نکته هایی مهم در مورد پخت گوشت گوسفند و گوساله

Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
در ادامه به بعضی از موارد استفاده از گوشت قسمت های مختلف برای پخت انواع غذاها اشاره می کنیم

پرسش و پاسخ آشپزی درباره مصرف انواع گوشت​

چرا با این که راسته بهترین گوشت برای کباب است، اما در خورش خوب از آب درنمی‌آید؟هر نوع گوشت و هر قسمت از آن برای نوع مشخصی از طبخ مناسب است.

گوشت گوساله​

چیزی که در ایران به نام گوشت گوساله عرضه می‌شود در حقیقت گوشت گاو است بنابراین دستورهای غذایی را که در آن گوشت گوساله جوان استفاده شده است یا کنار بگذارید یا از سینه مرغ استفاده کنید. ماهیچه ران گاو و سردست برای خورش و چرخ‌کرده مناسب است.
راسته گوساله، سرشانه و بخشی که در بین قصاب‌ها به کوهان معروف است برای کباب مناسب است.

گوشت گوسفند​

ران و سردست برای خورش مناسب است. سردست و سرشانه برای چرخ‌کرده هم خوب است. راسته را برای کباب استفاده کنید. البته به طور استثنا راسته گوسفند برای قیمه کردن و استفاده در غذاهایی مانند لوبیاپلو و خورش قیمه مناسب است....
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
N

nasternnajaryazdi

Mr
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
28/12/23
نوشته‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
1
جنسیت
آقا👨
آره درسته کلا خورش ها همشون با گوشت گوسفند خیلی خوشمزه میشه. مخصوصا اگر گوشتش تازه باشه..
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
نون_بربریییی

نون_بربریییی

کاربر شهروند
Ms
تاریخ ثبت‌نام
10/12/23
نوشته‌ها
1,384
پسندها
353
امتیازها
83
مدال ها
17
جنسیت
خانم👩
آره درسته کلا خورش ها همشون با گوشت گوسفند خیلی خوشمزه میشه. مخصوصا اگر گوشتش تازه باشه.

اخطار!!​

تبلیغ ممنوعه!

باید هزینه بدید سرخود نمی‌تونید تبلیغ کنید



وطن یار

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا