🪔رسپی مشخول بالدجاج کویتی معروف و اصيل

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,956
پسندها
22,639
امتیازها
113
مدال ها
6

مشخول غذای اصیل و شناخته شده کویتی است. و به طور کلی به همراه ماچبوس یکی از مشهورترین غذاهای برنجی در کشورهای خلیجی به شمار می آید. مشخول را می توان با انواع گوشت و مرغ و ماهی تهیه کرد. خلیجی ها مشخول با گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان و عید قربان سرو می کنند.
مواد لازم

مرغ 4 تکه

2 پیمانه برنج

4 عدد پیاز، خرد شده

یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب شیرینی

روغن سرخ کردنی (برای پیاز)

دو قاشق غذاخوری مخلوط ادویه

8 دانه هل

5 عدد میخک


یک عدد لیمو امانی

چوب دارچین

کمی نمک

یک قاشق چای خوری زیره نرم

یک قاشق چایخوری زنجبیل نرم

یک قاشق چای خوری کره

بادام ها

کشمش

انار

طرز تهیه:

_آماده سازی غذا با پختن تکه های مرغ شروع می شود و تکه های مرغ را در قابلمه ای حاوی هل، دارچین و میخک اضافه می کنیم و می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد.

_برش های خلالی پیاز سرخ شود تا تغییر رنگ دهند، سپس روی کاغذ آشپز خانه قرار دهید تا روغن آن خارج شود.

_بادام، کشمش و انار را سریع سرخ کنیدو برای استفاده کنار بگذارید.

_سپس برنج را بشویید و به مدت نیم ساعت در آب سرد خیس کنید.

– هسته های لیموترش را خارج کنید با زیره، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و پیازها را به مخلوط اضافه کرده و با آن هم بزنید.

_ تکه های مرغ را پس از پخته شدن از آب خارج کرده و با قلم مو زعفران بزنید و در سینی می گذارند تا در فر برشته شوند.

_ برنج را با مقدار کمی آب مرغ تهیه می کنند و یک قاشق کره به آب گوشت اضافه می کنند، سپس کمی آب مخلوط با زعفران به برنج و مخلوط پیاز خلال شده با بادام و انار اضافه می کنند. و کشمش هم به برنج اضافه می کنند و روی برنج را می بندند تا با حرارت ملایم بپزند.
_در نهایت تکه های مرغ سرخ شده را در بشقاب برنج می چینیم و ظرف آماده سرو است.
_نکات تزئینی:
بادام تفت داده شده، بادام هندی، کشمش، انار، یا جعفری خرد شده را می توان با برش های لیمو و گوجه فرنگی اضافه کرد.
 
بالا