هانا
کاربر نمونه
- تاریخ ثبتنام
- 26/3/23
- نوشتهها
- 590
- پسندها
- 626
- امتیازها
- 93
- مدال ها
- 6
طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی
کوکوی نخود فرنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و نوین ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود فرنگی | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سیر | ۳ حبه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی نخود فرنگی
مرحله اول
برای تهیه کوکوی نخود فرنگی خوشمزه ابتدا نخود فرنگی را به همراه ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا نخود فرنگی ها به طور کامل بپزند.مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی ها را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیر و پیاز را نیز با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم.مرحله سوم
در این مرحله پس از اینکه نخود فرنگی به طور کامل پخت آنرا آبکشی می کنیم و به کاسه مواد می افزاییم. پس از اینکه نخود فرنگی به طور کامل خنک شد تخم مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می افزاییم.مرحله چهارم
حالا ماسه کوکو را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شود و مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود.مرحله پنجم
در این مرحله مایه کوکو را در تابه می ریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم، سپس صبر می کنیم تا یک سمت کوکو سرخ شود. در ادامه کوکو را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در پایان کوکو را به همراه نان سرو می کنیم.
آخرین ویرایش: