طرز تهیه کیک نارنگی خانگی بدون شیر ۴ نفره

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
با رسیدن فصل پاییز و میوه‌هایی چون پرتقال و نارنگی میتوانید با استفاده از این میوه ها کیک های خوشمزه و بسیار راحتی را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک
آرد۱ و۳/۴ لیوان
تخم مرغ۴ عدد
شکر۳/۴ لیوان
آب نارنگی۱ لیوان
روغن مایع۱/۴ لیوان
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
رنده پوست نارنگی۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک نارنگی​



مرحله ۱​

برای آشنایی با طرز تهیه کیک نارنگی ابتدا باید آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آنها را برای سه مرحله الک کنیم سپس آرد الک شده را کنار گذاشته و قالب کیک خود را با روغن جامد بخوبی چرب کنید.



مرحله ۲​

پس از انجام این کار تمام دیوارها و کف قالب را آرد پاشی کنید و آن را کنار قرار دهید تا مایه کیک را آماده کنید حالا به سراغ فرگاز رفته و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و فر را پیشگرم نمایید برای پخت کیک.



مرحله ۳​

اکنون مایه کیک را آماده کنید، برای این کار درون یک کاسه تخم‌مرغ ها را شکسته سپس وانیل و شکر را همراه با پوست نارنگی رنده شده ( قسمت نارنجی پوست فقط )اضافه کنید مواد را برای ۱۰ دقیقه با دور تند هم بزنید.



مرحله ۴​

حالا باید به مایه خود آب نارنگی را همراه با روغن اضافه کنید و در حدی که مواد با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید. در مرحله آخر آرد را در دو نوبت اضافه کنید و لیسک آرام مخلوط نمایید، مواد را درون قالب ریخته و برای ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون طبقه میانی فر قرار دهید.
 
بالا