اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,964
- پسندها
- 22,641
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
بادمجان یکی از انواع سبزیجاتی است که حاوی درصد بالایی آهن است مخصوصاً زمانی که بدون پخته شدن خورده شود، بسیاری بادمجان را ترجیح می دهند بادمجان در بسیاری از دستور العمل ها مانند ترشی شور ترشی ، دلمه ها و موساکا وجود دارد و می توان آن را به تنهایی استفاده کرد و اما بسیاری نمی توانند آن را بخورند زیرا مقادیر زیادی روغن جذب می کند. امروز چند روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن را آموزش می دهیم.
🔹بادمجان ها را به دلخواه برش دهید و در قابلمه ای حاوی آب جوش با دو قاشق غذاخوری نمک به مدت پنج تا ده دقیقه قرار دهید تا رنگ آب تغییر کند و قهوه ای شود.
بادمجان ها را از آب خارج کرده و به مدت پنج دقیقه در آبکش بگذارید تا آب آن کاملا گرفته شود.
برای خشک کردن کامل بادمجان از آب می توان از دستمال آشپزخانه یا حوله آشپزخانه نیز استفاده کرد.
یک تابه را با اسپری روغن غذا روی اجاق بگذارید داغ شود سپس تکه های بادمجان را بچینید و بگذارید حدود دو دقیقه رنگ طلایی به خود بگیرد سپس برگردانید و بگذارید سرخ شود و روی کاغذهای آشپزخانه قرار دهید .
🔹این روش یکی از بهترین، معروف ترین و آسان ترین روش ها برای سرخ کردن بادمجان بدون جذب روغن به حساب می آید،
بادمجان را به صورت ورقه ای به ضخامت یک سانتی متر برش داده و در سینی کنار هم چیده و با یک قاشق غذاخوری پاشیده می شود. نمک و ده دقیقه کنار بگذارید
نمک باعث می شود مایعات داخل بادمجان بیرون بیاید ، بادمجان را آبکش کرده و خوب خشک می کند.
بادمجان را در آرد سفید غوطه ور می کنند و خوب تکان می دهند سپس ماهیتابه را روی آتش می گذارند و مقداری روغن در آن می ریزند و برش های بادمجان را داخل آن می ریزند و سرخ می کنند و روی دستمال آشپزخانه قرار دهیدو برش ها هیچ روغنی را جذب نمی کنند.
همچنین می توانید یک سینی را با یک قاشق روغن چرب کنید و برش های بادمجان را بچینید و روی آن را با روغن چرب کنید و در فر قرار دهید و نتیجه عالی می شود.
🔹بادمجان ها را به دلخواه برش دهید و در قابلمه ای حاوی آب جوش با دو قاشق غذاخوری نمک به مدت پنج تا ده دقیقه قرار دهید تا رنگ آب تغییر کند و قهوه ای شود.
بادمجان ها را از آب خارج کرده و به مدت پنج دقیقه در آبکش بگذارید تا آب آن کاملا گرفته شود.
برای خشک کردن کامل بادمجان از آب می توان از دستمال آشپزخانه یا حوله آشپزخانه نیز استفاده کرد.
یک تابه را با اسپری روغن غذا روی اجاق بگذارید داغ شود سپس تکه های بادمجان را بچینید و بگذارید حدود دو دقیقه رنگ طلایی به خود بگیرد سپس برگردانید و بگذارید سرخ شود و روی کاغذهای آشپزخانه قرار دهید .
🔹این روش یکی از بهترین، معروف ترین و آسان ترین روش ها برای سرخ کردن بادمجان بدون جذب روغن به حساب می آید،
بادمجان را به صورت ورقه ای به ضخامت یک سانتی متر برش داده و در سینی کنار هم چیده و با یک قاشق غذاخوری پاشیده می شود. نمک و ده دقیقه کنار بگذارید
نمک باعث می شود مایعات داخل بادمجان بیرون بیاید ، بادمجان را آبکش کرده و خوب خشک می کند.
بادمجان را در آرد سفید غوطه ور می کنند و خوب تکان می دهند سپس ماهیتابه را روی آتش می گذارند و مقداری روغن در آن می ریزند و برش های بادمجان را داخل آن می ریزند و سرخ می کنند و روی دستمال آشپزخانه قرار دهیدو برش ها هیچ روغنی را جذب نمی کنند.
همچنین می توانید یک سینی را با یک قاشق روغن چرب کنید و برش های بادمجان را بچینید و روی آن را با روغن چرب کنید و در فر قرار دهید و نتیجه عالی می شود.