اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,931
- پسندها
- 22,634
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
اگر مصرف گوشت قرمز برای شما مضر است، مرغ چرخکرده گزینه سالمتری است و طعم ملایمی دارد این دستور پخت میت لوف با مرغ خوش طعم قرار است به یک وعده غذایی مورد علاقه جدید برای خانواده شما تبدیل شود. یک مخلوط سنتی لوف گوشت با پنیر پارمزان، مرغ چرخکرده و ترکیب خاصی از ادویهها ترکیب میشود تا یک غذای گوشتی دلچسب برای وعدههای غذایی شبهای هفته یا آن ساندویچ باقیمانده گاه به گاه روز بعد ایجاد شود
🍴مواد اولیه
مرغ چرخ کرده 2 پوند (هر پوند برابر با 450 گرم)
1 پیاز کوچک، خرد شده
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
پودر سیر 1 ½ قاشق چایخوری
2 قاشق چایخوری نمک
¼ پیمانه جعفری تازه خرد شده
½ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری سس سویا
3 عدد تخم مرغ
½ پیمانه خامه غلیظ
1 پیمانه آرد سوخاری
مواد لازم برای سس
1 پیمانه سس کچاپ
1 قاشق غذاخوری سس سویا
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، مرغ چرخشده، پیاز، جعفری، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه، سس سویا، رب گوجهفرنگی، تخممرغ و خامه غلیظ را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
آرد سوخاری و پارمزان را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
در یک کاسه کوچک، سس کچاپ، شکر قهوه ای و سس سویا را با هم مخلوط کنید
داخل قالب نان را با یک لایه نازک از مخلوط سس بمالید، مطمئن شوید که مقداری از آن باقی مانده است تا روی آن برود.
مخلوط مرغ را در قالب نان بریزید و به صورت یک لایه پخش کنید.
سس باقیمانده را با برس زدن روی یک لایه یکنواخت روی آن قرار دهید.
لوف گوشت را بدون درپوش به مدت 1 ساعت بپزید.
از فر خارج کنید و اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه در تابه خنک شود و سپس آن را برش دهید و سرو کنید.
🍴نکات
میت لوف همیشه با پوره سیب زمینی، سس و مقداری لوبیا سبز همراه بود. اگر مورد علاقه بود، می توانید این را با همان ترکیب سرو کنید.
دستور این غذا با سس کچاپ بهتر عمل میکند، اما اگر ترجیح میدهید میتوانید با سس باربیکیو درست کنید. در حالی که من شخصاً این را با استفاده از سس باربیکیو درست نکردهام، مطمئن هستم که نتیجه طعمدار و ارزش امتحان کردن را دارد. لذت این دستور غذا این است که می توانید آن را مطابق با ذائقه خود با تغییرات جزئی تنظیم کنید که بر نتیجه نهایی تأثیر نمی گذارد.
میت لوف مرغ باید در دمای 165 درجه فارنهایت در داخل فر پخته شود. این دمایی است که مصرف آن بی خطر است. ترجیح میدهم با دماسنج دیجیتالی گوشت چک کنم تا مطمئن شوم که کاملاً پخته شده است اما بیش از حد پخته نشده است. از آنجایی که بعد از برداشتن از فر به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت میکند
هنگام پخت روی آن را نمی پوشانم. از آنجایی که روی آن فقط یک لایه نازک سس است و برای مدت طولانی تری در دمای پایین تری پخته می شود، احتمال سوختن یا خشک شدن خیلی سریع آن کمتر است
نوش جان ❤️
آخرین ویرایش: