🪔رسپی لازانیای گوشت چرخکرده خوشمزه و آسان با نکات مهم

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,369
پسندها
22,661
امتیازها
113
مدال ها
6
براتون دستور یه لازانیای خوشمزه رو آوردم

اول پیاز داغ درست میکنی.گوشت چرخکرده (زیاااااد باید باشه) میریزی داخلش تفت میدی.فلفل دلمه نگینی میریزی تفت میدی.قارچ خرد شد(اینم باید زیاد باشه ) میریزی.

بعد فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه و اویشن و رب گوجه میزنی خوب تفت میدی تا مواد به خورد هم برن.میزاری کنار

یه قابلمه اب و نمک و زردچوبه میریزی.حتما زردچوبه بزن رنگش قشنگ بشه.

وقتی جوش اومد لایه های لازانیا رو میندازی بجوشن تا نرم بشن.حتی اونایی هم که روش زده نیمه اماده س و نبایو بجوشه رو هم بجوشون.چون اونجوری خشک میشن

بعد ک نرم شد ابکش میکنی.اب سرد حتماااا میگیری روشون که بهم نچسبن.

کف و دیواره های تابه پیرکس یا هرچیزی ک خواستی رو با فرچه چرب میکنی کامل.لایه اول لازانیا میچینی.روش کامل سس بشامل میریزی.بعد پنیر پیتزا .بعد مایه گوشتی.دوباره پنیری پیتزا.لایه بعدی ورقه لازانیارو هر دو طرفشو سس بشامل میزنی و بهمین ترتیب ادامه میدی تا لایه اخر.

لایه اخر لازانیا رو ک گزاشتی روشو کاااامل با پنیر پیتزا پر میکنی.اصلا نباید ورقه ها پیدا باشن.باید کل ظرفت روش پنیر باشه.چند تا قارچ اسلایس و فلفل دلمه هم بچین روش واسه زیبایی روش

بعد میزاری تو فر دمای ۱۸۰.یه ربع تا نیم ساعت شعله ی پایین

بعد از اون ۵ دقیقه گریل روشن میکنی ک روشم خوب برشته بشه

.نوش جون

سس بشامل هم اینطوریه:

یه کره ۵۰ گرمی رو بزار تو تابه ذوب بشه.۲ قاشق ارد بریز روش هم بزن کامل.تا جاییکه خامی ارد از بین بره.
بعد یه لیوان لیوان شیر و دوقاشق خامه بزن اخرش نمک و فلفل سیاه بزن
 

موضوعات مشابه

بالا