اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,386
- پسندها
- 22,656
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
این رول های هلالی پنیر خامه ای تمشک کاملا خوشمزه هستن. مناسب برای یک میان وعده سریع، یک صبحانه شیرین یا یک دسر شیک عالی. خمیر هلال بسیار سبک و پوسته پوسته است و فیلینگ به اندازه کافی شیرین است. به علاوه، ساختن آنها بسیار آسان است
مواد اولیه برای خمیر
- 1 بسته مخمر خشک فعال (¾ اونس یا 7 گرم)
- ⅓ پیمانه + 1 قاشق چایخوری شکر دانه ریز (71.25 گرم)
- 1 پیمانه شیر کامل گرم شده (250 میلی لیتر)
- 3 ¼ پیمانه آرد همه منظوره (390 گرم)
- 1 تخم مرغ بزرگ، زده شده
- 1 قاشق چایخوری نمک (6 گرم)
- 4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، دمای اتاق (60 گرم)
برای فیلینگ (مواد میانی) پنیر خامه ای
- ⅓ فنجان شکر گرانول (67 گرم)
- 4 اونس پنیر خامه ای، نرم شده (120 گرم)
- 1 ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل (7.5 میلی لیتر)
برای مربای تمشک
- ½ فنجان تمشک (74 گرم)
- 1 فنجان شکر گرانول (200 گرم)
- 1 فنجان آب تقسیم شده (250 میلی لیتر)
- 1 قاشق چایخوری آب لیمو (5 میلی لیتر)
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (15 گرم)
- پوست 1 لیمو
طرز تهیه رول هلالی پنیرخامه ای با تمشک
ابتدا مخمر، شکر و شیر گرم را با هم مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.سپس تخم مرغ، شکر، نمک و آرد را به آن اضافه کنید. با قلاب خمیر به مدت 8 تا 10 دقیقه مخلوط کنید یا اگر با دست 10 دقیقه ورز دهید.
خمیر را در یک کاسه روغنی ریخته و روی آن را با نایلون یا حوله آشپزخانه مرطوب بپوشانید و بگذارید 1 ساعت ور بیاید.
طرز تهیه مربای تمشک
تمشک، ¾ پیمانه آب، شکر و پوست لیمو را در یک قابلمه متوسط مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.وقتی شروع به جوشیدن کرد، به مدت 6 دقیقه به پخت ادامه دهید و مرتب هم بزنید. سپس توت ها را له کنید تا له شوند. آب لیمو را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دوغاب نشاسته ذرت را درست کنید، سپس آن را با مخلوط تمشک داخل تابه بریزید تا غلیظ شود. یک دقیقه دیگر مدام هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.
از صافی رد کنید تا دانه ها خارج شوند سپس آن ها را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.
طرز تهیه فیلینگ پنیر خامه ای
در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای نرم شده، شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. این را کنار بگذارید.نحوه مونتاژ رول پنیر خامه ای تمشک
یک ظرف پخت 13*9 را با اسپری( مخصوص) به آرامی اسپری کنید و آن را کنار بگذارید.بعد از اینکه خمیر ور آمد ، آن را با مشت به سمت پایین بکشید. سپس خمیر را روی سطح تمیز کمی آرد پاشی شده قرار دهید. این را به صورت دایره ای بچرخانید.
دایره را به 4 قسمت مساوی برش دهید.
سپس هر کدام از این تکه ها را دوباره از وسط نصف کرده و در یک زمان آخر به نصف برش دهید تا 16 تکه مثلثی شکل بسازید.
حالا یک قاشق از پنیر خامه ای و مربا را در پهن ترین نقطه به هر رول اضافه کنید.
سپس آنها را به شکل رول هلالی درآورده و در ظرف پخت آماده شده قرار دهید. این کار را تکرار کنید تا تمام خمیر استفاده شود.
به آرامی با پلاستیک یا حوله مرطوب بپوشانید و اجازه دهید دوباره به مدت 30 دقیقه بالا بیاید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و سپس تخم مرغ را با همزن بزنید.
روی رول ها را با برس تخم مرغ بمالید و سپس به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شده و روی آن طلایی شود.
به تنهایی سرو کنید یا روی آن را با یک لعاب پودر قند ساده بریزید.
🥐نکات مهم
می توانید هلالی رول دانمارکی را زودتر درست کنید. به سادگی رول ها را طبق دستور آماده کنید، آنها را در پلاستیک بپیچید و تا سه روز در یخچال نگهداری کنید. وقتی آماده پخت شد، از یخچال خارج کنید و قبل از پخت اجازه دهید به دمای محیط برسد
زمان نگهداری
زمانی که در یک ظرف دربسته نگهداری شوند، تا 5 روز خوب می مانند
همچنین رول ها را می توان تا سه ماه منجمد کرد. برای گرم کردن مجدد، رول ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید و در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا کاملا گرم شوند.
می توانید از هر نوع میوه ای در رول هلالی دانمارکی استفاده کنید. برخی از گزینه های محبوب عبارتند از سیب، زغال اخته، توت فرنگی، شاه توت، هلو و زردآلو. همچنین می توانید خلاقیت به خرج دهید و از انواع مربا یا حتی چیپس شکلات استفاده کنید!