طرز تهیه کیک ارده و کنجد خوشمزه خانگی عصرانه

Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
اگر می خواهید یک عصرانه متفاوت و بسیار خوشمزه را تجربه کنید می توانید از این دستور پخت کیک اسفنجی با بافت لطیف و نرم استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک
تخم مرغ۳عدد
شکر ریز۱ونیم لیوان
اردهنصف لیوان کمی کمتر
روغن مایع۱استکان
آب۱لیوان
آرد۲لیوان
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری سرپر

طرز تهیه کیک ارده​



مرحله ۱​

لیوانی که ما برای اندازه گیری مواد اولیه استفاده کرده ایم، لیوان دسته دار فرانسوی می باشد. برای شروع شکر و تخم مرغ را درون یک کاسه ریخته و با همزن برقی برای مدت زمان ۵ دقیقه با هم مخلوط کنید.



مرحله ۲​

به هم زدن خود تا زمانی که حجم مواد دو برابر شود و رنگ آن کرم رنگ شود ادامه دهید. پس از انجام این کار نوبت به اضافه کردن آب و پس از آن ارده و روغن می‌رسد. مواد را در حد یکدست شدن هم بزنید.



مرحله ۳​

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و برای سه مرحله آن را الک کنید سپس آرد را اگر دو یا سه مرحله به مایه کیک خانگی اضافه کنید. مقدار آرد در حدی باشد که خمیر به دستان شما نچسبد.



مرحله ۴​

از مایه کیک خود سه قاشق غذاخوری جدا کرده و با یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید. قالب مورد نظر خود را با روغن جامد چرب کنید و کف آن را کنجد بپاشید.



مرحله ۵​

ابتدا مایه کیک را درون قالب خالی کرده سپس مایه کیک کاکائویی را بصورت قاشق قاشق اضافه کنید. شعر گاز را از قبل پیش گرم کنید و قالب را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید برای مدت زمان ۴۵ الی ۵۰ دقیقه.



طرز تهیه سس ارده​

در این فاصله زمانی که در اختیار دارید ۲ قاشق غذاخوری پودر قند را با نصف لیوان ارده مخلوط کنید و پس از اینکه کیک پخته شد این مایه را روی کیک سرد بریزید و با ترافل شکلاتی تزیین نمایید.
 

موضوعات مشابه

تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
72
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
59
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
53
تابان
تابان
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
22
تابان
تابان
بالا