اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,049
- پسندها
- 22,655
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
المنسف یکی از مهم ترین غذاهای سنتی اردن به شمار می رود که در مناسبت های مختلف تهیه می شود و غذای اصلی همه ضیافت ها و مهمانی ها محسوب می شود و معمولاً با گوشت، جمید محلی و کره محلی و علاوه بر برنج فلفلی تهیه می شود.
برای 4 نفر
مواد لازم
گوشت بره یک کیلو.
یک لیتر آب
دو عدد پیاز را به چهار قسمت برش دهید.
یک قاشق کوچک نمک.
دو عدد برگ بو .
فلفل سفید نصف قاشق.
دو قاشق غذاخوری کره.
جمید یک عدد (کشک محلی اردنی) .
دو قاشق غذاخوری روغن.
نمک واسه مزه،
نمک برای طعم دادن.
مواد لازم برای تهیه پلو فلفلی
4 پیمانه برنج دانه کوتاه.
3 پیمانه آب.
یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه. قاشق کوچک نمک.
دو قاشق غذاخوری روغن
مواد لازم برای تزئین
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده. یک قاشق غذاخوری آجیل کاج بو داده. یک قرص نان شراک محلی.
طرز تهیه المنسف
گوشت را بجوشانید
تکه های گوشت را در قابلمه ای بریزید، سپس به اندازه ای آب اضافه کنید تا زیر آب برود، سپس مقداری دانه هل، پیاز، برگ بو، نمک و فلفل سفید به آن اضافه کنید و یک ساعت روی آتش بگذارید، سپس آب گوشت را صاف کرده و برگردانید. گوشت را در قابلمه بریزید و نیمی از آب گوشت را بریزید.
جميد را یک شب کامل در آب خیس کنید، سپس در مخلوط کن برقی بگذارید تا شیره غلیظی به دست آید.
شیره جميد و کره را اضافه کنید و قابلمه را روی آتش بگذارید و بگذارید یک ساعت بجوشد تا تکه های گوشت نرم شوند سپس از یکدست شدن آن ها مطمئن شوید و از نمک آن مطمئن شوید و از قوام آن اطمینان حاصل کنید.زیرا ممکن است به مقداری آبگوشت نیاز داشته باشد.
برنج را چند بار بشویید سپس به مدت یک ربع در آب ولرم خیس کنید و سپس آن را از آب خارج کنید.
کره محلی را در قابلمه ای روی آتش می گذاریم و روی حرارت می گذاریم و سپس برنج و نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم و پنج دقیقه هم می زنیم سپس آب داغ را به اندازه ای که روی برنج را می پوشاند اضافه می کنیم و می گذاریم پنج دقیقه بجوشد سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و یک ربع بگذارید تا نرم شود.
یک تکه نان شراک را در سینی بریزید و برنج را روی قرار دهید سپس تکه های گوشت را بچینید و روی آنها را با جعفری و مغز کاج تفت داده تزیین کنید و شیره جميد را در ظرفی بریزید و سپس سرو کنید.
برای 4 نفر
مواد لازم
گوشت بره یک کیلو.
یک لیتر آب
دو عدد پیاز را به چهار قسمت برش دهید.
یک قاشق کوچک نمک.
دو عدد برگ بو .
فلفل سفید نصف قاشق.
دو قاشق غذاخوری کره.
جمید یک عدد (کشک محلی اردنی) .
دو قاشق غذاخوری روغن.
نمک واسه مزه،
نمک برای طعم دادن.
مواد لازم برای تهیه پلو فلفلی
4 پیمانه برنج دانه کوتاه.
3 پیمانه آب.
یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه. قاشق کوچک نمک.
دو قاشق غذاخوری روغن
مواد لازم برای تزئین
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده. یک قاشق غذاخوری آجیل کاج بو داده. یک قرص نان شراک محلی.
طرز تهیه المنسف
گوشت را بجوشانید
تکه های گوشت را در قابلمه ای بریزید، سپس به اندازه ای آب اضافه کنید تا زیر آب برود، سپس مقداری دانه هل، پیاز، برگ بو، نمک و فلفل سفید به آن اضافه کنید و یک ساعت روی آتش بگذارید، سپس آب گوشت را صاف کرده و برگردانید. گوشت را در قابلمه بریزید و نیمی از آب گوشت را بریزید.
جميد را یک شب کامل در آب خیس کنید، سپس در مخلوط کن برقی بگذارید تا شیره غلیظی به دست آید.
شیره جميد و کره را اضافه کنید و قابلمه را روی آتش بگذارید و بگذارید یک ساعت بجوشد تا تکه های گوشت نرم شوند سپس از یکدست شدن آن ها مطمئن شوید و از نمک آن مطمئن شوید و از قوام آن اطمینان حاصل کنید.زیرا ممکن است به مقداری آبگوشت نیاز داشته باشد.
برنج را چند بار بشویید سپس به مدت یک ربع در آب ولرم خیس کنید و سپس آن را از آب خارج کنید.
کره محلی را در قابلمه ای روی آتش می گذاریم و روی حرارت می گذاریم و سپس برنج و نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم و پنج دقیقه هم می زنیم سپس آب داغ را به اندازه ای که روی برنج را می پوشاند اضافه می کنیم و می گذاریم پنج دقیقه بجوشد سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و یک ربع بگذارید تا نرم شود.
یک تکه نان شراک را در سینی بریزید و برنج را روی قرار دهید سپس تکه های گوشت را بچینید و روی آنها را با جعفری و مغز کاج تفت داده تزیین کنید و شیره جميد را در ظرفی بریزید و سپس سرو کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: