🌱رسپی الکلیجا شیرینی سنتی عربستان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,448
پسندها
22,664
امتیازها
113
مدال ها
6

در بخش شیرینی پزی دستور تهیه الکلیجا را خدمت شما دوستان عزیز ارائه می دهیم، لطفا با ما همراه باشید.
الکلیجا یکی از شیرینی های سنتی عربستانی است که به ویژه در منطقه القصیم شهرت دارد و طعم فوق العاده و سبکی دارد و در مناسبت ها و اعیاد سرو می شود.
طرز تهیه الکلیجا در مقاله برای شما دوستان عزیز قرار دادیم با ما همراه باشید
مواد اولیه
دو پیمانه آرد قهوه ای. یک پیمانه آرد سفید. یک قاشق غذاخوری ادویه مخصوص عربی. یک پیما3 کره ذوب شده. یک پیمانه شیر . یک قاشق چایخوری مخمر فوری. یک پیمانهآب سرد. یک قاشق چای خوری هل پودر شده. قاشق بزرگ شکر. نصف قاشق چایخوری نمک. دو عدد زرده تخم مرغ

مواد میانی شیرینی
500 گرم خرما خرد شده. دو قاشق غذاخوری کره. دو قاشق غذاخوری لیمو آسیاب شده. یک پیمانه پودر قند. یک قاشق چای خوری هل آسیاب شده. یک قاشق غذاخوری دارچین. یک قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده.
F6fbc36c11ebbfc8fbaa75faed2ddc0d6e85b09e 200722140407

کره ذوب شده را روی آرد قرار دهید و ابتدا با نوک انگشتان و سپس کف دست بمالید تا کره به خوبی روی آرد پخش شود.
200b1d21d2ef0b86732a28e274680f75570efbaf 200722140407

ادویه مخصوص و شیر را اضافه کنید
ادویه کیک، هل، مایه خمیر، بکینگ پودر، شکر را اضافه کنید، مواد را هم بزنید، سپس شیر و نمک را اضافه کنید و مخلوط را ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست بیاید و خمیر را به مدت 30 دقیقه تخمیر کنید.

E49f1f6391e0a2c6d521349e3c8be49a77d3b6d2 200722140407

طرز تهیه فیلدینگ (مواد میانی)
کره را به خرماها اضافه کنید سپس پودر قند و هل و زنجبیل و دارچین آسیاب شده را اضافه کرده و خوب ورز دهید سپس از خرماها گلوله درست کنید.
3089ebaa09fd9bdec3eeb8af56ab7e9aaa0ce221 200722140407

روش پر کردن خمیر
خمیر را با وردنه باز کنید، روی آن را با گلوله های خرما پر کنید، سپس به شکل دایره های متوسط در آورید، سپس با چاقو یا سیخ چوبی روی آن نوارهایی ایجاد کنید.
2b931601f4eac560a0b2d27a16e4d6f94d1fd498 200722140407

شیرینی الکلیجا را در سینی فر که با یک لایه کره آغشته کرده اید بچینید و روی آن را با برس زرده تخم مرغ زده شده بمالید و سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا نرم شود و رنگ آن طلایی شود.
شیرینی الکلیجا را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود کنار چای یا قهوه سرو کنید
33c258920ab8ac92cf54bd6a1eead297fadfecfb 200722140407
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا