آموزش نکات ریز خانه داری و زندگی... 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
IMG 20221107 110627 206
چند نکته برای تمیزی آشپزخونه👇👇👇

همیشه بعد از شستن و اتمام کار تو آشپزخونه حتماً شیر و سینک رو با یک دستمال پاک کنین اینجوری سینک تون همیشه نو و براق میمونه.

🦋 بعد از میل کردن صبحانه آشپزخونه رو تمیز کنید سعی کنید هیچ وقت ظرفهای شام رو برای فردا نذارید اینجوری زمان کمتری رو برای تمیز کردن هر روزه نیاز دارید.

🦋 نزارید آشغالا تلنبار شه زود خالی کنید برای اینکه بو نگیرن میتونید زیر کیسه زباله جوش شیرین بریزید

🦋 بعد از هر وعده ی آشپزی گاز رو سریع تمیز کنین چون آلودگی و چربی روی گاز تازه هست راحت تر پاک میشه.

🦋 سطح کابینت ها، دستگیره ها و جاهایی که بر اثر لمس دست کثیف شدن رو با دستمال نمدار و بعد با دستمال خشک کامل خشک کنید (تا رد دستمال نمونه)

🦋 دستمال های نانو گزینه خیلی خوبی هستن که همه جا پیدا میشه.

🦋بعداز هروعده غذا کف آشپزخونه رو حتماً جارو و بعد تی بکشید.
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
وقتی که میخوای پیاز خرد کنی میخوای اشک چشمت سرازیر نشه بیا پایین بهت بگم:

۱)پیازو ۲۰ دقیقه بذار فریزر بعدش خرد کن اینجوری دیگه چشمات نمیسوزه
۲)یه تیکه نان بذار دهانت بعدش شروع کن به خرد کردن پیاز
۳)هنگام خرد کردن پیاز آدامس بجوید
۴)پیاز و داخل یه کاسه آب سرد بگذارید و همزمان که پیازا داخل آب هستند، خرد کنید اینجوری دیگه چشمات نمیسوزه
۵)هنگام خرد کردن پیاز سر خود را بالا بگیرید

IMG
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
IMG 20221107 111426 625

ببينيد چی آوردم 🦋
به نظرم حتما سِيوِش كنيد چون حتما ازش استفاده ميكنيد بيشتر كليدها و كلمه هايي كه روي لباسشويي هست رو با كاربرداشون براتون گذاشتم كه اكثرشون توي همه ي ماركاي لباسشويي يكيه
با توجه به اينا خيلي راحتتر ميتونيد از لباسشوييون استفاده كنيد
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
هرظرفی رنگ زردچوبه گرفته ونرفت بزارین جلو آفتاب محو میشه حتی سفره

هود آشپزخانه روبا آب+ریکا،+الکل تمیز کنید از دستکش استفاده کنید بعد از

سرخ کردن ماهی آب وانیل بزارید روی گازبجوشه بوی سرخی ازبین

میره از روی دستتون یک لیوان استیل رو بگیرید زیرآب بشورید
برای ازبین بردن تلخی بادمجون اول دو دقیقه توی آب جوش بجوشانید بعد هم سرخش کنید هم طلایی میشه هم روغن نمیگیره

IMG
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
IMG 20221107 111854 493
بیاچندتاترفند ساده برای سرخ کردن کدو وبادمجون بهت بگم که حسابی به دردت میخوره
... اگه کدو وبادمجون رو باهم سرخ کنی جذب روغن خیلی کمتری داره

...حتما دوسه ساعت قبل بادمجوناتو پوست کن ویکم نمک بزن تاآبش کشیده بشه ،هم شیرین میشه و هم روغن به خودش نمیکشه

...موقع سرخ کردن هم روغنو بذار کامل داغ بشه وهم باحرارت بالا سرخ کن که روغن جذب نکنه

بجای سرخ کردنم میتونی بعدازاینکه بادمجوناتو پوست کندی بافرچه یکم روغن بهش بمالی وبذاری توی فر با حرارت تقریبا بالا سرخ بشن
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
فوت و فن یه آش رشته ی ناب👇
سبزیش درشت خورد بشه.
اضافه کردن، یه مقدار پیاز داغ و سیر داغ برای خوش عطر شدن آش و همین طور یه کوچولو نعنا داغ ،در ۱۵ دیقه ی پخت آش
استفاده ی برگ سیر در سبزی آش برای خوش عطر شدنش

آش زمانی جا افتاده که یه لایه لعاب غلیظ رو آش دیده بشه
رشته ی آش ضخیم خیلی مؤثره تو جا افتادن و لعاب دادن آش
سبزی آش ،اسفناج یا برگ چغندر ،گشنیز ،تره ،جعفری ،برگ سیر
نمک آش رشته در انتهای پخت اضافه بشه
چونکه رشته و کشک نمک دارن ،من معمولا ۱ قاشق چایخوری اضافه میکنم
IMG
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
IMG 20221107 112238 985

🦋ترفند براق کردن سینک ظرفشویی

ابتدا سینگ را شسته و بعد آرد پاشی کرده و با پارچه آن را بسابید

باعث میشود لکها از بین برود
 
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
👈رازخوشرنگ شدن چای

1) توجه داشته باشید که چای اصل رنگ بسیار ملایمی دارد و عطر آن به زیادی نوع صنعتی نیست پس بهتر است برای داشتن چای مفید و خوشمزه از نیمی از چای اصل و نیمی چای صنعتی استفاده کنید.

۲) قبل از دم کردن چای آن را یک بار با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ بهتری بدهد.بهتر است این کار را درمورد قوری هم انجام دهید.(چای نباید خیس بخورد تنها آن را آبکشی کنید).

۳) توجه داشته باشید که تنها ۲سوم قوری باید پر از آب جوش شود.شما چای را دم میکنید.درست مثل برنج یعنی بالای چای باید فضایی برای تجمع بخار داشته باشید که باعث دم کشیدن چای شود.

۴) بهتر است روی قوری دستگیره یا دستمال ضخیمی بیندازید تا چای شما زودتر دم کشیده و خوشرنگ تر شود.

۵) اگر میخواهید از هل یا دادرچین استفاده کنید بهتر است آنها را داخل آب کتری یا سماور بیندازید و بعد با همان آب معطر چای درست کنید.اضافه کردن این مواد به چای باعث کدر شدن رنگ چای میشود.

۶) برای نگهداری چای دم کرده به مدت طولانی تفاله را از چای جدا کنید و چای بدون تفاله را داخل قوری برگردانید.

۷) اگر چای زیاد دم کشید یا به مرز جوشیدن رسید میتوانید با انداختن ۲ حبه قند از طعم بد و جوشیده آن جلوگیری کنید.

IMG
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: مانا
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
IMG

تمیز کردن دستمال آشپزخانه

اول؛
سعی کنید از دستمال هایی با جنس های متفاوت استفاده کنید
دوم؛
رنگ های متفاوت بگیرید که یادتون بمونه از کدوم واسه کجا استفاده میکنید
سوم؛
بعد از هر استفاده دستمال هارو بشورید ونزارید بمونه

دستمال های چرب با تاید میشورم

دستمال هایی که گردگیری میکنم با مایع
ظرفشویی یا پودر صابون تمیز میشورم

مهم ترین نکته اینه که تمیز شسته بشن
حتما پیشنهاد میکنم واسه شیشه ها از دستمال ناژه مخصوص شیشه استفاده کنید
 
بالا