طرز تهیه پلو بخارا ب روش ساده ..

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
1401631 582

پلو بخارا یکی از پلوهای بسیار خوشمزه است که در ایران تهیه می‌شود ولی در اصل برای بخارا پنجمین شهر بزرگ ازبکستان است. این پلو خوشمزه با گوشت، برنج، هویج و کشمش تهیه می‌شود

مواد لازم برای تهیه پلو بخارا

_ برنج ۱ کیلوگرم
_ گوشت قیمه‌ای ۵۰۰ گرم
_ روغن حیوانی ۲۵۰ گرم
_ کشمش پلویی ۱۵۰ گرم
_ هویج خلال شده ۵۰۰ گرم
_ پیاز متوسط ۴ عدد
_ نمک ۱ قاشق چایخوری
_ ادویه ۱ قاشق چایخوری
_ فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چـایخوری
_ زعفران سائیده و حل شده ۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه پلو بخارا:

به دلخواه می‌توانید از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله برای تهیه این پلو خوشمزه استفاده نمایید.


مرحله اول
برنج را بشویید و همراه با ۱ قاشق نمک به مدت ۵ ساعت خیس کنید.

مرحله دوم
کشمش‌ها را پاک کنید و بشویید. پیازها را خرد کرده و در یک تابه بزرگ همراه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم شوند. گوشت را داخل پیاز بریزید و آن‌ها را خوب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. فلفل و ادویه را به محتویات تابه اضافه کنید. (نمک را اضافه نکنید تا گوشت زودتر بپزد.) سپس هویج را بریزید و تفت دهید.

مرحله سوم
تقریبا ۲ پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود. سپس نمک را بریزید. برنج را آبکش کنید، در یک قابلمه مناسب مواد را لابه‌لای برنج قرار دهید و آن را دم کنید. می‌توانید در اواسط دم کشیدن زعفران را روی برنج بریزید. در حین دم کشیدن، کشمش را نیز در کمی روغن سرخ کنید. پلو را در ظرف سرو بریزید و کشمش را روی آن بدهید.نوش جان♡
 
F

farazz

کاربر نمونه
Mr
تاریخ ثبت‌نام
16/2/23
نوشته‌ها
278
پسندها
497
امتیازها
63
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
اگه هویج نداشت بهتر بود ...
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: ثمین

موضوعات مشابه

تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
51
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
11
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
21
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
90
اعتصامی
اعتصامی
بالا