اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,369
- پسندها
- 22,661
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
براتون دستور یه لازانیای خوشمزه رو آوردم
اول پیاز داغ درست میکنی.گوشت چرخکرده (زیاااااد باید باشه) میریزی داخلش تفت میدی.فلفل دلمه نگینی میریزی تفت میدی.قارچ خرد شد(اینم باید زیاد باشه ) میریزی.
بعد فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه و اویشن و رب گوجه میزنی خوب تفت میدی تا مواد به خورد هم برن.میزاری کنار
یه قابلمه اب و نمک و زردچوبه میریزی.حتما زردچوبه بزن رنگش قشنگ بشه.
وقتی جوش اومد لایه های لازانیا رو میندازی بجوشن تا نرم بشن.حتی اونایی هم که روش زده نیمه اماده س و نبایو بجوشه رو هم بجوشون.چون اونجوری خشک میشن
بعد ک نرم شد ابکش میکنی.اب سرد حتماااا میگیری روشون که بهم نچسبن.
کف و دیواره های تابه پیرکس یا هرچیزی ک خواستی رو با فرچه چرب میکنی کامل.لایه اول لازانیا میچینی.روش کامل سس بشامل میریزی.بعد پنیر پیتزا .بعد مایه گوشتی.دوباره پنیری پیتزا.لایه بعدی ورقه لازانیارو هر دو طرفشو سس بشامل میزنی و بهمین ترتیب ادامه میدی تا لایه اخر.
لایه اخر لازانیا رو ک گزاشتی روشو کاااامل با پنیر پیتزا پر میکنی.اصلا نباید ورقه ها پیدا باشن.باید کل ظرفت روش پنیر باشه.چند تا قارچ اسلایس و فلفل دلمه هم بچین روش واسه زیبایی روش
بعد میزاری تو فر دمای ۱۸۰.یه ربع تا نیم ساعت شعله ی پایین
بعد از اون ۵ دقیقه گریل روشن میکنی ک روشم خوب برشته بشه
.نوش جون
سس بشامل هم اینطوریه:
یه کره ۵۰ گرمی رو بزار تو تابه ذوب بشه.۲ قاشق ارد بریز روش هم بزن کامل.تا جاییکه خامی ارد از بین بره.
بعد یه لیوان لیوان شیر و دوقاشق خامه بزن اخرش نمک و فلفل سیاه بزن
اول پیاز داغ درست میکنی.گوشت چرخکرده (زیاااااد باید باشه) میریزی داخلش تفت میدی.فلفل دلمه نگینی میریزی تفت میدی.قارچ خرد شد(اینم باید زیاد باشه ) میریزی.
بعد فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه و اویشن و رب گوجه میزنی خوب تفت میدی تا مواد به خورد هم برن.میزاری کنار
یه قابلمه اب و نمک و زردچوبه میریزی.حتما زردچوبه بزن رنگش قشنگ بشه.
وقتی جوش اومد لایه های لازانیا رو میندازی بجوشن تا نرم بشن.حتی اونایی هم که روش زده نیمه اماده س و نبایو بجوشه رو هم بجوشون.چون اونجوری خشک میشن
بعد ک نرم شد ابکش میکنی.اب سرد حتماااا میگیری روشون که بهم نچسبن.
کف و دیواره های تابه پیرکس یا هرچیزی ک خواستی رو با فرچه چرب میکنی کامل.لایه اول لازانیا میچینی.روش کامل سس بشامل میریزی.بعد پنیر پیتزا .بعد مایه گوشتی.دوباره پنیری پیتزا.لایه بعدی ورقه لازانیارو هر دو طرفشو سس بشامل میزنی و بهمین ترتیب ادامه میدی تا لایه اخر.
لایه اخر لازانیا رو ک گزاشتی روشو کاااامل با پنیر پیتزا پر میکنی.اصلا نباید ورقه ها پیدا باشن.باید کل ظرفت روش پنیر باشه.چند تا قارچ اسلایس و فلفل دلمه هم بچین روش واسه زیبایی روش
بعد میزاری تو فر دمای ۱۸۰.یه ربع تا نیم ساعت شعله ی پایین
بعد از اون ۵ دقیقه گریل روشن میکنی ک روشم خوب برشته بشه
.نوش جون
سس بشامل هم اینطوریه:
یه کره ۵۰ گرمی رو بزار تو تابه ذوب بشه.۲ قاشق ارد بریز روش هم بزن کامل.تا جاییکه خامی ارد از بین بره.
بعد یه لیوان لیوان شیر و دوقاشق خامه بزن اخرش نمک و فلفل سیاه بزن