ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
پلو بخارا یکی از پلوهای بسیار خوشمزه است که در ایران تهیه میشود ولی در اصل برای بخارا پنجمین شهر بزرگ ازبکستان است. این پلو خوشمزه با گوشت، برنج، هویج و کشمش تهیه میشود
مواد لازم برای تهیه پلو بخارا
_ برنج ۱ کیلوگرم
_ گوشت قیمهای ۵۰۰ گرم
_ روغن حیوانی ۲۵۰ گرم
_ کشمش پلویی ۱۵۰ گرم
_ هویج خلال شده ۵۰۰ گرم
_ پیاز متوسط ۴ عدد
_ نمک ۱ قاشق چایخوری
_ ادویه ۱ قاشق چایخوری
_ فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چـایخوری
_ زعفران سائیده و حل شده ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه پلو بخارا:
به دلخواه میتوانید از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله برای تهیه این پلو خوشمزه استفاده نمایید.
مرحله اول
برنج را بشویید و همراه با ۱ قاشق نمک به مدت ۵ ساعت خیس کنید.
مرحله دوم
کشمشها را پاک کنید و بشویید. پیازها را خرد کرده و در یک تابه بزرگ همراه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم شوند. گوشت را داخل پیاز بریزید و آنها را خوب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. فلفل و ادویه را به محتویات تابه اضافه کنید. (نمک را اضافه نکنید تا گوشت زودتر بپزد.) سپس هویج را بریزید و تفت دهید.
مرحله سوم
تقریبا ۲ پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود. سپس نمک را بریزید. برنج را آبکش کنید، در یک قابلمه مناسب مواد را لابهلای برنج قرار دهید و آن را دم کنید. میتوانید در اواسط دم کشیدن زعفران را روی برنج بریزید. در حین دم کشیدن، کشمش را نیز در کمی روغن سرخ کنید. پلو را در ظرف سرو بریزید و کشمش را روی آن بدهید.نوش جان♡