دستور یه کیک بسیار خوشمزه برای افرادی که به دنبال تجربه طعم و مزه های جدید هستند، را در ادامه برای شما عزیزان قرار دادیم لطفا با این بخش همراه ما باشید.
یکی از تجربیات پخت کیک، چرب کردن قالب با ارده و کنجد میباشد این کار باعث میشود کیک پس از پخته شدن براحتی از قالب جدا شود.
یکی از تجربیات پخت کیک، چرب کردن قالب با ارده و کنجد میباشد این کار باعث میشود کیک پس از پخته شدن براحتی از قالب جدا شود.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
تخم مرغ | چهار عدد |
ارد | دو پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
روغن | یک پیمانه |
ماست | یک دوم پیمانه |
بیکینگ پودر | یک و نیم قاشق چای خوری |
وانیل | کمی |
هل | یک دوم ق چ خ |
گلاب | چهار قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کیک هل و گلاب
مرحله ۱
برای شروع پخت این کیک خوشمزه در مرحله اول شکر را با تخممرغ مخلوط کرده سپس به آن وانیل را اضافه کنید برای مدت زمان ۷ الی ۸ دقیقه این مواد را با همزن بزنید تا حسابی پف دار شود و رنگ آن به صورت کرم رنگ در آید.مرحله ۲
اکنون بین مایه روغن را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن مواد ماست را اضافه کنید دوباره مواد را با همزن بزنید سپس گلاب را همراه با پودر هل اضافه کنید.آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و برای سه مرحله آن را الک کنید.مرحله ۳
حالا به مایع کیک باید آرد را در دو مرحله اضافه کنید،کف قالب مورد نظر خود را با کنجد و ارده چرب کنید سپس مایه را درون قالب ریخته و برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید./
آخرین ویرایش توسط مدیر: