اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,883
- پسندها
- 22,622
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
این ترافل های شکلاتی وگان آسان تنها در چند مرحله آسان با حداقل مواد اولیه درست می شود
می توانید با پودر پسته، تمشک یا توت فرنگی، رنگ یا طعمی به آن اضافه کنید.
درست کردن بسیار آسان است، می توانید از قالب سیلیکونی استفاده کنید یا به سادگی ترافل ها را با دست خود قالب بزنید!
بدون تخم مرغ، بدون لبنیات، بدون گلوتن
🧾مواد لازم
در اینجا همه چیزهایی است که برای تهیه این دستور العمل آسان ترافل وگان از ابتدا نیاز دارید:مواد اولیه
▢180 گرم ( ¾ فنجان ) شیر نارگیل کنسرو شده پر چرب سرد ، (خامه از قوطیهای تقریباً 1 x 400 میلیلیتر )، یا خامه نارگیل، *به یادداشتها مراجعه کنید
▢7 گرم دانه های قهوه اسپرسو ، یا 1 قاشق چایخوری پودر اسپرسو، اختیاری است
▢150 گرم ( ⅘ فنجان ) شکلات تلخ ، حداقل 70 درصد کاکائو
▢30 گرم ( 2 قاشق غذاخوری ) کره گیاهی ، *به یادداشت ها مراجعه کنید
▢¼ قاشق چایخوری نمک دریا
کاور روی شکلات
▢250 گرم ( 1 ½ فنجان ) شکلات تلخ ، برای پوشش
▢تمشک خشک شده یا پودر تمشک را فریز کنید ، اختیاری
▢توت فرنگی خشک یا پودر توت فرنگی را فریز کنید ، اختیاری
▢پسته ، ریز خرد شده، اختیاری
▢ورق طلا ، اختیاری
▢شکلات سفید وگان ، اختیاری،سنجاق
یادداشت های مواد تشکیل دهنده
- شیر نارگیل. برای درست کردن این ترافل های بدون لبنیات به شیر نارگیل پرچرب از یک قوطی نیاز دارید، نوع کم چرب آن کار نمی کند زیرا به درستی سفت نمی شود.
- شکلات تلخ. هر چیزی از 70 تا 90 درصد بسته به سلیقه شما کار خواهد کرد. من شخصاً 70٪ را ترجیح می دهم زیرا شیرین تر است، اما اگر می خواهید طعم شکلات تلخ تری داشته باشید، می توانید درصد کاکائو بالاتری داشته باشید.
- کره گیاهی. ایجاد یک حس ابریشمی صاف در دهان به پرکردگی ترافل که در دهان ذوب می شود. اگر می خواهید آن را کنار بگذارید، می توانید آن را با شیر نارگیل اضافی تعویض کنید.
- قهوه. می توانید از دانه های اسپرسو یا پودر اسپرسو استفاده کنید. این به شیر نارگیل تزریق می شود و طعم شکلات را افزایش می دهد
- نمک دریا. کمترین مقدار نمک به سادگی برای افزایش طعم ترافل شکلاتی اضافه می شود.
اگر میخواهید روکش شکلاتی را حذف کنید ، میتوانید ترافلها را به مدت 30 دقیقه ذوب کنید تا کمی چسبنده شوند و سپس آنها را در مقداری کاکائو بغلتانید.
پودر کاکائو خام طعم تلخی می دهد در حالی که پودر کاکائو فرآوری شده هلندی طعم شکلاتی عمیقی می دهد!
🥣 طرز تهیه ترافل وگان
- شیر نارگیل و قهوه را در قابلمه ای گرم کنید تا به آرامی بجوشد (اما نه بجوشد) .
- شیر نارگیل داغ شده را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت با شکلات ریز خرد شده الک کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بدون پوشش بماند.
- کره گیاهی را هم بزنید تا آب شود و یکدست شود.
- نمک دریا را با هم اضافه کنید.
گاناش را داخل قالب سیلیکونی بریزید .
شکلات ها را فریز کنید تا جامد شوند (حدود 4 ساعت).
شکلات ها را از قالب خارج کرده و در سینی کاغذ روغنی قرار دهید.
- گلوله های شکلاتی را در یک شیشه شکلات آب شده فرو کنید (توصیه می کنم برای این کار از سیخ استفاده کنید).
- ترافل شکلاتی روکش شده را دوباره روی سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید .
- روی آن را با تمشک خشک شده و پسته بپاشید یا با شکلات سفید بدون لبنیات بپاشید .
نکات دستور غذا
قوطی های شیر نارگیل را یک شب در یخچال بگذارید و سپس قسمت ضخیم آن را از بالای قوطی جدا کنید.
برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی ، می توانید از مایع باقی مانده قوطی های شیر نارگیل در اسموتی ها، سوپ ها یا کاری استفاده کنید.
ترافل های شکلاتی را در فریزر نگه دارید تا زمانی که آماده شوید آنها را در شکلات فرو کنید. اگر در آب و هوای گرمتری زندگی میکنید، میتوانید آنها را به صورت دستهای بیرون بیاورید، زیرا برای جلوگیری از ذوب شدن در شکلات باید جامد باشند!
سعی کنید ترافل های گیاهی را در یک لایه شکلات ذوب شده بپوشانید ، زیرا لایه دوم شکلات می تواند آنها را برای گاز گرفتن سخت کند!
اگر شکلات ذوب شده شما خیلی غلیظ است ، یک قاشق چای خوری روغن نارگیل به آن اضافه کنید تا به رقیق شدن آن کمک کند تا پوشش راحت تری داشته باشد.
سوالات متداول
آیا می توانم بدون استفاده از قالب ترافل وگان شکلاتی درست کنم؟کاملا! پس از آماده شدن گاناش، اجازه دهید 15 دقیقه در دمای اتاق خنک شود.
روی گاناش را بپوشانید و به مدت 4 ساعت یا تا زمانی که سفت شود در کاسه همزن قرار دهید.
از قاشق یا قاشق کوکی برای برداشتن وعده ها استفاده کنید و آنها را با دستان خود به شکل توپ در آورید (توصیه می کنم برای این کار دستکش بپوشید!).
آنها را در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و به مدت 2 ساعت در فریز قرار دهید.
آیا ترافل شکلات را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد؟
من توصیه نمی کنم این ترافل های گیاهی را بیش از 48 ساعت در دمای اتاق نگه دارید.
برای اینکه بیشترین ماندگاری را داشته باشید، آنها را در ظرف در بسته نگهداری کنید و تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید. اگر ترافل نرم تری ترجیح می دهید، قبل از سرو آن ها را به مدت 1 تا 2 ساعت از یخچال خارج کنید.