مواد غذایی که نباید در یخچال نگهداری شوند؟🦋

sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
در خدمت شما دوستان عزیز هستیم با یک مقاله مفید درباره مواد غذایی که نباید در یخچال نگهداری شوند، لطفا ما همراه باشید

گوجه‌فرنگی
هوای سرد و مرطوب یخچال می‌تواند روی بافت گوجه فرنگی اثر بگذارد. نگهداری گوجه‌فرنگی‌ها بیرون یخچال موجب می‌شود که آبدار باشند و عطر و طعمشان را حفظ کنند. فقط دقت کنید که گوجه‌فرنگی‌ها را دور از نور مستقیم خورشید و در جایی خنک قرار دهید.
.. 🦋
پیاز
رطوبت یخچال موجب می‌شود که پیازها نرم شوند و کپک بزنند. بیشتر انواع پیاز (مانند پیاز زرد، سفید و شیرین) در دمای اتاق و در جایی دور از نور مستقیم خورشید و حرارت اجاق گاز یا فر ماندگاری بیشتری دارند. پیاز را در جایی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید. برای نگهداری پیاز از کیسه پلاستیکی استفاده نکنید و آنها را در کیسه‌های پارچه‌ای یا سبد سبزیجات قرار دهید. بهتر است که پیازها را به‌تنهایی نگهداری کنید و آنها را کنار سبزیجاتی مانند سیب‌زمینی یا میوه‌ها قرار ندهید.

وقتی پیازی را مصرف می‌کنید، می‌توانید تکه‌های اضافه آن را در کیسه نایلونی یا ظرفی دربسته و هواگیری‌شده در یخچال نگهداری کنید. پیازچه نیز باید در یخچال نگهداری شود.
.. 🦋
سیب‌زمینی
سیب زمینی خام حاوی مقدار زیادی نشاسته است. هوای سرد می‌تواند این نشاسته را به قند تبدیل کند. درنتیجه سیب‌زمینی‌ها هنگام پخت، شیرین‌تر و تیره‌تر می‌شوند. بهترین محل برای نگهداری سیب‌زمینی جایی خشک و خنک و تاریک با تهویه مناسب است. این‌طوری سیب‌زمینی‌ها تازه و سفت می‌مانند و از سبزشدن آنها جلوگیری می‌شود.

در انبار خنک، می‌توان سیب‌زمینی را تا چند ماه نگهداری کرد. بهتر است که سیب‌زمینی‌ها را در سبد یا پاکت کاغذی قرار دهید. در صورت نگهداری سیب‌زمینی در دمای اتاق، باید آن را ظرف یکی‌دو هفته مصرف کنید. پس از پخت سیب‌زمینی، می‌توانید آن را تا ۳ روز در یخچال نگه دارید.
.. 🦋
روغن‌ها
اگر یک بار روغن را در یخچال بگذارید، دیگر این اشتباه را تکرار نخواهید کرد. روغن‌هایی مانند روغن زیتون، روغن آووکادو و روغن نباتی در هوای سرد، غلیظ یا جامد می‌شوند که برای آشپزی اصلا خوب نیست. روغن را در جایی خنک و تاریک نگهداری کنید.

۵. موز
برای اینکه موز بهترین طعم را داشته باشد، باید در دمای اتاق نگهداری شود، به‌ویژه اگر کال باشد. اگر موزها قهوه‌ای شده‌اند، باید فوری آنها را مصرف کنید یا برای استفاده در آینده منجمدشان کنید. موز موجب می‌شود که میوه‌های اطرافش زودتر برسند. بنابراین باید به این مسئله توجه داشته باشید و آنها را در جای مناسبی قرار دهید.
.. 🦋
. دانه یا پودر قهوه
قهوه باید دور از هرگونه رطوبت نگهداری شود، زیرا رطوبت موجب می‌شود که کپک بزند یا طعمش تغییر کند. قهوه را در ظرفی دربسته و هواگیری‌شده روی پیشخوان یا در انبار قرار دهید. بعضی عقیده دارند که باید دانه‌های قهوه را پیش از آسیاب‌کردن در فریزر نگهداری کرد تا طعم بهتری پیدا کنند. ولی این روش فقط زمانی مؤثر است که دانه‌ها را در ظرفی دربسته و هواگیری‌شده نگهداری کرده باشید.
.. 🦋
عسل
گرچه عسل با گذشت زمان شکرک می‌زند، هوای سرد یخچال موجب می‌شود که این اتفاق سریع‌تر رخ دهد. بهتر است که عسل را در جایی تاریک و خنک مانند انبار نگهداری کنید.
.. 🦋
نان
شاید تصور کنید که یخچال مانع از کپک‌زدن نان می‌شود، ولی نان در یخچال زودتر بیات می‌شود، زیرا رطوبت یخچال موجب خروج رطوبت نان می‌شود. شما که نمی‌خواهید نان خانگی‌ای که به‌سختی پخته‌اید، هدر برود؟ بنابراین بهتر است که نان را در کابینت یا جانانی نگهداری کنید یا آن را در فریزر قرار دهید تا هر زمان که خواستید آن را گرم و برشته کنید
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
سیر
سیر نیز مانند پیاز بهتر است در جایی خشک و خنک نگهداری شود. نگهداری سیر در یخچال موجب می‌شود که حالتی لاستیکی پیدا کند. می‌توانید بوته‌های سیر را نیز مانند پیاز و سیب‌زمینی در انباری سرد و تاریک نگهداری کنید، ولی پس از پوست‌گرفتن و خردکردن سیر، آن را در یخچال قرار دهید.
🦋
. آجیل
نگهداری آجیل در یخچال موجب می‌شود که طعمش تغییر کند. باید آجیل را در ظرفی دربسته و در مکانی قرار دهید که خیلی گرم یا سرد نباشد.
🦋
شکلات
اگر به طعم ملایم و بافت دانه‌ای علاقه‌ای ندارید، شکلات را در یخچال نگهداری نکنید. شکلات در دمای اتاق بیشترین طعم خود را دارد و باید در جایی خشک و تاریک نگهداری شود.
🦋
فلفل دلمه‌ای
وقتی فلفل دلمه ای در دمای پایین نگهداری می‌شود، پوستش تازگی و تردی خود را از دست می‌دهد.
🦋
خیار
نگهداری خیار در یخچال موجب می‌شود که خیارها خیس شوند و رویشان فرورفتگی‌هایی ایجاد شود. اگر اصرار دارید که خیارها را در یخچال نگهداری کنید، آنها را در پلاستیک بپیچید تا رطوبت را به حداقل برسانید.
🦋
انواع توت
توت‌ها در دمای اتاق تازه‌تر می‌مانند و رطوبت یخچال آنها را خراب می‌کند. همچنین بهتر است که تنها قبل از مصرف آنها را بشویید.
🦋
هندوانه، خربزه و طالبی کال
اگر این میوه‌ها کال هستند، باید در دمای اتاق نگهداری شوند تا برسند. فقط زمانی آنها را در یخچال بگذارید که بریده شده باشند.
 
د

دنیافانی

((عشق فقط خدا))
Ms
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
20/1/23
نوشته‌ها
244
پسندها
564
امتیازها
93
مدال ها
5
جنسیت
خانم👩
هر چی سیر میگیرم میزارم داخل ظرف شیشه ای دربسته میزارم داخل کابینت به یک ماه نرسیده همش خراب میشه،داخل یخجالم نزارم پس کجا بزارم 🌹
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: Q.T
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
هر چی سیر میگیرم میزارم داخل ظرف شیشه ای دربسته میزارم داخل کابینت به یک ماه نرسیده همش خراب میشه،داخل یخجالم نزارم پس کجا بزارم 🌹
میگن سیر و جای سرد وتاریک باید بزاری اینجوری موندگارتر میشه
یا پوست کنی بزاری فریزر عزیزم اینطوری هم خوبه
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: Q.T
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,973
پسندها
22,644
امتیازها
113
مدال ها
6
هر چی سیر میگیرم میزارم داخل ظرف شیشه ای دربسته میزارم داخل کابینت به یک ماه نرسیده همش خراب میشه،داخل یخجالم نزارم پس کجا بزارم 🌹
دنیا جانم یه روش بهت میگم
سیر رو رنده کن توی کیسه فریزر قرار بده بسته بندی کن به اندازه مصرفت فریز کن
یه روش دیگه هست من تا حالا امتحان نکردم سیر رو رنده می کنن در ظرف شیشه ای با روغن زيتون قرار میدن
خشک کردن و پودر کردن سیر هم گزینه خوبی هست
ما جنوبی ها خیلی از مواد خوراکی رو فریز می کنیم چون زود خراب میشن
این سایت رو لطفا نگاه کن فکر می کنم مطالبش درباره سیر مفید هست
 
آخرین ویرایش:
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
هر چی سیر میگیرم میزارم داخل ظرف شیشه ای دربسته میزارم داخل کابینت به یک ماه نرسیده همش خراب میشه،داخل یخجالم نزارم پس کجا بزارم 🌹
من میزارم تو فریز..بعد برا عدا استفاده میکنم..رنده هم نمیکنه..همینجوری تو پلاستیک میزارم و داخل یخچال میزارم
 
شادمهر♡

شادمهر♡

معتبر
تاریخ ثبت‌نام
3/10/22
نوشته‌ها
751
پسندها
1,418
امتیازها
93
مدال ها
3
هر چی سیر میگیرم میزارم داخل ظرف شیشه ای دربسته میزارم داخل کابینت به یک ماه نرسیده همش خراب میشه،داخل یخجالم نزارم پس کجا بزارم 🌹
اگه پوست نکنی سیروو تا یسال میمونن بدون پوست بزار فریزر
 

موضوعات مشابه

پ
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
37
پرند اسکارف
پ
بالا