اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,973
- پسندها
- 22,644
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
این فراستینگ رنگین کمانی چرخشی رنگی و شاد را می توانید به هر دسری اضافه کنید. مناسب برای کیک های تولد، کاپ کیک، براونی، کوکی و خیلی چیزهای دیگر
در اینجا لیست کوتاهی از همه چیزهایی که برای تهیه کیک های رنگین کمانی مات شده نیاز دارید آورده شده است.
8 پیمانه خامه سفید
6 رنگ خوراکی ژل
پوشش پلاستیکی
قیف های پلاستیکی یه بار مصرف
یک نوک ستاره بزرگ (من از Ateco #849 استفاده کردم)
کاپ کیک یا کیک پخته و خنک شده
▢4 قاشق غذاخوری شیر ، در دمای اتاق
▢1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل یا طعم دهنده های دیگر
▢½ قاشق چایخوری نمک
▢8 اونس (یک پیمانه) کره بدون نمک ، در دمای اتاق
▢8 اونس(یک پیمانه) شورتنینگ (روغن صاف قنادی) ، در صورت تمایل می توانید با مقدار مساوی کره جایگزین کنید
▢پودر قند 28 اونس ( 7 پیمانه) الک شده
▢رنگ خوراکی ژل در رنگ های رنگین کمانی ، من Americolor را توصیه می کنم
پ ن پ ۱ پیمانه = ۸ اونس
۱ اونس = ۲۸ گرم
دستور
مرحله 1: کره خود را درست کنید
اولین قدم برای تهیه این آیسینگ رنگین کمانی رنگارنگ، آماده کردن باترکریم است. اما شما همچنین می توانید از کره مرنگ سوئیسی یا دستور پخت مورد علاقه خود استفاده کنید.
برای این تکنیک، میتوانید از هر دستور فراستینگ سفید با قوام مناسب استفاده کنید. شما حدود 8 پیمانه فراستینگ می خواهید تا 20 تا 24 کاپ کیک بریزد.
شیر، عصاره وانیل و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و با هم مخلوط کنید تا نمک حل شود و کنار بگذارید.
کره را در یک میکسر پایه مجهز به ضمیمه پدال قرار دهید. به مدت 2 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید تا رنگ کره روشن تر و کرم رنگ شود. کف و کناره های کاسه را بخراشید.
شورتنینگ و مخلوط شیر را اضافه کنید و از محافظ اسپلتر روی کاسه خود استفاده کنید یا یک حوله را بالای همزن قرار دهید تا از پاشیده شدن آن جلوگیری شود. همزن را روی حرارت کم بگذارید تا مایع شروع به ترکیب شدن کند، سپس آن را روی متوسط قرار دهید تا همه چیز خوب مخلوط و یکدست شود (20-30 ثانیه). دوباره کاسه را خراش دهید.
حوله را روی همزن نگه دارید، فقط یک سوراخ کوچک در جلوی آن باقی بگذارید، همزن را کم کنید و شکر را به طور پیوسته به کاسه اضافه کنید. بعد از اینکه همه شکر مخلوط شد، کف و کناره های کاسه را بتراشید و همزن را به مدت 30 ثانیه روی متوسط رو به پایین قرار دهید تا فراستینگ خوب مخلوط شود
مرحله 2: فراستینگ را رنگ کنید
اولین کاری که باید انجام دهید این است که باترکرم را به مجموعه ای از رنگ های رنگین کمانی رنگ آمیزی کنید (یا هر طرح رنگی شما!)
فراستینگ سفید خود را به طور مساوی بین 6 کاسه تقسیم کنید. نیازی به اندازه گیری نیست
رنگ خوراکی ژله ای را به هر کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید و در صورت لزوم مقدار بیشتری اضافه کنید تا رنگی زنده به دست آید.
نکاتی در مورد رنگ خوراکی قرمز:
دریافت رنگ کره ای قرمز روشن بسیار سخت است! بهترین توصیه من این است که از یک مارک ژل با کیفیت خوب استفاده کنید و مقدار کمی (~2-3 قاشق غذاخوری) کره را در مایکروویو گرم کنید تا گرم شود اما داغ نشود. یک قاشق بزرگ ژل قرمز را با کره گرم مخلوط کنید، سپس آن را در کل کاسه مخلوط کنید. شروع با این بخش کوچک قرمز غلیظ به پخش بهتر رنگ در سراسر دسته کمک می کند. رنگ نیز با گذشت زمان پر رنگ تر می شود، بنابراین در صورت امکان، رنگ قرمز خود را یک روز قبل از نیاز به آن مخلوط کنید تا زمانی برای پر رنگ تر شدن داشته باشد.
مرحله 3: باترکریم را در کیسه های پلاستیکی قرار دهید
هر رنگ فراستینگ را در کیسه لوله مخصوص خود قرار دهید و یک دهانه 1/2 اینچی در انتهای هر کیسه برش دهید. قیف مخصوص وجود ندارد؟ مشکلی نیست! میتوانید کیسههای زیپدار به اندازه مناسب را با یک سوراخ در گوشه جایگزین کنید.
مرحله 4: نوارهای رنگی را لوله کنید
یک تکه پلاستیک روی پیشخوان خود بگذارید. با لوله کشی یک خط طولانی رنگ خوراکی قرمز روی پوشش پلاستیکی شروع کنید. از کناره ها و پایین بسته بندی چند سانتی متری حاشیه بگذارید. بعد، باتر کرم نارنجی را درست در کنار رنگ قرمز لوله کنید.
به قرار دادن رنگ ها به صورت پشت سر هم روی پوشش پلاستیکی ادامه دهید. بسته به ضخامتی که آنها را لوله میکنید، میتوانید یک خط از هر رنگ را روی روکش بچسبانید یا الگو را تکرار کنید و 12 نوار بسازید. فقط مطمئن شوید که یک حاشیه بگذارید و تا لبه پلاستیکی نروید.
مرحله 5: پوشش پلاستیکی را بپیچید
حالا نایلون را از طول تا کنید و مایه را به شکل استوانه در آورید. انتهای پلاستیک را در هر دست بگیرید و سریع آن را بچرخانید تا فراستینگ به شکل بوریتو درآید و انتهای پلاستیک محکم بپیچد.
مرحله 6: رنگین کمان فراستینگ را در یک کیسه لوله قرار دهید
یک قیف خامه کشی با نوک ستاره بزرگ قرار دهید - من اندازه Ateco #849 را دوست دارم . یکی از گوشه های بستهبندی پلاستیکی را جدا کرده و ماسوره فراستینگ را به سمت پایین در کیسه لوله قرار دهید.
قیف باتر کریم آماده است کمی آن را فشار دهید، زیرا گاهی اوقات یک دقیقه طول می کشد تا همه رنگ ها با هم ظاهر شوند.
اکنون آماده هستید تا روی کیک ها ، کیک های کوچک یا سایر دسرهای خود حلقه های رنگین کمانی درست کنید. یادداشت های دستور غذا
این دستور به اندازهای است که 18 کاپ کیک با چرخشهای بزرگ یا 24 تا 28 کاپ کیک با چرخشهای تکلایه کوچک را بریزد کنید.
🔹نکات اندازه گیری
دستور العمل های ما با استفاده از اندازه گیری وزن تهیه شده اند، و ما به شدت توصیه می کنیم در صورت امکان از ترازو آشپزخانه برای پخت استفاده کنید. با این حال، اگر ترجیح می دهید از پیمانه استفاده کنید، اندازه گیری حجم نیز ارائه می شود. لطفاً دقت داشته باشید: ضرب المثل "8 اونس = 1 پیمانه " هنگام صحبت در مورد وزن درست نیست، بنابراین اگر اندازه گیری ها با این فرمول مطابقت ندارند نگران نباشید....
آخرین ویرایش: