🪔رسپی مرغ سوخاری کلاسیک با کره و سیر همراه با عکس مرحله به مرحله و نکات

اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,988
پسندها
22,648
امتیازها
113
مدال ها
6
مرغ سیر را در ظرف پخت کباب کنید


مرغ به آرامی در فر یا آرام پز پخته می شدند و باعث می شد گوشت آبدار و لطیفی به دست آید که نیازی به مراقبت زیادی نداشت. در این مورد مرغ یک انتخاب ایده آل است. نه تنها بسیار همه کاره و خوشمزه است، بلکه این دستور به این معنی است که شما فقط کمی آماده سازی کنید و اجازه دهید فر بقیه کار را انجام دهد.
کره بدون نمک (زمانی که برند مورد علاقه شما در فروش است آن را به صورت عمده تهیه کنید و به سادگی کره را فریز کنید تا در تمام طول سال از آن استفاده کنید)
مواد اولیه

  • مرغ کامل 4 پوندی
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1 عدد لیمو، آب گرفته و رنده شده
  • 1 ½ لیمو، ربع شده
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 شاخه رزماری، خرد شده
  • 2 شاخه رزماری، کامل
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری، خرد شده
  • 3 حبه سیر، خرد شده
  • 1 پیاز سیر، از وسط نصف کنید

اختیاری

  • 1 عدد پیاز کوچک
  • 2 ساقه کرفس
مواد اولیه مرغ کباب


طرز تهیه مرغ سوخاری با کره و سیر​

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید
با برداشتن گردن و سنگدان از داخل مرغ شروع کنید و خوب آبکشی کنید و سپس خشک کنید.


شستن مرغ کامل


کره را در یک کاسه کوچک ذوب کنید؛
ریختن کره ذوب شده در کاسه


در یک کاسه کوچک، کره ذوب شده، روغن زیتون، سیر ریز شده، آب لیمو، پوست لیمو، جعفری و رزماری را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

کاسه کره سیر


قسمت بیرونی مرغ را با نمک و فلفل بپاشید، سپس مخلوط کره را با قلم مو روی سطح مرغ بمالید و مخلوط کره را زیر پوست اضافه کنید.

کره سینه مرغ

سرهای نصف شده سیر، لیموی ورقه شده و یک شاخه رزماری را داخل حفره مرغ بریزید، سپس پاها را با ریسمان آشپزخانه به هم ببندید.

کره سینه مرغ

مرغ کامل در دمای 400 درجه فارنهایت را در یک ظرف پخت قرار دهید و به مدت 45 دقیقه پخته شود.

مرغ را از فر بیرون بیاورید سپس رزماری اضافه کنید و نیمی از یک لیموترش را روی مرغ بمالید. مرغ را با فویل آلومینیومی بپوشانید و 35 دقیقه دیگر تفت دهید. یا تا زمانی که دمای داخلی به 165 درجه فارنهایت برسد.
قبل از برش دادن اجازه دهید مرغ ده دقیقه استراحت کند تا سرو شود.
🍽️ نکات
برای این غذا می توانید به جای جعفری و رزماری از هر سبزی ترجیحی استفاده کنید. از چیزهایی که در دست دارید یا خانواده‌تان ترجیح می‌دهند استفاده کنید.
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: ثمین
بالا