🪔رسپی المنسف اصيل اردنی مخصوص ضیافت و مناسبات

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,041
پسندها
22,654
امتیازها
113
مدال ها
6
المنسف یکی از مهم ترین غذاهای سنتی اردن به شمار می رود که در مناسبت های مختلف تهیه می شود و غذای اصلی همه ضیافت ها و مهمانی ها محسوب می شود و معمولاً با گوشت، جمید محلی و کره محلی و علاوه بر برنج فلفلی تهیه می شود.
برای 4 نفر

مواد لازم
گوشت بره یک کیلو.
یک لیتر آب

دو عدد پیاز را به چهار قسمت برش دهید.
یک قاشق کوچک نمک.

دو عدد برگ بو .
فلفل سفید نصف قاشق.
دو قاشق غذاخوری کره.
جمید یک عدد (کشک محلی اردنی) .
دو قاشق غذاخوری روغن.
نمک واسه مزه،
نمک برای طعم دادن.


مواد لازم برای تهیه پلو فلفل‌ی
4 پیمانه برنج دانه کوتاه.
3 پیمانه آب.
یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه. قاشق کوچک نمک.
دو قاشق غذاخوری روغن


مواد لازم برای تزئین
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده. یک قاشق غذاخوری آجیل کاج بو داده. یک قرص نان شراک محلی.

طرز تهیه المنسف
07c66f55f2e993d87fad2124ed08042eeaebf3e5 180522163553

گوشت را بجوشانید
تکه های گوشت را در قابلمه ای بریزید، سپس به اندازه ای آب اضافه کنید تا زیر آب برود، سپس مقداری دانه هل، پیاز، برگ بو، نمک و فلفل سفید به آن اضافه کنید و یک ساعت روی آتش بگذارید، سپس آب گوشت را صاف کرده و برگردانید. گوشت را در قابلمه بریزید و نیمی از آب گوشت را بریزید.
04329560447554dcdbc8ad65454513d81d420eb3 180522163553

جميد را یک شب کامل در آب خیس کنید، سپس در مخلوط کن برقی بگذارید تا شیره غلیظی به دست آید.
شیره جميد و کره را اضافه کنید و قابلمه را روی آتش بگذارید و بگذارید یک ساعت بجوشد تا تکه های گوشت نرم شوند سپس از یکدست شدن آن ها مطمئن شوید و از نمک آن مطمئن شوید و از قوام آن اطمینان حاصل کنید.زیرا ممکن است به مقداری آبگوشت نیاز داشته باشد.
Bbff0390e8094b2f1906fda9b52351e3494cef94 180522163553

برنج را چند بار بشویید سپس به مدت یک ربع در آب ولرم خیس کنید و سپس آن را از آب خارج کنید.
3a942d118fc442ce583995f318494be4709371c5 180522163553

کره محلی را در قابلمه ای روی آتش می گذاریم و روی حرارت می گذاریم و سپس برنج و نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم و پنج دقیقه هم می زنیم سپس آب داغ را به اندازه ای که روی برنج را می پوشاند اضافه می کنیم و می گذاریم پنج دقیقه بجوشد سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و یک ربع بگذارید تا نرم شود.
D8f20e897a20e1c72bf885db3a554736951c1811 180522163553

یک تکه نان شراک را در سینی بریزید و برنج را روی قرار دهید سپس تکه های گوشت را بچینید و روی آنها را با جعفری و مغز کاج تفت داده تزیین کنید و شیره جميد را در ظرفی بریزید و سپس سرو کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا