کی تا حالا قلیه ماهی پخته..بیاد دستورشو بگه🚶🏿‍♀️

  • نویسنده موضوع شاهدخت
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,453
پسندها
22,664
امتیازها
113
مدال ها
6
ممنون😍سبزی هاشم بگو چیان؟
خواهش میکنم نازنینم
سبزی گشنیز یه ذره شنبلیله
شنبلیله زیاد باشه تلخ میشه غذا
اول اینکه پیاز خلالی فراوان باشه
تفت می دی سیر اضافه می کنی و ادویه فلفل
سبزی رو تفت می دی جدا یا با همین پیاز و سیر ملایم قشنگ سرخ بشه
تمر هندی صاف کرده و آب
حالا ماهی بعضیا توی این مرحله اضافه می کنن
بدون سرخ کردن

ولی من ماهی رو سرخ می کنم آخرهای پخت اضافه می کنم
ماهی رو با ارد وفلفل نمک مزه دار کن
قبلش اگر دوست داری آبلیمو بزن
سرخ کن
بستگی به گوشت ماهی داره زمان اضافه کردنش
اگر ماهی قزل آلا باشه زودی پخته میشه پس دیر به خورشت اضافه میشه

ماهی سورخو و سنگ سر گوشتشون سفتِ انسجام دارن
یادت باشه شعله ملایم باشه واسه تفت سبزی زمان می بره یه ذره

ما به شنبلیله می گیم حلبه
حلبه تلخِ ولی غذا رو خوش طعم می کنه

چیز دیگه واسه قوام خورشت یه قاشق ارد برنج با آب سرد قاطی کن اگر دوست داری اضافه کن
 
آخرین ویرایش:
بالا