طرز تهیه ژله با شیر و آب روش از قالب درآوردن ژله ساده و سریع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
طرز تهیه ژله با شیر و آموزش کامل فوت و فن های درآوردن ژله از درون قالب. ژله یکی از راحت ترین و پرطرفدارترین دسر ها میباشد که برای تهیه آن به زمان و هزینه زیادی ندارید.

مواد لازم برای مهمانی ۴ نفره
ژلهیک بسته
آب جوشیک لیوان
شیریک لیوان

طرز تهیه ژله با شیر​



مرحله اول​

اولین کاری که شما می کنید خالی کردن یک بسته ژله درون کاسه می باشد سپس به آن یک لیوان آب جوش اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و حالا کاسه را بر روی حرارت کتری آب جوش قرار دهید.



مرحله دوم​

اجازه دهید تا با حرارت غیرمستقیم بخار آب دانه‌های ژلاتین به طور کامل درون آب جوش باز شود ( حل شود ). بعد از انجام این کار می‌توانید کاسه را از روی حرارت کتری بردارید سپس به آن یک لیوان شیر سرد اضافه کنید.



مرحله سوم​

هنگامی که شیر سرد را اضافه کردید آن را به خوبی هم بزنید سپس به سراغ قالب مورد نظر رفته و درون آن چند قطره روغن مایع بریزید حالا کف قالب را با این مقدار کم روغن کاملاً چرب کنید.



مرحله چهارم​

پس از چرب شدن کف قالب ژله را درون آن بریزید. قالب خود را کمی تکان دهید تا هواگیری شود، اکنون میتوانید آن را برای مدت زمان ۳ الی ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید، هر چه بیشتر بماند بهتر است.



مرحله پنجم​

قالب را از درون یخچال خارج نمایید و دور تا دور ژله را بوسیله نوک چاقو از دیواره های قالب جدا کنید، کمی با نوک انگشتان خود ژله را از قالب جدا کنید، تا بین قالب و ژله کمی هوا ایجاد شود.



مرحله ششم​

یک بشقاب بر روی قالب قرار دهید و آن را به آرامی بچرخانید، بعد از انجام این مرحله با قاشق به پشت قالب چند ضربه بزنید، تا براحتی از قالب جدا شود، با انجام این کار نیازی به استفاده از آب جوش برای جدا کردن ژله ندارید..... نوش جان
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا