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا پنیر را رنده کنید.
یک سطح تمیز را کمی روغن بزنید، سپس خمیر را در آنجا قرار دهید و آن را به 3 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ در آورید.
توپ را به شکل یک دایره بزرگ باز کنید، سپس مرکز هر دایره خمیر را با پنیر خرد شده پر کنید.
دو طرف خمیر را روی پنیر در مرکز تا کنید و لبه ها را به هم بچسبانید.
سپس خمیر را به آرامی به سمت پایین بکشید تا به صورت دایره ای صاف درآید.
روغن نباتی یا روغن زیتون را در یک تابه متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید و خمیر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در هر طرف بپزید.
بپزید تا فقط طلایی شود و خمیر کاملاً بپزد. اگر شروع به سوختن کرد، حرارت را کم کنید و بپزید تا خمیر پف کند.
گرم سرو کنید نوش جان
مواد اولیه
1 ¼ پیمانه دوغ (300 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
2 ½ پیمانه آرد همه منظوره (400 گرم)
1 ½ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده (300 گرم)
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
طرز تهیه پیروشکی
دوغ، نمک، جوش شیرین و آرد را با همزن بزنید تا خمیر شروع به تشکیل شدن کند.
با قاشق یا دست تمیز مخلوط را هم بزنید تا به صورت یک گلوله خمیر ضخیم درآید.
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا پنیر را رنده کنید.
یک سطح تمیز را کمی روغن بزنید، سپس خمیر را در آنجا قرار دهید و آن را به 3 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ در آورید.
توپ را به شکل یک دایره بزرگ باز کنید، سپس مرکز هر دایره خمیر را با پنیر خرد شده پر کنید.
دو طرف خمیر را روی پنیر در مرکز تا کنید و لبه ها را به هم بچسبانید.
سپس خمیر را به آرامی به سمت پایین بکشید تا به صورت دایره ای صاف درآید.
روغن نباتی یا روغن زیتون را در یک تابه متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید و خمیر را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در هر طرف بپزید.
بپزید تا فقط طلایی شود و خمیر کاملاً بپزد. اگر شروع به سوختن کرد، حرارت را کم کنید و بپزید تا خمیر پف کند.