مهرانه عسلی : )
ارزشمند
- تاریخ ثبتنام
- 16/11/22
- نوشتهها
- 2,019
- پسندها
- 2,591
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 4
مغز تمامی اعمال و حرکاتی که انجام میدهیم را کنترل میکند؛ این امر به دلیل مجموعهای از فعل و انفعالات شیمیایی اتفاق میافتد که از راههای مختلفی صورت میگیرند. طی تحقیقات علمی چند سال گذشته، شواهد شگفتانگیزی از تأثیر رژیمهای غذایی بر ساختار مولکولی مکانیسمهای ذهنی به دست آمده است.
بر فرض مثال اسیدهای چرب امگا ۳ در بدن انسان، در پروسه شکلگیری درک ما از فرایندهای شناختی بسیار مؤثر بوده و در ژنهای گیرنده عصبی نیز که برای عملکردهای سیناپسی و حفظ انعطافپذیری آنها در جوندگان مؤثر است، نقش مهمی دارند. سلامتی ما به مواد غذایی که مصرف میکنیم بستگی دارد و البته که این جمله تحقیقات زیادی در پشت خود میبیند. در ادامه یک درک کلی از موضوع برای شما گردآوری شده است:
بر فرض مثال اسیدهای چرب امگا ۳ در بدن انسان، در پروسه شکلگیری درک ما از فرایندهای شناختی بسیار مؤثر بوده و در ژنهای گیرنده عصبی نیز که برای عملکردهای سیناپسی و حفظ انعطافپذیری آنها در جوندگان مؤثر است، نقش مهمی دارند. سلامتی ما به مواد غذایی که مصرف میکنیم بستگی دارد و البته که این جمله تحقیقات زیادی در پشت خود میبیند. در ادامه یک درک کلی از موضوع برای شما گردآوری شده است:
- آمینواسیدها برگرفته از پروتئین هستند و به انتقالدهندههای عصبی کمک میکنند تا ذهن چابک و تیز باقی بماند. این مواد مفید وظیفه کنترل دوپامین در سیستم عصبی، سروتونین را در خلقوخو، حافظه و یادگیری، نوراپینفرین را برای تمرکز ذهن و درنهایت استیل کولین را برای حفظ و تداوم حافظه بر عهده دارند.
- گلوکز مادهای است که تقریبا تمامی انرژی مغز را تامین میکند.
- اسیدهای چرب مانند اسیدهای چرب اشباعنشده امگا ۳ و امگا ۶، باعث تقویت سلولهای عصبی و درنهایت منجر به تقویت حافظه میشوند.
- آنتی اکسیدن ها مهارکننده فرایند اکسیداسیون هستند. این مواد یکی از اصلیترین عوامل جلوگیری از ابتلا به آلزایمر هستند.