🪔ایده فوق العاده برای سرخ کردن بادمجان بدون جذب یک قطره روغن

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,964
پسندها
22,641
امتیازها
113
مدال ها
6
بادمجان یکی از انواع سبزیجاتی است که حاوی درصد بالایی آهن است مخصوصاً زمانی که بدون پخته شدن خورده شود، بسیاری بادمجان را ترجیح می دهند بادمجان در بسیاری از دستور العمل ها مانند ترشی شور ترشی ، دلمه ها و موساکا وجود دارد و می توان آن را به تنهایی استفاده کرد و اما بسیاری نمی توانند آن را بخورند زیرا مقادیر زیادی روغن جذب می کند. امروز چند روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن را آموزش می دهیم.
🔹بادمجان ها را به دلخواه برش دهید و در قابلمه ای حاوی آب جوش با دو قاشق غذاخوری نمک به مدت پنج تا ده دقیقه قرار دهید تا رنگ آب تغییر کند و قهوه ای شود.
بادمجان ها را از آب خارج کرده و به مدت پنج دقیقه در آبکش بگذارید تا آب آن کاملا گرفته شود.
برای خشک کردن کامل بادمجان از آب می توان از دستمال آشپزخانه یا حوله آشپزخانه نیز استفاده کرد.
یک تابه را با اسپری روغن غذا روی اجاق بگذارید داغ شود سپس تکه های بادمجان را بچینید و بگذارید حدود دو دقیقه رنگ طلایی به خود بگیرد سپس برگردانید و بگذارید سرخ شود و روی کاغذهای آشپزخانه قرار دهید .

🔹این روش یکی از بهترین، معروف ترین و آسان ترین روش ها برای سرخ کردن بادمجان بدون جذب روغن به حساب می آید،
بادمجان را به صورت ورقه ای به ضخامت یک سانتی متر برش داده و در سینی کنار هم چیده و با یک قاشق غذاخوری پاشیده می شود. نمک و ده دقیقه کنار بگذارید
نمک باعث می شود مایعات داخل بادمجان بیرون بیاید ، بادمجان را آبکش کرده و خوب خشک می کند.
بادمجان را در آرد سفید غوطه ور می کنند و خوب تکان می دهند سپس ماهیتابه را روی آتش می گذارند و مقداری روغن در آن می ریزند و برش های بادمجان را داخل آن می ریزند و سرخ می کنند و روی دستمال آشپزخانه قرار دهیدو برش ها هیچ روغنی را جذب نمی کنند.
همچنین می توانید یک سینی را با یک قاشق روغن چرب کنید و برش های بادمجان را بچینید و روی آن را با روغن چرب کنید و در فر قرار دهید و نتیجه عالی می شود.
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: angel
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12
بادمجان یکی از انواع سبزیجاتی است که حاوی درصد بالایی آهن است مخصوصاً زمانی که بدون پخته شدن خورده شود، بسیاری بادمجان را ترجیح می دهند بادمجان در بسیاری از دستور العمل ها مانند ترشی شور ترشی ، دلمه ها و موساکا وجود دارد و می توان آن را به تنهایی استفاده کرد و اما بسیاری نمی توانند آن را بخورند زیرا مقادیر زیادی روغن جذب می کند. امروز چند روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن را آموزش می دهیم.
🔹بادمجان ها را به دلخواه برش دهید و در قابلمه ای حاوی آب جوش با دو قاشق غذاخوری نمک به مدت پنج تا ده دقیقه قرار دهید تا رنگ آب تغییر کند و قهوه ای شود.
بادمجان ها را از آب خارج کرده و به مدت پنج دقیقه در آبکش بگذارید تا آب آن کاملا گرفته شود.
برای خشک کردن کامل بادمجان از آب می توان از دستمال آشپزخانه یا حوله آشپزخانه نیز استفاده کرد.
یک تابه را با اسپری روغن غذا روی اجاق بگذارید داغ شود سپس تکه های بادمجان را بچینید و بگذارید حدود دو دقیقه رنگ طلایی به خود بگیرد سپس برگردانید و بگذارید سرخ شود و روی کاغذهای آشپزخانه قرار دهید .

🔹این روش یکی از بهترین، معروف ترین و آسان ترین روش ها برای سرخ کردن بادمجان بدون جذب روغن به حساب می آید،
بادمجان را به صورت ورقه ای به ضخامت یک سانتی متر برش داده و در سینی کنار هم چیده و با یک قاشق غذاخوری پاشیده می شود. نمک و ده دقیقه کنار بگذارید
نمک باعث می شود مایعات داخل بادمجان بیرون بیاید ، بادمجان را آبکش کرده و خوب خشک می کند.
بادمجان را در آرد سفید غوطه ور می کنند و خوب تکان می دهند سپس ماهیتابه را روی آتش می گذارند و مقداری روغن در آن می ریزند و برش های بادمجان را داخل آن می ریزند و سرخ می کنند و روی دستمال آشپزخانه قرار دهیدو برش ها هیچ روغنی را جذب نمی کنند.
همچنین می توانید یک سینی را با یک قاشق روغن چرب کنید و برش های بادمجان را بچینید و روی آن را با روغن چرب کنید و در فر قرار دهید و نتیجه عالی می شود.
تا حالا از این روش استفاده نکردم .
من بعد از گذفتن تلخی داخل ماهیتابه رژیمی سرخ میکنم کمی روغن میزنم درب ظرف رو می بندم وحرارت رو کم میکنم.بیشتر بخار پز میشه.
 
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: angel
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,964
پسندها
22,641
امتیازها
113
مدال ها
6
تا حالا از این روش استفاده نکردم .
من بعد از گذفتن تلخی داخل ماهیتابه رژیمی سرخ میکنم کمی روغن میزنم درب ظرف رو می بندم وحرارت رو کم میکنم.بیشتر بخار پز میشه.
جانم کدوم یکی از روش ها منظورت هست
اون که آرد می پاشن؟
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,964
پسندها
22,641
امتیازها
113
مدال ها
6
کلا غیر از این روش روشهای دیگه رو امتحان نکردم .
آهان.. من روشی که قبلا برات تعریف کردم رو امتحان کردم..
یه چند دقیقه بادمجون توی آب جوش پخته میشه بعد سرخ میشه
یه ذره ماست یا سفیده تخم مرغ بعضیا می زنن این رو امتحان نکردم
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12
آهان.. من روشی که قبلا برات تعریف کردم رو امتحان کردم..
یه چند دقیقه بادمجون توی آب جوش پخته میشه بعد سرخ میشه
یه ذره ماست یا سفیده تخم مرغ بعضیا می زنن این رو امتحان نکردم
خوب میشه؟یعنی کمتر روغن میبره؟
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,964
پسندها
22,641
امتیازها
113
مدال ها
6
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,964
پسندها
22,641
امتیازها
113
مدال ها
6
ممنون ،این دفعه امتحان می کنم .یکبار دیگه هم این روش رو‌ شنیده بودم.ولی ریسک نکردم
خواهش میکنم جان دلم
جانم واسه خودتون درست کن
اگر پسند کردی واسه مهمونی ها
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12
بالا