اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,398
- پسندها
- 22,659
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
این غذا به راحتی درست می شود و فقط به چند ماده ساده نیاز دارد. به علاوه، این یک راه عالی برای استفاده از مرغ باقی مانده است. این حلقه های مرغ به همان اندازه ترد و خوشمزه هستند که در رستوران مورد علاقه خود پیدا می کنید.
مواد اولیه
½ پوند سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان (250 گرم)
2 عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و آب پز
1 پیاز سفید کوچک، خرد شده
2 حبه سیر، خرد شده
1 عدد پیاز سبز، خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک (5 گرم)
1 پیمانه آرد سوخاری (100 گرم)
½ پیمانه پارمزان رنده شده (57 گرم)
برای کاور کردن
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 پیمانه آرد سوخاری (100 گرم)
2 پیمانه غلات کرن فلکس خرد شده (50 گرم)
روغن برای سرخ کردن
برای تهیه سس
1 پیمانه شیر (240 میلی لیتر)
2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک (28 گرم)
2 عدد پنیر آمریکایی
2 قاشق غذاخوری سس مایونز (30 میلی لیتر)
1 قاشق چایخوری پودر سیر (4 گرم)
🍴طرز تهیه حلقه های سوخاری مرغ
سینه های مرغ را به تکه های کوچک برش دهید، سپس به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. .
مرغ، سیب زمینی آب پز، پیاز خرد شده، سیر، پیاز سبز، آرد سوخاری، پارمزان و نمک را اضافه کنید.
این مخلوط را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و سپس مواد را هم بزنید تا یکدست و یکدست شوند.
مخلوط مرغ را داخل یک قیف با نوک متوسط گرد بریزید.
روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی، مخلوط مرغ را حلقه حلقه کنید.
پس از استفاده از مرغ، روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا حلقه های مرغ سفت شوند.
تخم مرغ ها را در یک کاسه کم عمق هم بزنید، سپس در کاسه دوم، آرد سوخاری و کورن فلکس را با هم مخلوط کنید. اینها را برای لایروبی کنار بگذارید.
پس از سفت شدن آنها را از یخچال خارج کرده
و سپس در مخلوط پودر سوخاری و کورن فلیک فرو کنید.
روغن را در یک ماهیتابه یا سرخ کن عمیق گرم کنید و حلقه های مرغ را به مدت 2 تا 3 دقیقه در هر طرف بپزید و هر بار چند تایی بپزید تا قهوه ای طلایی و ترد شوند.
روی دستمال کاغذی قرار دهید
طرز تهیه سس پنیر ساده
در یک قابلمه کوچک شیر، کره، پنیر، سس مایونز و پودر سیر را روی حرارت متوسط گرم کنید.مرتب هم بزنید تا همه چیز ترکیب شود، پنیر آب شود و گرم شود.
در کنار حلقه های مرغ ترد سرو کنید.