![ثمین](/forum/data/avatars/m/16/16525.jpg?1684750829)
ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
مواد لازم برای تهیه کیک چای:
● تخم مرغ ۴ عدد
● آرد سفید یک و نیم پیمانه
● شکر ۱ پیمانه
● روغن مایع نصف پیمانه
● چای سیاه دم کرده نصف پیمانه
● پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
● بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
● وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری
◇طرز تهیه کیک چای
مرحله اول
روشن کردن فر
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
مخلوط کردن آرد سفید با بکینگ پودر و پودر کاکائو
در یک ظرف مناسب یک پیمانه و نیم آرد سفید، یک قاشقغذاخوری بکینگ پودر و دو قاشقغذاخوری پودر کاکائو را با همزن دستی مخلوط کرده و الک میکنیم.
مرحله سوم
به هم زدن تخم مرغ با شکر و وانیل
در یک ظرف مناسب دیگر چهار عدد تخم مرغ را میشکانیم و با همزن دستی یک دست میکنیم و سپس به موادمان (مخلوط تخم مرغ)
یک پیمانه شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم و با همزن دستی به خوبی موادمان را مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله چهارم
تخم مرغ را با آرد و مواد دیگر مخلوط کنید
به ظرف موادمان (تخم مرغ، شکر، وانیل) نصف پیمانه روغن مایع و نصف پیمانه چای دم کرده سیاه اضافه و با همزن دستی مخلوط میکنیم و سپس در چند مرحله مخلوط (آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو) را به ظرف موادمان اضافه میکنیم و با لیسک همه مواد را به آرامی مخلوط میکنیم، مواد کیک ما آماده است.
مرحله پنجم
تزیین کیک با سس شکلات و پودر پسته
سپس بعد از ۴۵ دقیقه ظرف کیک را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن آن را در ظرف سرو قرار داده و میتوانید با توجه به ذائقه ی خود برای تزیین از سس شکلات و پودر پسته استفاده کنید کیک چای شما آماده شده، امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.
نکات تهیه کیک چای:
● برای راحتی کار و کاملا یکدست شدن مواد میتوانید از همزن دستی استفاده کنید.
● چای سیاه حتما باید دمکرده و خنک باشد.و آب جوش ب آن اضافه نشده باشد
● حتما قالب را چرب و آرد پاشی کنید تا کیک بعد از پخت به راحتی خارج شود.
● آرد را بهتر است که حداقل ۳ بار الک کنید.
● آرد کیک حتما آرد سفید قنادی باید باشد.
●مواد مورد نیاز را قبل از استفاده حتما از یخچال خارج کنید و بگذارید که به دمای محیط برسد.
● تخم مرغ ۴ عدد
● آرد سفید یک و نیم پیمانه
● شکر ۱ پیمانه
● روغن مایع نصف پیمانه
● چای سیاه دم کرده نصف پیمانه
● پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
● بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
● وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری
◇طرز تهیه کیک چای
مرحله اول
روشن کردن فر
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
مخلوط کردن آرد سفید با بکینگ پودر و پودر کاکائو
در یک ظرف مناسب یک پیمانه و نیم آرد سفید، یک قاشقغذاخوری بکینگ پودر و دو قاشقغذاخوری پودر کاکائو را با همزن دستی مخلوط کرده و الک میکنیم.
مرحله سوم
به هم زدن تخم مرغ با شکر و وانیل
در یک ظرف مناسب دیگر چهار عدد تخم مرغ را میشکانیم و با همزن دستی یک دست میکنیم و سپس به موادمان (مخلوط تخم مرغ)
یک پیمانه شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم و با همزن دستی به خوبی موادمان را مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله چهارم
تخم مرغ را با آرد و مواد دیگر مخلوط کنید
به ظرف موادمان (تخم مرغ، شکر، وانیل) نصف پیمانه روغن مایع و نصف پیمانه چای دم کرده سیاه اضافه و با همزن دستی مخلوط میکنیم و سپس در چند مرحله مخلوط (آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو) را به ظرف موادمان اضافه میکنیم و با لیسک همه مواد را به آرامی مخلوط میکنیم، مواد کیک ما آماده است.
مرحله پنجم
تزیین کیک با سس شکلات و پودر پسته
سپس بعد از ۴۵ دقیقه ظرف کیک را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن آن را در ظرف سرو قرار داده و میتوانید با توجه به ذائقه ی خود برای تزیین از سس شکلات و پودر پسته استفاده کنید کیک چای شما آماده شده، امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.
نکات تهیه کیک چای:
● برای راحتی کار و کاملا یکدست شدن مواد میتوانید از همزن دستی استفاده کنید.
● چای سیاه حتما باید دمکرده و خنک باشد.و آب جوش ب آن اضافه نشده باشد
● حتما قالب را چرب و آرد پاشی کنید تا کیک بعد از پخت به راحتی خارج شود.
● آرد را بهتر است که حداقل ۳ بار الک کنید.
● آرد کیک حتما آرد سفید قنادی باید باشد.
●مواد مورد نیاز را قبل از استفاده حتما از یخچال خارج کنید و بگذارید که به دمای محیط برسد.