اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,398
- پسندها
- 22,659
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
دستور تهیه پیتزای کراست پر شده با سوسیس
فیلینگ سوسیس خوشمزه بین دو لایه خمیر پیتزا قرار می گیرد و سپس سس و پنیر روی آن قرار می گیرد. این ترکیبی عالی و خوشمزه است.
چه کسی پیتزا را دوست ندارد؟ پیتزا محبوب دل همه است و مناسب دورهمی ها است. پیتزا موقع تماشای یک فیلم، مهمانی ها،
پیتزا همیشه و در همه حال دوست داشتنی است . و اکنون، یک راه جدید برای لذت بردن از این غذای کلاسیک وجود دارد: پیتزا کراست پر شده با سوسیس!
با اضافه کردن سوسیس خوشمزه به خمیر، آن را یک درجه بالا می برد. خیلی خوب است، دیگر هرگز نمی خواهید پیتزای ساده بخورید!این دستور پخت به دو دسته از مواد نیاز دارد. اولی برای درست کردن خمیر و دومی برای درست کردن پیتزا. در حالی که ما از سوسیس، پنیر و دانه های کنجد روی پیتزا استفاده کردیم، می توانید با هر موادی که ترجیح می دهید آماده کنید.
برای خمیر پیتزا
½ پیمانه آب گرم (100 میلی لیتر)
شیر ⅔ پیمانه (150 میلی لیتر)
2 قاشق چایخوری مخمر فعال خشک
1 عدد تخم مرغ بزرگ
¼ پیمانه روغن نباتی (60 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر
3 پیمانه آرد چند منظوره (500 گرم)
برای درست کردن پیتزا
4 تکه سوسیس
½ پیمانه سالامی یا فلفلی خرد شده
1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده (200 گرم)
2 قاشق غذاخوری سس پیتزا
1 قاشق چایخوری دانه کنجد
1 عدد تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه پیتزا
در یک کاسه بزرگ، آب، شیر، مخمر، تخم مرغ، روغن نباتی، نمک، شکر و 10 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره را با هم مخلوط کنید.
هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس کنار بگذارید و 30 دقیقه استراحت دهید
آرد باقیمانده را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود و خمیر شروع به شکل گیری کند.
خمیر را در کاسه یا روی یک سطح تمیز ورز دهید. یک سطح تمیز را با چند قاشق غذاخوری آرد بپاشید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و خمیر را به مدت 1 تا 2 دقیقه ورز دهید تا کاملاً کشدار شود و در صورت نیاز برای جلوگیری از چسبندگی آرد اضافی را با قاشق غذاخوری به سطح اضافه کنید.
روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید.
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت / 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
خمیر را روی یک سطح تمیز باز کنید تا ¼ اینچ نازک شود.
چهار سوسیس را در یک مربع در مرکز خمیر قرار دهید سپس با چاقو هر گوشه را علامت بزنید.
خمير را مطابق شکل با دقت برش دهید.
کناره های خمیر را روی سوسیس ها بغلتانید و آنها را در خمیر پیتزای مربعی فرو کنید
پیتزا را در مرکز خمیر پخش کنید.
روی سس را با پپرونی خرد شده، سالامی یا سایر رویه های پیتزا که ترجیح می دهید بپوشانید
روی پیتزا را پنیر بپاشید
تکه های اضافی خمیر پیتزا را به صورت نوار برش دهید و روی باز پیتزا را ببافید.
در یک کاسه کوچک، تخم مرغ را هم بزنید، سپس آن را روی سوسیس های پوشیده از خمیر در هر طرف بمالید.
لبه ها را کنجد بپاشید.
به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا خمیر طلایی شود و پنیر همه آب شود
بگذارید پیتزا 5 دقیقه بماند بعد برش بزنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: