طرز تهیه کیک اسفناج با پوره اسفناج و شیر

  • نویسنده موضوع هانا
  • تاریخ شروع
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6
طرز تهیه کیک اسفناج با پوره اسفناج خام و شیر به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک اسفناج با پوره اسفناج خام و شیر به روش کافی شاپی​



در ادامه با دستور یک کیک اسفناج خیلی خوشمزه و‌ خوش بافت آشنا خواهید شد که اگر همه نکات رو رعایت کنید کیک اسفناج فوق العاده خوش بافت و اسفنجی خواهید داشت که برای تزیئن سفره یلدا بدون اینکه از رنگ خوراکی استفاده کنید خیلی خیلی مناسبه.



مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج کافی شاپی با اسفناج خام​

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پوره اسفناج ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۱و ۱/۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • آرد ۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت کیک اسفناج با شیر و اسفناج خام، خوشمزه و کافی شاپی​

طرز تهیه کیک اسفناج با پوره اسفناج خام و شیر به روش کافی شاپی
برای تهیه کیک اسفناج، برگ اسفناج تازه تهیه کنید و برگ ها رو از قسمت ساقه جدا کرده، بشورید و بذارید که آب برگ ها بره.
ابتدا پوره اسفناج رو تهیه کنید فقط از برگ جوان و تازه اسفناج استفاده کنید و ساقه ها رو کاملن از برگ جدا کنید.
برگ ها را به همراه شیر داخل دستگاه میکسر ریخته‌ و خوب پوره کنید در مجموع اسفناج و شیر یک پیمانه شود.
تخم مرغ ها به همراه شکر داخل همزن ریخته خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود بعد وانیل و پودر هل رو اضافه کرده کنی هم بزنید حالا روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود و بعد ار آن مخلوط پوره اسفناج و شیر را اضافه کنید و یک الی دو دقیقه دیگر هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد کیک الک کنید و در چند مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید.
قالب مورد نظرتان را چرب و آردپاشی کنید و به اندازه ۲/۳ حجم قالب مواد کیک رو بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
حتما با سیخ چوبی چک کنید که کیک پخته شده باشد ممکن است زمان کمتر یا بیشتری برای پخت لازم داشته باشد پس حتما با خلال دندان یا سیخ چوبی چک کنید.
بدین صورت که خلال دندون رو که داخل کیک فرو میکنیم تمیز بیرون بیاد و از مواد کیک به خلال دندون نچسبه، در اون صورت کیک آماده شده.
پس از خنک شدن توی محیط اطرافش رو با کارد آزاد کرده و داخل ظرف مورد نظر برمیگردونیم.
این کیک اصلن طعم اسفناج حس نمیشه اگر از هل تازه و وانیل با هم استفاده کنید و خیلی طعم و عطر خوبی هم داره امیدوارم درست کنید و یک سفره یلدای رنگی رنگی و زیبا داشته باشید.

دستور پخت کیک خیس اسفناج خوشمزه و کافی شاپی​

مواد لازم برای کیک​

  • تخم مرغ ۳ عدد هم دمای محیط
  • شکر ۱ لیوان ( لیوان ۲۰۰ میلی لیتری)
  • روغن ۱ استکان کمرباریک(۱۲۵ میلی لیتر)
  • پوره اسفناج خام ۱ لیوان
  • آرد سفید قنادی ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ لیوان
  • وانیل شکری ۱ پاکت خارجی یا ۱/۴ قاشق چایخوری پودری
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

برای مرطوب کردن کیک​

  • ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری شیر

برای خامه​

  • شیر ۲ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • پودر نارگیل ۱ لیوان کمرباریک ترک
  • آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر خامه دریم ویپ یا شانتی ۲ بسته
نکته: میتونید جایگزین مواد بالا از خامه قنادی فرم داده شده استفاده کنید

طرز تهیه کیک اسفناج خیس​

برای شروع ابتدا تخم مرغ رو به همراه شکر بوسیله همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
روغن رو اضافه کرده هم زده، پوره اسفناج رو هم اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم.
آرد رو الک کرده، به همراه نشاسته، وانیل و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن یا بوسیله لیسک خیلی آروم و هم جهت دور قبلی، هم میزنیم تا مواد یکدست بشه.
بهتره آرد رو کم کم اضافه کنید چون با توجه به مقدار پروتئین آرد ممکنه آرد کمتری نیاز بشه و در نتیجه کیک سفت نخواهد شد. مواد رو در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار میدیم تا بپزه.
مدت زمان پخت بستگی به فر دارد. کیک رو بعد از خنک شدن برش زده داخل رینگ متحرک گذاشته با شیر مرطوب کرده، برای تهیه خامه شیر رو به همراه شکر بوسیله همزن هم زده، باقی مواد رو اضافه کرده هم میزنیم تا خامه فرم بگیره.
روی کیک موز چیده و روی موزها رو خامه کشی میکنیم. اضافه های برش خورده کیک رو پودر کرده و سطح خامه رو با اون میپوشونیم. در نهایت با دانه های انار تزیین میکنیم. نوش جان

طرز تهیه کیک اسفناج برشی خامه ای​

مواد لازم برای کیک​

  • تخم مرغ ۳ عدد هم دمای محیط
  • شکر ۱ لیوان ( لیوان ۲۰۰ میلی لیتری)
  • روغن ۱ استکان کمرباریک (۱۲۵ میلی لیتر)
  • پوره اسفناج خام ۱ لیوان
  • آرد سفید قنادی ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ لیوان
  • وانیل شکری ۱ پاکت خارجی یا ۱/۴ قاشق چای خوری پودری
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

برای مرطوب کردن کیک​

  • ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری شیر

برای خامه​

  • شیر ۲ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • پودر نارگیل ۱ لیوان کمرباریک ترک
  • آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر خامه دریم ویپ یا شانتی ۲ بسته
نکته: میتونید جایگزین مواد بالا از خامه قنادی فرم داده شده استفاده کنید.

طرز تهیه کیک اسفناج برشی خامه ای​

تخم مرغ رو به همراه شکر بوسیله همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
روغن رو اضافه کرده هم زده، پوره اسفناج رو هم اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم.
آرد رو الک کرده، به همراه نشاسته، وانیل و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن یا بوسیله لیسک خیلی آروم و هم جهت دور قبلی، هم میزنیم تا مواد یکدست بشه.
بهتره آرد رو کم کم اضافه کنید چون با توجه به مقدار پروتئین آرد ممکنه آرد کمتری نیاز بشه و در نتیجه کیک سفت نخواهد شد.
مواد رو در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار میدیم تا بپزه.
مدت زمان پخت بستگی به فر دارد. کیک رو بعد از خنک شدن برش زده داخل رینگ متحرک گذاشته با شیر مرطوب کرده، برای تهیه خامه شیر رو به همراه شکر بوسیله همزن هم زده، باقی مواد رو اضافه کرده هم میزنیم تا خامه فرم بگیره.
روی کیک کمی خامه کشیده، موز چیده و روی موزها رو خامه کشی میکنیم. اضافه های برش خورده کیک رو پودر کرده و سطح خامه رو با اون میپوشونیم.در نهایت با دانه های انار تزیین میکنیم. نوش جان.
 

موضوعات مشابه

تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
51
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
92
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
68
تابان
تابان
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
40
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
108
اعتصامی
اعتصامی
بالا