Reza
مدیر فنی
Maleمدیر فنی
- تاریخ ثبتنام
- 1/7/22
- نوشتهها
- 1,834
- پسندها
- 2,425
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
- جنسیت
یک عصرانه جذاب و بسیار خوشمزه،دستور پخت کیکی با بافت ترد و پوک، می توانید آن را درون ماهیتابه معمولی یا دوطرفه و یا قابلمه و فر تهیه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | چهار عدد |
آرد سفید قنادی | یک و سه چهارم لیوان |
شکر | یک لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
چای پررنگ سرد شده | نصف لیوان |
پودر کاکائو | دو قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک چای
مرحله ۱
یک ساعت قبل از شروع آشپزی مواد را درون محیط قرار داده تا همدما شوند با محیط اطراف. فر را نیز یک ربع زودتر روشن کنید و دمای آن را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پیش گرم شود.مرحله ۲
قالب مورد نظر خود را با روغن جدا کننده چرب کنید، بعد از انجام این کارها آرد را با بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط کنید و پس از اینکه آنها یکدست شدند برای سه مرحله آرد را الک کنید.مرحله ۳
در یک کاسه جداگانه تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید مواد را با دور تند همزن مخلوط کنید تا جایی که حجم آن دوبرابر شود و رنگ مواد به حالت کرم رنگ در آید و تخم مرغ شما حالت کشدار به خود بگیرد.مرحله ۴
در مرحله بعد روغن و چای را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید، حالا نوبت به اضافه کردن مخلوط آرد الک شده در سه مرحله به مایه کیک میرسد.مرحله ۵
مایه کیک را با لیسک آرام و در یک جهت به صورت دورانی هم بزنید این کار برای جلوگیری از خوابیدن پف کیک میباشد. مایه را درون قالب ریخته و درون فر قرار دهید برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد. بعد از پخت با سس شکلاتی تزیین میکنیم...../
آخرین ویرایش توسط مدیر: