🪔رسپی پیتزا کراست پر شده با سوسیسهمراه با عکس مرحله به مرحله با نکات مهم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,057
پسندها
22,661
امتیازها
113
مدال ها
6
Stuffed Crust Pizza 16 720x480

دستور تهیه پیتزای کراست پر شده با سوسیس
فیلینگ سوسیس خوشمزه بین دو لایه خمیر پیتزا قرار می گیرد و سپس سس و پنیر روی آن قرار می گیرد. این ترکیبی عالی و خوشمزه است.
چه کسی پیتزا را دوست ندارد؟ پیتزا محبوب دل همه است و مناسب دورهمی ها است. پیتزا موقع تماشای یک فیلم، مهمانی ها،
پیتزا همیشه و در همه حال دوست داشتنی است . و اکنون، یک راه جدید برای لذت بردن از این غذای کلاسیک وجود دارد: پیتزا کراست پر شده با سوسیس!

با اضافه کردن سوسیس خوشمزه به خمیر، آن را یک درجه بالا می برد. خیلی خوب است، دیگر هرگز نمی خواهید پیتزای ساده بخورید!این دستور پخت به دو دسته از مواد نیاز دارد. اولی برای درست کردن خمیر و دومی برای درست کردن پیتزا. در حالی که ما از سوسیس، پنیر و دانه های کنجد روی پیتزا استفاده کردیم، می توانید با هر موادی که ترجیح می دهید آماده کنید.
برای خمیر پیتزا
½ پیمانه آب گرم (100 میلی لیتر)
شیر ⅔ پیمانه (150 میلی لیتر)
2 قاشق چایخوری مخمر فعال خشک
1 عدد تخم مرغ بزرگ
¼ پیمانه روغن نباتی (60 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر
3 پیمانه آرد چند منظوره (500 گرم)

برای درست کردن پیتزا
4 تکه سوسیس
½ پیمانه سالامی یا فلفلی خرد شده
1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده (200 گرم)
2 قاشق غذاخوری سس پیتزا
1 قاشق چایخوری دانه کنجد
1 عدد تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه پیتزا
Stuffed Crust Pizza 1 720x405

در یک کاسه بزرگ، آب، شیر، مخمر، تخم مرغ، روغن نباتی، نمک، شکر و 10 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره را با هم مخلوط کنید.
Stuffed Crust Pizza 2 720x405

هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس کنار بگذارید و 30 دقیقه استراحت دهید
Stuffed Crust Pizza 3 720x405

آرد باقیمانده را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود و خمیر شروع به شکل گیری کند.
Stuffed Crust Pizza 4 720x405

خمیر را در کاسه یا روی یک سطح تمیز ورز دهید. یک سطح تمیز را با چند قاشق غذاخوری آرد بپاشید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و خمیر را به مدت 1 تا 2 دقیقه ورز دهید تا کاملاً کشدار شود و در صورت نیاز برای جلوگیری از چسبندگی آرد اضافی را با قاشق غذاخوری به سطح اضافه کنید.
Stuffed Crust Pizza 5 720x405

روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید.
Stuffed Crust Pizza 6 720x405

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت / 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
Stuffed Crust Pizza 7 720x405

خمیر را روی یک سطح تمیز باز کنید تا ¼ اینچ نازک شود.
Stuffed Crust Pizza 8 720x405

چهار سوسیس را در یک مربع در مرکز خمیر قرار دهید سپس با چاقو هر گوشه را علامت بزنید.
Stuffed Crust Pizza 9 720x405

خمير را مطابق شکل با دقت برش دهید.
Stuffed Crust Pizza 10 720x405

کناره های خمیر را روی سوسیس ها بغلتانید و آنها را در خمیر پیتزای مربعی فرو کنید
Stuffed Crust Pizza 11 720x405

پیتزا را در مرکز خمیر پخش کنید.
روی سس را با پپرونی خرد شده، سالامی یا سایر رویه های پیتزا که ترجیح می دهید بپوشانید
Stuffed Crust Pizza 12 720x405

روی پیتزا را پنیر بپاشید
Stuffed Crust Pizza 13 720x405

تکه های اضافی خمیر پیتزا را به صورت نوار برش دهید و روی باز پیتزا را ببافید.
در یک کاسه کوچک، تخم مرغ را هم بزنید، سپس آن را روی سوسیس های پوشیده از خمیر در هر طرف بمالید.
لبه ها را کنجد بپاشید.
Stuffed Crust Pizza 14 720x405

به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا خمیر طلایی شود و پنیر همه آب شود
Stuffed Crust Pizza 27 720x480

بگذارید پیتزا 5 دقیقه بماند بعد برش بزنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12
مشاهده فایل‌پیوست 18883
دستور تهیه پیتزای کراست پر شده با سوسیس
فیلینگ سوسیس خوشمزه بین دو لایه خمیر پیتزا قرار می گیرد و سپس سس و پنیر روی آن قرار می گیرد. این ترکیبی عالی و خوشمزه است.
چه کسی پیتزا را دوست ندارد؟ این غذای مناسب برای هر مناسبتی است. چه در حال تماشای یک فیلم، مهمانی ها، پیتزا همیشه برای شما آماده است. و اکنون، یک راه جدید برای لذت بردن از این غذای کلاسیک وجود دارد: پیتزا کراست پر شده با سوسیس!

با اضافه کردن سوسیس خوشمزه به خمیر، آن را یک درجه بالا می برد. خیلی خوب است، دیگر هرگز نمی خواهید پیتزای ساده بخورید!این دستور پخت به دو دسته از مواد نیاز دارد. اولی برای درست کردن خمیر و دومی برای درست کردن پیتزا. در حالی که ما از سوسیس، پنیر و دانه های کنجد روی پیتزا استفاده کردیم، می توانید با هر موادی که ترجیح می دهید آماده کنید.
برای خمیر پیتزا
½ پیمانه آب گرم (100 میلی لیتر)
شیر ⅔ پیمانه (150 میلی لیتر)
2 قاشق چایخوری مخمر فعال خشک
1 عدد تخم مرغ بزرگ
¼ پیمانه روغن نباتی (60 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری شکر
3 پیمانه آرد چند منظوره (500 گرم)

برای درست کردن پیتزا
4 تکه سوسیس
½ پیمانه سالامی یا فلفلی خرد شده
1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده (200 گرم)
2 قاشق غذاخوری سس پیتزا
1 قاشق چایخوری دانه کنجد
1 عدد تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه پیتزا
مشاهده فایل‌پیوست 18868
در یک کاسه بزرگ، آب، شیر، مخمر، تخم مرغ، روغن نباتی، نمک، شکر و 10 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره را با هم مخلوط کنید.
مشاهده فایل‌پیوست 18869
هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس کنار بگذارید و 30 دقیقه استراحت دهید
مشاهده فایل‌پیوست 18870
آرد باقیمانده را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود و خمیر شروع به شکل گیری کند.
مشاهده فایل‌پیوست 18871
خمیر را در کاسه یا روی یک سطح تمیز ورز دهید. یک سطح تمیز را با چند قاشق غذاخوری آرد بپاشید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و خمیر را به مدت 1 تا 2 دقیقه ورز دهید تا کاملاً کشدار شود و در صورت نیاز برای جلوگیری از چسبندگی آرد اضافی را با قاشق غذاخوری به سطح اضافه کنید.
مشاهده فایل‌پیوست 18872
روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید.
مشاهده فایل‌پیوست 18873
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت / 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
مشاهده فایل‌پیوست 18874
خمیر را روی یک سطح تمیز باز کنید تا ¼ اینچ نازک شود.
مشاهده فایل‌پیوست 18875
چهار سوسیس را در یک مربع در مرکز خمیر قرار دهید سپس با چاقو هر گوشه را علامت بزنید.
مشاهده فایل‌پیوست 18876
خمير را مطابق شکل با دقت برش دهید.
مشاهده فایل‌پیوست 18877
کناره های خمیر را روی سوسیس ها بغلتانید و آنها را در خمیر پیتزای مربعی فرو کنید
مشاهده فایل‌پیوست 18878

پیتزا را در مرکز خمیر پخش کنید.
روی سس را با پپرونی خرد شده، سالامی یا سایر رویه های پیتزا که ترجیح می دهید بپوشانید
مشاهده فایل‌پیوست 18879
روی پیتزا را پنیر بپاشید
مشاهده فایل‌پیوست 18880
تکه های اضافی خمیر پیتزا را به صورت نوار برش دهید و روی باز پیتزا را ببافید.
در یک کاسه کوچک، تخم مرغ را هم بزنید، سپس آن را روی سوسیس های پوشیده از خمیر در هر طرف بمالید.
لبه ها را کنجد بپاشید.
مشاهده فایل‌پیوست 18881
به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا خمیر طلایی شود و پنیر همه آب شود
مشاهده فایل‌پیوست 18882
بگذارید پیتزا 5 دقیقه بماند بعد برش بزنید.
،چقدر خوشگل تصویری نشون داده
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,057
پسندها
22,661
امتیازها
113
مدال ها
6
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا