۶ ترفند‌ نگهداری طولانی مدت برای انواع مواد غذایی

  • نویسنده موضوع شاهدخت
  • تاریخ شروع
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
IMG 20230106 202444 291


ترفندهای نگهداری طولانی‌مدت انواع موادغذایی👌

🛒 این روزا که کمتر برای خرید بیرون میریم، خوبه این نکات رو بلد باشیم.

🥔 سیب‌زمینی رو تو فضایی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید و جلوی نور خورشید نذارید چون باعث سبز و گاهی تلخ شدنش میشه.

🧅 پیاز رو توی یک فضای خشک مانند آشپزخونه داخل کاغذ، جعبه مقوایی و حتی یک سبد بذارید. و اصلا کنار سیب‌زمینی نگهداری نکنید؛ پیاز به خاطر داشتن گاز اتیلن می‌تونه باعث خراب شدن و پوسیدگی سیب‌زمینی‌ها بشه.

🥒 خیار، بهترین دما برای نگهداری خیار بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد یعنی همون فضای اتاق و آشپزخانه هست. خیار رو جدا از میوه‌هایی که گاز اتیلن زیادی تولید میکنن، نگه‌دارید.

🌶 فلفل دلمه‌ای رو بدون شستشو تو کیسه‌های توری و در یخچال بذارید. فلفل‌ها رو تو کشوی میوه‌ها نذارید.

🥚 تخم‌مرغ رو بعد از شکستن و مخلوط کردن، داخل فریزر (تا یکسال) نگه‌دارید. نگهداری زرده تخم‌مرغ آب‌پز تو فریزر (تا۳ماه) امکان‌پذیره.

شیر رو قبل از گذشتن تاریخ انقضا،تو فریزر(تا ۶ ماه)می‌تونید نگهداری کنید.برای کاهش خطر رشد باکتری‌ها،شیر منجمد رو تو یخچال ویا آب سرد یخ‌زدایی کنید.
‌‌‌‌‌‎‌
 
بالا