طرز تهیه کله جوش ساده با مغز گردو

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
Kale joush


کله جوش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که امروزه با رسپی ها و مواد متنوعی درست می شود

مواد لازم برای ۴ نفر

_ کشک رقیق۲ لیوان
_ گردوی خرد شده۱ لیوان
_ پیاز۱ عدد
_ سیر۳ حبه
_ نعنا و پونه خشک۱ قاشق غذاخوری
_ نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
_ زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کله جوش

مرحله اول

برای تهیه کله جوش خوشمزه، ابتدا پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه تابه مورد نظر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به آن مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم، سپس رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم، به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ سیر تغییر کند.

مرحله سوم

در این مرحله مغز گردو را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه نعنا، پونه خشک، فلفل سیاه و زردچوبه به ترکیب پیاز داغ و سیر داغ اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا خامی گردو و ادویه ها گرفته شده و عطرشان آزاد شود.

مرحله چهارم

حالا ۱ تا ۲ لیوان آب به مواد حاوی تابه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جوش بزند. در این حین کشک را درون یک کاسه می ریزیم، سپس به آن ۱ لیوان آب اضافه می کنیم تا رقیق شود.

مرحله پنجم

در این مرحله اگر کشک رقیق شده، کم نمک بود، می توانید به مقدار دلخواه به آن نمک اضافه کنید. در ادامه کشک رقیق شده را به ترکیب سیر داغ و پیاز داغ اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس حرارت زیر تابه را ملایمتر می کنیم.

مرحله ششم

وقتی کناره های تابه ریز جوش زد، تابه را از روی حرارت بر میداریم و اجازه نمی دهیم کشک بجوش آید. کله جوش به صورت تلیت شده میل می شود. در ادامه کله جوش را درون ظرف مورد نظر بریزد و به همراه نان خشک سرو کنید. نوش جان.
 
بالا