sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
کله گنجشکی میتواند گزینه خوبی برای یک ناهار یا شام نونی آسون محسوب شود. طرز تهیه کله گنجشکی بسیار ساده است و با استفاده از گوشت چرخ کرده، پیاز، رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی و سیب زمینی آماده میشود.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغن به مقدار مورد نیاز
گوجه فرنگی ۳ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کله گنجشکی
برای تهیه کله گنجشکی ابتدا, یک پیاز را رنده میکنیم و آب پیاز را میگیریم, سپس با گوشت چرخکرده, نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی, مخلوط میکنیم, از مواد قلقلی های کوچک درست میکنیم و در تابه با مقداری روغن سرخ میکنیم.
🌱گوشت قلقلی هارو میشه سرخ هم نکرد
سیب زمینی ها را مکعبی خرد میکنیم درون تابه تفت میدهیم,
🌱 می شود سیب زمینی را خام اضافه کرد
برای تهیه سس پیاز را نگینی خرد میکنیم و در تابه تفت میدهیم, کمی نمک و فلفل و زردچوبه همراه با یک قاشق رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم تا کله گنجشکی با هم مخلوط و طعم
گوجه فرنگی ها را رنده میکنیم به بقیه مواد اضافه میکنیم, اجازه میدهیم کمی آب گوجه فرنگی ها کشیده شود, در انتها گوشت قلقلی ها و سیب زمینی و نصف لیوان اب را به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم چند دقیقه بپزد تا کاملا جا بیفتد,بعدش با سبزی خوردن نوش جان میکنید
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغن به مقدار مورد نیاز
گوجه فرنگی ۳ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کله گنجشکی
برای تهیه کله گنجشکی ابتدا, یک پیاز را رنده میکنیم و آب پیاز را میگیریم, سپس با گوشت چرخکرده, نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی, مخلوط میکنیم, از مواد قلقلی های کوچک درست میکنیم و در تابه با مقداری روغن سرخ میکنیم.
🌱گوشت قلقلی هارو میشه سرخ هم نکرد
سیب زمینی ها را مکعبی خرد میکنیم درون تابه تفت میدهیم,
🌱 می شود سیب زمینی را خام اضافه کرد
برای تهیه سس پیاز را نگینی خرد میکنیم و در تابه تفت میدهیم, کمی نمک و فلفل و زردچوبه همراه با یک قاشق رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه میکنیم کمی تفت میدهیم تا کله گنجشکی با هم مخلوط و طعم
گوجه فرنگی ها را رنده میکنیم به بقیه مواد اضافه میکنیم, اجازه میدهیم کمی آب گوجه فرنگی ها کشیده شود, در انتها گوشت قلقلی ها و سیب زمینی و نصف لیوان اب را به مواد داخل تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم چند دقیقه بپزد تا کاملا جا بیفتد,بعدش با سبزی خوردن نوش جان میکنید