ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
الکبه المشویه یکی از غذاهای معروف سوریه می باشد ک روش های مختلفی برای الكبه وجود دارد که از آن جمله می توان سرخ کرد، کبابی و کبابی روی زغال اشاره کرد ک در این جا طرز تهیه الكبه کبابی الحمصیه را ب روش سوری برای شما آورده ایم، پس با وطن وی همراه باشید.
می توانید با دستور العمل های خوشمزه عربی روی میز خود متمایز شوید و از طعم بسیار فوق العاده آن لذت ببرید..
مواد لازم:
_ 1 کیلو بلغور
_ ½ کیلو گوشت چرخ کرده
_ 1 قاشق غذاخوری نمک
مواد میانی
_ ½ کیلو گوشت گوساله چرخ کرده
_ 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
_ 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
_ 1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چای خوری آجیل کاج
روش تهیه
برای تهیه حشو (مواد میانی) :
گوشت چرخ کرده، فلفل، نمک، مغز کاج و فلفل قرمز را در قابلمه ای روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.
حالا بلغور را از چند ساعت خیس کرده و سپس آب آن را می گیریم، گوشت را به همراه بلغور و پیاز چرخ می کنیم و در آخر نمک و فلفل و هل را به آن اضافه می کنیم. مواد را خوب ورز می دهیم تا به شکل خمیر صاف و یکدست درآید.
به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط گوشت و بلغور را برداشته داخل کف دست صاف می کنیم و مانند شکل، از مواد گوشتی داخل آن گذاشته و کبه را می پیچیم. اگر مواد چسبندگی داشت، بهتر است دست خود را با آب خیس کرده و بعد.کبه ها را بپیچید
و روی سینی که با روغن چرب کرده اید قرار دهید و کباب کنید ..
می توانید با دستور العمل های خوشمزه عربی روی میز خود متمایز شوید و از طعم بسیار فوق العاده آن لذت ببرید..
مواد لازم:
_ 1 کیلو بلغور
_ ½ کیلو گوشت چرخ کرده
_ 1 قاشق غذاخوری نمک
مواد میانی
_ ½ کیلو گوشت گوساله چرخ کرده
_ 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
_ 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
_ 1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چای خوری آجیل کاج
روش تهیه
برای تهیه حشو (مواد میانی) :
گوشت چرخ کرده، فلفل، نمک، مغز کاج و فلفل قرمز را در قابلمه ای روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.
حالا بلغور را از چند ساعت خیس کرده و سپس آب آن را می گیریم، گوشت را به همراه بلغور و پیاز چرخ می کنیم و در آخر نمک و فلفل و هل را به آن اضافه می کنیم. مواد را خوب ورز می دهیم تا به شکل خمیر صاف و یکدست درآید.
به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط گوشت و بلغور را برداشته داخل کف دست صاف می کنیم و مانند شکل، از مواد گوشتی داخل آن گذاشته و کبه را می پیچیم. اگر مواد چسبندگی داشت، بهتر است دست خود را با آب خیس کرده و بعد.کبه ها را بپیچید
و روی سینی که با روغن چرب کرده اید قرار دهید و کباب کنید ..
آخرین ویرایش توسط مدیر: