اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,973
- پسندها
- 22,644
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
امروز دستور تهیه مرغ تنوری را روی گریل به شما آموزش می دهیم
ران مرغ با آب لیمو، ماست و ادویه های معطر مزه دار کنید در چندین مکان برش های عمیق بزنید تا به نفوذ ماریناد و پخت سریعتر مرغ کمک کنید.
مواد اولیه
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری کاین
گارام ماسالا 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری پاپریکا شیرین (نه داغ).
1 پیمانه ماست ساده
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
4 حبه سیر ، ریز شده
2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
4 ران مرغ کامل بدون پوست
ادویه ها را در روغن گرم کنید:
روغن را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس گشنیز، زیره، زردچوبه، کاین، گارام ماسالا و پاپریکا را بپزید و مرتباً هم بزنید تا معطر شود (تقریباً 3-2 دقیقه). بگذارید کاملا خنک شود
ادویه ها را با ماست مخلوط کنید، آب لیمو، سیر، نمک، زنجبیل را اضافه کنید:
مخلوط ادویه و روغن خنک شده را با ماست مخلوط کنید، سپس آب لیمو، سیر، نمک و زنجبیل را با آن مخلوط کنید.
برش های عمیق را در مرغ برش دهید، با ماریناد بپوشانید، خنک کنید:
بریده های عمیق (تا استخوان) را در 3-4 محل روی قطعات ساق/ران ببرید. اگر از طبل و ران جداگانه استفاده می کنید، فقط 2-3 برش بزنید. مرغ را در ماریناد بپوشانید، روی آن را بپوشانید و حداقل یک ساعت (ترجیحا 6 ساعت)، حداکثر 8 ساعت، خنک کنید
گریل را روشن کنید
گریل خود را طوری آماده کنید که یک طرف روی حرارت مستقیم کاملا داغ باشد، طرف دیگر سردتر باشد، نه روی حرارت مستقیم. اگر از زغال استفاده می کنید، یک طرف گریل را بدون ذغال بگذارید تا یک طرف گرم و یک طرف سردتر داشته باشید. اگر از گریل گاز استفاده می کنید، فقط نیمی از مشعل ها را روشن کنید.
با استفاده از انبر رنده های گریل را با دستمال کاغذی آغشته به روغن نباتی پاک کنید.
ماریناد اضافی را از بین ببرید، مرغ را روی قسمت داغ گریل قرار دهید:
مرغ را از ماریناد خارج کرده و اضافی آن را تکان دهید. شما می خواهید مرغ روکش شده باشد، اما گلوپی نباشد.
تکه های مرغ را در قسمت داغ گریل قرار دهید و روی آن را بپوشانید. 2-3 دقیقه قبل از بررسی بپزید.
مرغ را برگردانید تا از همه طرف قهوه ای (حتی کمی زغالی) شود
به سمت خنک گریل بروید، روی آن را بپوشانید و بپزید:
مرغ را به قسمت خنک گریل منتقل کنید. بسته به اندازه مرغ و دمای گریل، حداقل 20 دقیقه، تا 40 دقیقه (یا بیشتر) بپزید. مرغ زمانی تمام می شود که آب آن پاک شود
مشاهده فایلپیوست 18617
قبل از سرو حداقل 5 دقیقه استراحت دهید. همچنین در دمای اتاق یا حتی سرد روز بعد عالی است.
با نان، نان هندی، یا با برنج به سبک هندی ، همراه با رایتا بر پایه ماست سرو کنید.