ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
دستور تهیه کیک رژیمی بسیار خوشمزه و سالم
مواد لازم برای درست کردن کیک رژیمی با خرما :
_ خرما یکونیم پیمانه
_ آب یا شیر داغ یک پیمانه
_ روغن کنجد بیبو یا روغن نارگیل یکچهارم پیمانه
_ آرد سبوسدار گندم یکسوم پیمانه
_ آرد نول دوسوم پیمانه
_ گردو ۳ عدد
_ تخممرغ ۲ عدد
_ بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
_ دارچین یک قاشق چایخوری
_ پودر هل نصف قاشق چایخوری
_ وانیل نصف قاشق چایخوری
مناسب برای: ۶ نفر
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
در طرز تهیه کیک
هسته یکونیم پیمانه خرما (که از هر نوع آن به غیر از خرمای خشک میتوانید استفاده کنید) جدا کرده و داخل یک ظرف بریزید. یکونیم پیمانه آب یا شیر داغ به آن اضافه کرده و اجازه دهید برای نیم ساعت خرماها کامل خیس بخورند. در این فاصله فر را هم روشن کنید تا داغ شود. سپس خرماها را داخل مخلوط کن یا میکسر ریخته و حسابی پوره و له کنید و کنار بگذارید.
دو عدد تخممرغ را داخل کاسهی همزن بریزید و نصف قاشق چایخوری وانیل به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و کشدار شود (این کیک اسفنجی نیست، بنابراین میتوانید از همزن دستی نیز استفاده کنید). سپس پورهی خرما و یکچهارم پیمانه روغن کنجد یا روغن نارگیل اضافه کرده و در حد مخلوط شدن و با سرعت پایین هم بزنید.
یکسوم پیمانه آرد سبوسدار گندم و دوسوم پیمانه آرد نول را با یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر و یک قاشق چایخوری دارچین و به دلخواه نصف قاشق چایخوری پودر هل مخلوط کنید.
ترکیب مواد خشک را در دو مرحله روی مایع کیک الک کرده و خیلی آرام با همزن دستی با لیسک مخلوط کنید. در آخر مغز سه عدد گردو را خرد کرده و داخل مایع کیک بریزید و با لیسک آرام هم بزنید.
داخل یک قالب بیست در بیست کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را درون آن بریزید. در طبقه وسط فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک بپزد. دقت کنید که بعد از پخت اجازه دهید کیک کامل از حرارت بیفتد و بعد آن را برش دهید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: