اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,885
- پسندها
- 22,626
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان کل: 55 دقیقه
مواد اولیه
برای تهیه خمیر کبه
1 پیمانه : بلغور ریز خیس شده
1 قاشق چایخوری: گشنیز خشک - فلفل قرمز - نمک - فلفل ملاس
برای بقیه مواد:
1.5 لیتر آب
1.5 پیمانه نخود آب پز
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1.25 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 پیاز، خرد شده
1.5 قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری: زیره - گشنیز خشک
طرز تهیه
مواد خمیر را در ظرفی می ریزیم سپس خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و منسجمی به دست آید سپس به شکل گلوله های بزرگتر از نخود فرم می دهیم.
سپس آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط قرار دهید و 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و وقتی جوش آمد گلوله های کبه را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه خوب بجوشانید تا پخته شود. سپس نخود و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سپس بریزید. روغن نباتی را در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا داغ شود سپس پیاز و زیره و گشنیز و نمک را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا طلایی شود و رنگ طلایی به خود بگیرد به آن اضافه کنید. آب گوشت را هم زده و همه مواد را با هم به مدت 10 دقیقه روی آتش می گذاریم تا بجوشد سپس در ظرف سرو می ریزیم و داغ سرو کنید.
نوش جان