طرز تهیه ژله شکری در خانه ..

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6

درست کردن دسر و شیرینی در خانه بسیار لذت بخش است مخصوصا اگر برای پذیرایی از مهمانان در عید نوروز باشد.

مواد لازم

_ شکر ۴۴۰ گرم
_ آب سیب ۱۸۰ میلی لیتر
_ آب لیموی تازه یک قاشق سوپ خوری
_ پودر ژلاتین دو و یک دوم قاشق سوپخوری
_ پوست لیمو رنده شده یک قاشق سوپخوری
_ آب سه چهارم پیمانه
_ شکر اضافه به مقدار لازم
_ رنگ خوراکی به مقدار لازم
_ اسانس سه قطره

طرز تهیه

ژلاتین را روی آب بریزید تا به حالت اسفنجی درآید.

سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.

آب سیب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشیدن کند.

دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف را به دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیری شود.دمای محلول باید به ۱۲۲ درجه سانتیگراد برسد.

محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه زمان دهید تا حباب های آن محو شود.

سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.

پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را نیز در این مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.

قالب ۲۰×۲۰ سانتیمتری را چرب کرده محلول آماده را داخل آن بریزید.زمان کافی به مواد بدهید تا خنک شود.

سپس به مدت ۸ ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.سپس از قالب جدا کرده و برش دهید و یا در صورت دلخواه می توانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.

تکه های برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.

این ژله را می توانید در ظرف دردار به مدت ۱۵ روز در دمای محیط نگهداری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر نیز آن را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
 

موضوعات مشابه

بالا