پاستا میتواند باعث التهاب آکنه شود
بین التهاب و کربوهیدرات تصفیه شده ارتباط مستقیم وجود دارد. برنج سفید، نان و شیرینی غذاهایی با کربوهیدرات تصفیه شده هستند. همه این غذاها شاخص گلیسمی بالایی دارند. (شاخص گلیسمی: اندازهگیری تأثیر یک غذا بر قند خون) مطالعهای در سال 2016 در مجله آکادمی پوست آمریکا ارتباط بین آکنه و غذاهای با شاخص گلیسمی بالا را نشان داده است.
قند با التهاب پوست مرتبط است. سادهترین راه برای کنترل شاخص گلیسمی پوست این است که تا حد امکان از یک رژیم غذایی گیاهی و کامل استفاده کنید. برای دوستداران کربوهیدرات، این به معنای استفاده حداقل از برنج قهوهای، نان سبوسدار و پاستا گندم است.