اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 23,448
- پسندها
- 22,664
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
در بخش شیرینی پزی دستور تهیه الکلیجا را خدمت شما دوستان عزیز ارائه می دهیم، لطفا با ما همراه باشید.
الکلیجا یکی از شیرینی های سنتی عربستانی است که به ویژه در منطقه القصیم شهرت دارد و طعم فوق العاده و سبکی دارد و در مناسبت ها و اعیاد سرو می شود.
طرز تهیه الکلیجا در مقاله برای شما دوستان عزیز قرار دادیم با ما همراه باشید
مواد اولیه
دو پیمانه آرد قهوه ای. یک پیمانه آرد سفید. یک قاشق غذاخوری ادویه مخصوص عربی. یک پیما3 کره ذوب شده. یک پیمانه شیر . یک قاشق چایخوری مخمر فوری. یک پیمانهآب سرد. یک قاشق چای خوری هل پودر شده. قاشق بزرگ شکر. نصف قاشق چایخوری نمک. دو عدد زرده تخم مرغ
مواد میانی شیرینی
500 گرم خرما خرد شده. دو قاشق غذاخوری کره. دو قاشق غذاخوری لیمو آسیاب شده. یک پیمانه پودر قند. یک قاشق چای خوری هل آسیاب شده. یک قاشق غذاخوری دارچین. یک قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده.
کره ذوب شده را روی آرد قرار دهید و ابتدا با نوک انگشتان و سپس کف دست بمالید تا کره به خوبی روی آرد پخش شود.
ادویه مخصوص و شیر را اضافه کنید
ادویه کیک، هل، مایه خمیر، بکینگ پودر، شکر را اضافه کنید، مواد را هم بزنید، سپس شیر و نمک را اضافه کنید و مخلوط را ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست بیاید و خمیر را به مدت 30 دقیقه تخمیر کنید.
طرز تهیه فیلدینگ (مواد میانی)
کره را به خرماها اضافه کنید سپس پودر قند و هل و زنجبیل و دارچین آسیاب شده را اضافه کرده و خوب ورز دهید سپس از خرماها گلوله درست کنید.
روش پر کردن خمیر
خمیر را با وردنه باز کنید، روی آن را با گلوله های خرما پر کنید، سپس به شکل دایره های متوسط در آورید، سپس با چاقو یا سیخ چوبی روی آن نوارهایی ایجاد کنید.
شیرینی الکلیجا را در سینی فر که با یک لایه کره آغشته کرده اید بچینید و روی آن را با برس زرده تخم مرغ زده شده بمالید و سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا نرم شود و رنگ آن طلایی شود.
شیرینی الکلیجا را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود کنار چای یا قهوه سرو کنید
آخرین ویرایش توسط مدیر: