طرز تهیه کاسترد شکلاتی بدون پودر کاسترد دسردونفره ساده و سریع

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
کاسترد شکلاتی یکی از خوشمزه ترین و محبوبیت ترین دسرهای اروپایی می باشد که از ترکیب شیر با نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ به دست می‌آید طرز تهیه این دسر بسیار ساده و آسان میباشد و برای آماده کردن آن نیاز به هزینه زیاد ندارید.
مواد لازم برای دو نفر
زرده تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ ق غ
نشاسته ذرت۲ غ ق
شیر۳۰۰ میلی لیتر
خامه۴ ق غ
شکلات۷۵ گرم

طرز تهیه کاسترد شکلاتی​



مرحله اول​

برای تهیه این دسر ساده ابتدا باید شکلات ها را درون کاسه ریخته و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند یعنی به روش بن ماری آنها را آماده کنید سپس زرده های تخم مرغ را همراه با نشاسته ذرت مخلوط کنید.



مرحله دوم​

پس از مخلوط کردن زرده های تخم مرغ، شیر و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مواد را هم زده تا به غلظت فرنی برسد. دقت داشته باشید در این حالت باید مدام هم بزنید.



مرحله سوم​

پس از اینکه مایه کاسترد غلیظ شد، اجاق گاز را خاموش کنید و کمی بعد خامه را همراه با شکلات ذوب شده به مواد اضافه کنید، مواد را به آرامی هم بزنید تا یکدست شوند سپس درون ظرف های مخصوص سرو بریزید.
نوش جان کنید.....
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا