اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,798
- پسندها
- 22,602
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
درست کردن این غذا بسیار آسان است و می توانید آن را تکه تکه کنید تا همه از خوردن آن لذت ببرند. همه دوست خواهند داشت
مواد اولیه
قوطی 8 عددی رول هلالی (یا خمیر پیتزا)
1 پیمانه سس پاستا
1 پیمانه ذرت
½ پیمانه لوبیا قرمز
1 پیمانه سوسیس ایتالیایی یا برش های سالامی پخته شده
2 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
زرده تخم مرغ 1 عدد
2 قاشق غذاخوری کنجد
¼ پیمانه جعفری تازه خرد شده
🍴طرزتهیه پیتزای کرسنت رول
ابتدا قالب پیتزا یا ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس فر را با دمای 400 درجه فارنهایت/200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
روی سینی پخت ، خمیر پیتزا را به صورت دایره ای باز کنید یا خمیر رول هلالی را به صورت دایره ای بچینید که انتهای نوک تیز آن به سمت بیرون باشد تا لبه های پهن در دایره با هم تماس داشته باشند.
حالا اگر از خمیر پیتزا استفاده می کنید یک بشقاب به وسط خمیر پیتزا اضافه کنید، این به شما کمک می کند شکل حلقه را راحت تر درست کنید.
سپس پاستا یا سس پیتزا را دور حلقه خمیر به طور یکنواخت پخش کنید.
روی سس را با سوسیس پخته شده یا سالامی ورقه شده، ذرت آبکش شده و لوبیاهای آبکش شده تزیین کنید.
سپس دو نوع پنیر را روی فیلینگ ها بمالید و روی آن ها را به خوبی بپوشانید.
حالا کاسه را از وسط بردارید و خمیر وسط را به شکل مثلث برش دهید. سپس اینها را تا کنید تا به طرف دیگر هم برسند و چین دار کنید تا ببندند. اگر از رول های هلالی استفاده می کنید، از بیرون به داخل تا می کنید.
خمیر همه رویه ها را نمی پوشاند. آنها را بین هر نوار خمیر خواهید دید.
تخممرغ را هم بزنید سپس آن را روی خمیر بمالید. آن را با کنجد بپاشید.
به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود و کاملا پخته شود بپزید.
با تزئین جعفری و سس پاستا اضافی برای غوطه ور شدن سرو کنید.
🍕نکات مهم
🍴در حالی که رول های هلالی روش مورد علاقه من برای تهیه این دیپرها هستند، می توانید از انواع دیگر خمیر استفاده کنید. خمیر پیتزا یا حتی خمیر بیسکویت از پیش ساخته شده به خوبی جواب می دهد. فقط مطمئن شوید که آن را رول کنید تا به اندازه کافی نازک باشد تا دور فیلینگ بپیچد.
🍴برای پر کردن میان خمیر
می توانید از انواع دیگر پر کردن نیز استفاده کنید. می توانید از سس پیتزای کلاسیک و پپرونی یا سوسیس استفاده کنید. یا، میتوانید خلاقیت به خرج دهید و از فیلینگ مرغ باربیکیو یا فیلینگ مرغ بوفالو استفاده کنید
🍴می توانید پیتزا را زودتر از موعد درست کنید و بعد از آماده شدن برای خوردن آنها را بپزید.
سپس آنها را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید و فریز کنید. پس از یخ زدن، می توانید آنها را به کیسه فریزر منتقل کنید. وقتی برای خوردن آماده شدید، آنها را بپزید یا دوباره در فر گرم کنید.