🪔رسپی دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور سریع و خوشمزه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,926
پسندها
22,633
امتیازها
113
مدال ها
6
IMG

دستور یه دسر خوشمزه رو براتون آوردیم

۳ قاشق آرد گندم و ۵۰ گرم کره و یدونه تخم

مرغ و ۳/۵ لیوان شیر و ۶ قاشق شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل باهم قاطی کنین.کااااامل با همزن بزنید ک مخلوط بشن

بزارین رو گاز دائم هم بزنید ک گلوله نشه

وقتی غلیظ شد اماده س.۱۰۰ گرم خامه صبحانه بهش اضافه کنید.

یه شات اسپرسو اماده کنین بزارین خنک خنک بشه.

دو طرف پتی بور هارو داخل اسپرسو بزنید تا قشنگ خیس بخورن بعد یه لایه کامل بچینین کف ظرف.

روشو کاملا از مواد خامه ای بپوشونید.موز حلقه شده و گردو بچینید

دوباره یک لایه مواد خامه ای رو موزها بریزید(من یادم رفت بریزم زیر بیسکویتم خشک شد یکم)

دوباره یه لایه پتی بود به همون صورت خیس کنید بچینید. لایه اخرم کاااملا با مخلوط خامه ای بپوشونید

در اخر روش یه عالمه پودر قهوه الک کنید.

اگر قهوه دوست ندارید پودر کاکائو بریزید.بجای اسپرسو هم شیرکاکایو

ولی با قهوه خوشمزه تره

اخر سر روشو با سلفون کاملا بپوشونید بزارید چندساعت تو یخچال بمونه

وقتی خودشو گرفت برش بدین و نوش جان کنید❤️
 
آخرین ویرایش:
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,047
امتیازها
113
مدال ها
12
مشاهده فایل‌پیوست 21307
دستور یه دسر خوشمزه رو براتون آوردیم

۳ قاشق آرد گندم و ۵۰ گرم کره و یدونه تخم

مرغ و ۳/۵ لیوان شیر و ۶ قاشق شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل باهم قاطی کنین.کااااامل با همزن بزنید ک مخلوط بشن

بزارین رو گاز دائم هم بزنید ک گلوله نشه

وقتی غلیظ شد اماده س.۱۰۰ گرم خامه صبحانه بهش اضافه کنید.

یه شات اسپرسو اماده کنین بزارین خنک خنک بشه.

دو طرف پتی بور هارو داخل اسپرسو بزنید تا قشنگ خیس بخورن بعد یه لایه کامل بچینین کف ظرف.

روشو کاملا از مواد خامه ای بپوشونید.موز حلقه شده و گردو بچینید

دوباره یک لایه مواد خامه ای رو موزها بریزید(من یادم رفت بریزم زیر بیسکویتم خشک شد یکم)

دوباره یه لاسه پتی بود به همون صورت خیس کنید بچینید. لایه اخرم کاااملا با مخلوط خامه ای بپوشونید

در اخر روش یعالمه پودر قهوه الک کنید.

اگر قهوه دوست ندارید پودر کاکائو بریزید.بجای اسپرسو هم شیرکاکایو

ولی با قهوه خوشمزه تره

اخر سر روشو با سلفون کاملا بپوشونید بزارید چندساعت تو یخچال بمونه

وقتی خودشو گرفت برش بدین و نوش جان کنید
ممنون عزیزم
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,926
پسندها
22,633
امتیازها
113
مدال ها
6
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا