sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
در خدمت شما دوستان عزیز هستیم با یک مقاله مفید درباره مواد غذایی که نباید در یخچال نگهداری شوند، لطفا ما همراه باشید
گوجهفرنگی
هوای سرد و مرطوب یخچال میتواند روی بافت گوجه فرنگی اثر بگذارد. نگهداری گوجهفرنگیها بیرون یخچال موجب میشود که آبدار باشند و عطر و طعمشان را حفظ کنند. فقط دقت کنید که گوجهفرنگیها را دور از نور مستقیم خورشید و در جایی خنک قرار دهید.
.. 🦋
پیاز
رطوبت یخچال موجب میشود که پیازها نرم شوند و کپک بزنند. بیشتر انواع پیاز (مانند پیاز زرد، سفید و شیرین) در دمای اتاق و در جایی دور از نور مستقیم خورشید و حرارت اجاق گاز یا فر ماندگاری بیشتری دارند. پیاز را در جایی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید. برای نگهداری پیاز از کیسه پلاستیکی استفاده نکنید و آنها را در کیسههای پارچهای یا سبد سبزیجات قرار دهید. بهتر است که پیازها را بهتنهایی نگهداری کنید و آنها را کنار سبزیجاتی مانند سیبزمینی یا میوهها قرار ندهید.
وقتی پیازی را مصرف میکنید، میتوانید تکههای اضافه آن را در کیسه نایلونی یا ظرفی دربسته و هواگیریشده در یخچال نگهداری کنید. پیازچه نیز باید در یخچال نگهداری شود.
.. 🦋
سیبزمینی
سیب زمینی خام حاوی مقدار زیادی نشاسته است. هوای سرد میتواند این نشاسته را به قند تبدیل کند. درنتیجه سیبزمینیها هنگام پخت، شیرینتر و تیرهتر میشوند. بهترین محل برای نگهداری سیبزمینی جایی خشک و خنک و تاریک با تهویه مناسب است. اینطوری سیبزمینیها تازه و سفت میمانند و از سبزشدن آنها جلوگیری میشود.
در انبار خنک، میتوان سیبزمینی را تا چند ماه نگهداری کرد. بهتر است که سیبزمینیها را در سبد یا پاکت کاغذی قرار دهید. در صورت نگهداری سیبزمینی در دمای اتاق، باید آن را ظرف یکیدو هفته مصرف کنید. پس از پخت سیبزمینی، میتوانید آن را تا ۳ روز در یخچال نگه دارید.
.. 🦋
روغنها
اگر یک بار روغن را در یخچال بگذارید، دیگر این اشتباه را تکرار نخواهید کرد. روغنهایی مانند روغن زیتون، روغن آووکادو و روغن نباتی در هوای سرد، غلیظ یا جامد میشوند که برای آشپزی اصلا خوب نیست. روغن را در جایی خنک و تاریک نگهداری کنید.
۵. موز
برای اینکه موز بهترین طعم را داشته باشد، باید در دمای اتاق نگهداری شود، بهویژه اگر کال باشد. اگر موزها قهوهای شدهاند، باید فوری آنها را مصرف کنید یا برای استفاده در آینده منجمدشان کنید. موز موجب میشود که میوههای اطرافش زودتر برسند. بنابراین باید به این مسئله توجه داشته باشید و آنها را در جای مناسبی قرار دهید.
.. 🦋
. دانه یا پودر قهوه
قهوه باید دور از هرگونه رطوبت نگهداری شود، زیرا رطوبت موجب میشود که کپک بزند یا طعمش تغییر کند. قهوه را در ظرفی دربسته و هواگیریشده روی پیشخوان یا در انبار قرار دهید. بعضی عقیده دارند که باید دانههای قهوه را پیش از آسیابکردن در فریزر نگهداری کرد تا طعم بهتری پیدا کنند. ولی این روش فقط زمانی مؤثر است که دانهها را در ظرفی دربسته و هواگیریشده نگهداری کرده باشید.
.. 🦋
عسل
گرچه عسل با گذشت زمان شکرک میزند، هوای سرد یخچال موجب میشود که این اتفاق سریعتر رخ دهد. بهتر است که عسل را در جایی تاریک و خنک مانند انبار نگهداری کنید.
.. 🦋
نان
شاید تصور کنید که یخچال مانع از کپکزدن نان میشود، ولی نان در یخچال زودتر بیات میشود، زیرا رطوبت یخچال موجب خروج رطوبت نان میشود. شما که نمیخواهید نان خانگیای که بهسختی پختهاید، هدر برود؟ بنابراین بهتر است که نان را در کابینت یا جانانی نگهداری کنید یا آن را در فریزر قرار دهید تا هر زمان که خواستید آن را گرم و برشته کنید
گوجهفرنگی
هوای سرد و مرطوب یخچال میتواند روی بافت گوجه فرنگی اثر بگذارد. نگهداری گوجهفرنگیها بیرون یخچال موجب میشود که آبدار باشند و عطر و طعمشان را حفظ کنند. فقط دقت کنید که گوجهفرنگیها را دور از نور مستقیم خورشید و در جایی خنک قرار دهید.
.. 🦋
پیاز
رطوبت یخچال موجب میشود که پیازها نرم شوند و کپک بزنند. بیشتر انواع پیاز (مانند پیاز زرد، سفید و شیرین) در دمای اتاق و در جایی دور از نور مستقیم خورشید و حرارت اجاق گاز یا فر ماندگاری بیشتری دارند. پیاز را در جایی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید. برای نگهداری پیاز از کیسه پلاستیکی استفاده نکنید و آنها را در کیسههای پارچهای یا سبد سبزیجات قرار دهید. بهتر است که پیازها را بهتنهایی نگهداری کنید و آنها را کنار سبزیجاتی مانند سیبزمینی یا میوهها قرار ندهید.
وقتی پیازی را مصرف میکنید، میتوانید تکههای اضافه آن را در کیسه نایلونی یا ظرفی دربسته و هواگیریشده در یخچال نگهداری کنید. پیازچه نیز باید در یخچال نگهداری شود.
.. 🦋
سیبزمینی
سیب زمینی خام حاوی مقدار زیادی نشاسته است. هوای سرد میتواند این نشاسته را به قند تبدیل کند. درنتیجه سیبزمینیها هنگام پخت، شیرینتر و تیرهتر میشوند. بهترین محل برای نگهداری سیبزمینی جایی خشک و خنک و تاریک با تهویه مناسب است. اینطوری سیبزمینیها تازه و سفت میمانند و از سبزشدن آنها جلوگیری میشود.
در انبار خنک، میتوان سیبزمینی را تا چند ماه نگهداری کرد. بهتر است که سیبزمینیها را در سبد یا پاکت کاغذی قرار دهید. در صورت نگهداری سیبزمینی در دمای اتاق، باید آن را ظرف یکیدو هفته مصرف کنید. پس از پخت سیبزمینی، میتوانید آن را تا ۳ روز در یخچال نگه دارید.
.. 🦋
روغنها
اگر یک بار روغن را در یخچال بگذارید، دیگر این اشتباه را تکرار نخواهید کرد. روغنهایی مانند روغن زیتون، روغن آووکادو و روغن نباتی در هوای سرد، غلیظ یا جامد میشوند که برای آشپزی اصلا خوب نیست. روغن را در جایی خنک و تاریک نگهداری کنید.
۵. موز
برای اینکه موز بهترین طعم را داشته باشد، باید در دمای اتاق نگهداری شود، بهویژه اگر کال باشد. اگر موزها قهوهای شدهاند، باید فوری آنها را مصرف کنید یا برای استفاده در آینده منجمدشان کنید. موز موجب میشود که میوههای اطرافش زودتر برسند. بنابراین باید به این مسئله توجه داشته باشید و آنها را در جای مناسبی قرار دهید.
.. 🦋
. دانه یا پودر قهوه
قهوه باید دور از هرگونه رطوبت نگهداری شود، زیرا رطوبت موجب میشود که کپک بزند یا طعمش تغییر کند. قهوه را در ظرفی دربسته و هواگیریشده روی پیشخوان یا در انبار قرار دهید. بعضی عقیده دارند که باید دانههای قهوه را پیش از آسیابکردن در فریزر نگهداری کرد تا طعم بهتری پیدا کنند. ولی این روش فقط زمانی مؤثر است که دانهها را در ظرفی دربسته و هواگیریشده نگهداری کرده باشید.
.. 🦋
عسل
گرچه عسل با گذشت زمان شکرک میزند، هوای سرد یخچال موجب میشود که این اتفاق سریعتر رخ دهد. بهتر است که عسل را در جایی تاریک و خنک مانند انبار نگهداری کنید.
.. 🦋
نان
شاید تصور کنید که یخچال مانع از کپکزدن نان میشود، ولی نان در یخچال زودتر بیات میشود، زیرا رطوبت یخچال موجب خروج رطوبت نان میشود. شما که نمیخواهید نان خانگیای که بهسختی پختهاید، هدر برود؟ بنابراین بهتر است که نان را در کابینت یا جانانی نگهداری کنید یا آن را در فریزر قرار دهید تا هر زمان که خواستید آن را گرم و برشته کنید
آخرین ویرایش توسط مدیر: